Защо не се внасят Е30ки за части
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
42 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
- Sofiqneca
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Велосипед
Защо не се внасят Е30ки за части
От доста време ми се върти в главата
, защо никой не вкарва е30 и да продава части. Гледам, че щом се пусне въпросния модел в Купува/Продава се разграбва като топъл хляб, а пък има ли и редки нещица в нея опашката става като пред градската тоалетна на централна гара
. Та в тоя ред на мисли толкова ли няма далавера да се започне с това начинание? Няма ли да започнем да четем в Купува/Продава заглавия от сорта на "3 нови + 18 Е30 купета/седан/комби" ? 

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Re: Защо не се внасят Е30ки за части
Най-вероятно щото всяка е30-ка от която изобщо става нещо и може да се вземе нещо струва толкова, че ако я разчастиш ще се набуташ зверски.
- SPEED_GABROVO
- ентусиаст
-
- Кара: дърто Е30
- Мечтае да кара: моята си,ама с неограничен бюджет
Sofiqneca написа:От доста време ми се върти в главата, защо никой не вкарва е30 и да продава части. Гледам, че щом се пусне въпросния модел в Купува/Продава се разграбва като топъл хляб, а пък има ли и редки нещица в нея опашката става като пред градската тоалетна на централна гара
. Та в тоя ред на мисли толкова ли няма далавера да се започне с това начинание? Няма ли да започнем да четем в Купува/Продава заглавия от сорта на "3 нови + 18 Е30 купета/седан/комби" ?
Питай Явор,дали се внасят или изнасят

BMW не е просто марка автомобили,а начин на живот.
- немо
- кандидат ентусиаст
-
- Детайли за колата: Focus,Opel Monza/Senator,MX5 nb
Редките неща по Е30-ките евентуално маниака си ги е събирал с години(и пари),....в смисъл няма ги на всяка 2-ра Е30-ка!
А и това германско Жигули държи ебати цените на старо...най-вероятната причина за която са много маниаци,решили,че Е30 е ебаси манията и искат такава,и цените....ехе.....
Тоест цената е висока не щото продуктът е много добър,ами щото има високо търсене,което ти позволява да държиш висока цена!
А и това германско Жигули държи ебати цените на старо...най-вероятната причина за която са много маниаци,решили,че Е30 е ебаси манията и искат такава,и цените....ехе.....
Тоест цената е висока не щото продуктът е много добър,ами щото има високо търсене,което ти позволява да държиш висока цена!
Шофирането е превантивен анализ на това,което може да се случи на пътя....
- Sofiqneca
- кандидат ентусиаст
-
Все си мисля, че ако някой си има платформичка може да почне да вкарва някви скрапове само за масовите части. А в последствие като си надвие на масрафа да вкарва по няколко бройки с редките за намиране нещица. До колкото знам в съседна Гърция хората масово си разпродават колите които са с голяма кубатура, защото данъка направо ги режел през кръста. В тоя ред на мисли може и да се погледне в/у техния пазар... за десняците ясно....
- Kroki
- Дон Кроки
-
- Кара: и се усмихва :)
- Мечтае да кара: със сина ми :)
- Детайли за колата: С всички възможни екстри.
Защото хубавите с части за продаване струват пари и имаш повече кяр да я продадеш цялата. 

You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки неКакто аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите
- DLVasilev
- младши ентусиаст
-
- Кара: E34 tds, W140 400SE
- Мечтае да кара: ГАЗ-24 Волга V8 ЗМЗ-511
- Детайли за колата: Капаци, калници, врати, брони, таван и торба с бурми и чукачки след смяна на накладки
To тука не стига, че само скрапове се движат по пътищата, ми сега и някой зорлем да ги внася 

ATR-42/72
- Sofiqneca
- кандидат ентусиаст
-
http://suchen.mobile.de/auto-inserat/bmw-316i-baur-cabrio-quickborn/177577144.html?lang=en&pageNumber=3&__lp=42&scopeId=C&sortOption.sortBy=price.consumerGrossEuro&makeModelVariant1.makeId=3500&makeModelVariant1.modelId=7%2C8%2C9%2C75%2C10%2C76%2C11%2C12%2C13%2C14%2C77%2C15%2C56%2C78%2C72&makeModelVariant1.searchInFreetext=false&makeModelVariant2.searchInFreetext=false&makeModelVariant3.searchInFreetext=false&maxFirstRegistrationDate=1990-12-31&negativeFeatures=EXPORT
Това не ви ли се струва оферта? Не знам колко излиза да се отиде лично да се вземе от човек който има платформа, но и ако цената подлежи на известен коментар си мисля, че могат да се направят пари.
Това не ви ли се струва оферта? Не знам колко излиза да се отиде лично да се вземе от човек който има платформа, но и ако цената подлежи на известен коментар си мисля, че могат да се направят пари.
- Ba4oIlia
- младши ентусиаст
-
- Кара: E30&E36
3 бона в СФ , почвай да калкулираш продажбите на чарковете 

- Sofiqneca
- кандидат ентусиаст
-
Ba4oIlia написа:3 бона в СФ , почвай да калкулираш продажбите на чарковете
Колега покажи я колата да я видиме, че в нета не я намира.
немо написа:А и това германско Жигули държи ебати цените на старо...най-вероятната причина за която са много маниаци,решили,че Е30 е ебаси манията и искат такава,и цените....ехе.....
Личи си, че си познавач колега

- Ba4oIlia
- младши ентусиаст
-
- Кара: E30&E36
Sofiqneca написа:Ba4oIlia написа:3 бона в СФ , почвай да калкулираш продажбите на чарковете
Колега покажи я колата да я видиме, че в нета не я намира.
Е за тоз Бахур от твоя линк говоря

- michev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 1996 318i, 1987 318i M10B18
- Мечтае да кара: E30 M3
- Детайли за колата: 1996-та е36 318 М43В18, 2000-а Е36 компакт М43В19, 1987-ма Е30 М10В18 Л-джет
Ами колегата Немо не е далеч от истината, иначе и аз си държа едно немско жигули 

only rear wheel drive
- M10
- старши ентусиаст
-
- Кара: 1602, E30 pre-face, E36 coupe
- Мечтае да кара: зил 130
Какво ценно виждаш в баура? Освен баур-специфичните части които я ги вземе някой я не (има ли 10 такива в бг?), другото е м40ка и бирени капачки 

- GEORGIEV
- Е30 Fanatic
-
- Кара: от онея старите....
- Мечтае да кара: магазинска е30-ка
той тоз бахур няма нищо по него,какво ще му продадеш.
А и аз досега не съм чул някой да е направил пари от е30,виж за обратното може
А и аз досега не съм чул някой да е направил пари от е30,виж за обратното може

42 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3