БМВ 87/88 320/323
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
18 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- amd
- клавиатурен мунингист
-
- Кара: E39 520i 1997
- Мечтае да кара: E36 323ti
Да, аз мога да потвърдя това твърдение - моята я купих за 1500 и си върви прилично, но сложи пари да се пооправи боята, сложи едни хубави джнати, сложи музика, сложи нови части по окачване, консумативи, тампони, проблеми по интериора и стана сумата. Въпроса е дали да ги дадеш наведнъж или поетапно, но наведнъж взимаш читава кола, а иначе бангия, която не се знае дали ще стане яка кола. А ако искаш и яко пауър да има (да правиш от 4 цилиндрова->6 цилиндрова кола) хептем ще набиеш пари. За тва - шестак троен стоп, хубав и да ти е мирна главата:)
BMW only!
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
Моята я взех с чиста проба късмет за толкова малко пари, и си е горе долу читава има за правене, ама коя 19 годишна кола няма, ама най-важното е, че са 6 под капака и бензиновата помпа откача като натисна педала до долу, разходомера се крие някаде след 30-те и отказва да се покаже докато не се успокоя
А шпера се чуди кое колело понапред да завърти
Иначе е30 за под 2000-2500 няма смисъл да се търси! Има читави за около 3к, но много трудно, да не кажа изключително трудно е да се намери такава. Още по-малко с 6 под капака. Като гледам, че им искат по 4к и направо не знам
Много пари са това. На ХамаВ (мисля, че той продаваше е36 318i като слънце за 5500), вярно, че 5500 не са 4ри, ама онова си е е36.
Абе всичко е много относително!

Иначе е30 за под 2000-2500 няма смисъл да се търси! Има читави за около 3к, но много трудно, да не кажа изключително трудно е да се намери такава. Още по-малко с 6 под капака. Като гледам, че им искат по 4к и направо не знам

Абе всичко е много относително!

You said: "Time will change!" What if it changes you?
18 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2