относно телефона в колата
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
3 мнения
• Страница 1 от 1
относно телефона в колата
здравеите колеги бих искал да попитам дали някои може да ми отговори на следния въпрос,а именно
имам бмв 330хд комби,колата е с оригинално вграден телефон в които се поставя голяма сим карта,колата има и голяма навигация и мулти волан,въпросът ми е може ли да се извади този телефон и на негово място да се сложи конзола с блутут пак от бмв е46,става въпрос за тези които са си оригинални,за да мога да си ползвам системата с GSM ми когато съм в колата,някои знае ли дали е възможна тази операция и какво е нужно да се подмени и дали изобщо ще тръгне?
имам бмв 330хд комби,колата е с оригинално вграден телефон в които се поставя голяма сим карта,колата има и голяма навигация и мулти волан,въпросът ми е може ли да се извади този телефон и на негово място да се сложи конзола с блутут пак от бмв е46,става въпрос за тези които са си оригинални,за да мога да си ползвам системата с GSM ми когато съм в колата,някои знае ли дали е възможна тази операция и какво е нужно да се подмени и дали изобщо ще тръгне?
- bgpavlp
- младши ентусиаст
-
Re: относно телефона в колата
Мисля че ще стане. Аз си монтирах блутуут, с разликата, че не съм с навигация а с ЦД. Но мисля че няма пречки да не стане.
viewtopic.php?f=34&t=278702
viewtopic.php?f=34&t=278702

Ако нема у глава, има у Google.
Re: относно телефона в колата
благодаря колега за отговора и темата която си ми изпратил,още утре ще проверя кои от необходимите елементи имам в колата ми и какво ще ми трябва
3 мнения
• Страница 1 от 1