тракане от към двигателя
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
- lalyo
- Потребител
-
- Кара: 320 d :)
тракане от към двигателя
Добър вечер колеги ! Въпросното тракане се случи след висока скорост като набих рязка спирачка и като застане колата на място започва да ми трака от към двигателя като вибрациите се предават по цялото купе..направо ми думти в краката... Като изгася колата и седи половин час и запаля няма проблем !Като си карам нормално пак няма проблем...Като я настъпвам и след това на ниските обороти или на място пак почва да трака брутално.Ако я карам известно време полека тракането утихва или изчезва..като седи на място и трака като подам малко газ и спира да трака !
Възможно ли е това да е от скъсан тампон на двигателя? Понеже имаше симптоми че заминават при гаснене и палене разклащаше се цялото купе..
Колата е 320д 150к автоматик 2002г... ако някой може да ме насочи ще съм му благодарен ! Поздрави
Възможно ли е това да е от скъсан тампон на двигателя? Понеже имаше симптоми че заминават при гаснене и палене разклащаше се цялото купе..
Колата е 320д 150к автоматик 2002г... ако някой може да ме насочи ще съм му благодарен ! Поздрави

- GecataBMW-E46
- младши ентусиаст
-
Re: тракане от към двигателя
Може и тампон да е,но по вероятно да е маховик на такова ми мяза като го описваш.
ПП не прочетох че е автоматик.
ПП не прочетох че е автоматик.
Последна промяна GecataBMW-E46 на 02 Ное 2013, 0:32, променена общо 1 път
- bmw_alpina71
- Потребител
-
- Кара: само дизел!
- Мечтае да кара: bmw e31
Колега, наскоро сменях тампон на двигателя и тракането и тресенето беше постоянно, като в по-високите ставаше направо нетърпимо. От това, което чета мисля, че не е тампон,но най-добре я провери в сервиз или я качи на някои канал като за начало.
- DiGital
- младши ентусиаст
-
- Кара: на пълна газ
- Мечтае да кара: MB SLS AMG
Нее маховик, на автоматика маховика е само венец за стартера. Двигателя опира в шасито, като трака гледай с фенер и отгоре трябва дасе види. Ако сее скъсал тампона може лапата на двигателя да излиза от тампона и после на моменти да влиза и от там проблема да се появява и изчезва.
WOT: wide open throttle, the only tuning condition that newbies seem to be interested in. ;-)
- lalyo
- Потребител
-
Благодаря ти утре ще пробвам... дано да е от тампона..250лв ама поне им идваше реда.. дано не е няква неприятна изненада 

- lalyo
- Потребител
-
Да знаете че съм бил в огромна грешка...проблема идва от там че колата ми е работила на 3 цилиндъра..вследствие на спукана дюза...
6 мнения
• Страница 1 от 1