Бъг със сензора за дъжд
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
Бъг със сензора за дъжд
Незнам как точно трябва да бъде, но смятам че при мен нещо не е наред.
Когато завали, сензора не реагира въпреки че съм оставил лостчето на включена позиция. Трябва да го изключа и да го вкл пак за да тръгне или да размърдам колелцето. След което си работи ок, докато не изгася колата. Като запаля отново и пак трябва да вкл и изкл сензора. Какъв може да е проблема?
Когато завали, сензора не реагира въпреки че съм оставил лостчето на включена позиция. Трябва да го изключа и да го вкл пак за да тръгне или да размърдам колелцето. След което си работи ок, докато не изгася колата. Като запаля отново и пак трябва да вкл и изкл сензора. Какъв може да е проблема?
- oci
- старши ентусиаст
-
- Кара: '12 BMW F10
- Мечтае да кара: самолет
Re: Бъг със сензора за дъжд
koziak написа:Незнам как точно трябва да бъде, но смятам че при мен нещо не е наред.
А да си сменял нещо по колата като ГМ модул

- mustang1986
- ентусиаст
-
- Кара: E46 M47N
Всичко си е наред.Така трябва да бъде.За справка страница 77
http://www.linquist.net/system/files/E462004i.pdf
http://www.linquist.net/system/files/E462004i.pdf

Да пишеш на български с латински букви е като да пишеш на стена с лайна....чете се,но не е красиво!!!
- Conqueror
- младши ентусиаст
-
- Кара: Колело
- Мечтае да кара: Suzuki Gsx R1 (к9) в народното събрание
И при мен е така пусна ли го като изгася моторя и запаля пак трябва да го изключа-включа...

- vavilon
- старши ентусиаст
-
- Кара: E46 318i 98
- Мечтае да кара: Електромобил...
Колега всичко си е нормално, така трябва да е. Лоста на 1-ва позция. При всяко палене трябва да се активира сензора! Активирането на запалена кола, поне при мен става с врътката за чуствителноста (само я размествам, без да искам я открих тая опция) или другият начин, връщаш лоста на нулева и после на 1-ва степен. Чистачките и в двата случая правят пълен оборот. Според мен е много яко така. Защото например при форд 2004г., при активиран сензор си остава за постоянно такъв, при всяко палене. Като има опция да го деактивираш естественно, но само в незапалена кола. Таа там филма е, че при активиран сензор зимата, естесвенно си забравил да го деактивираш и..... се сещаш кво мазало става при палене. Чистаките правят пълен оборот за видиш, че е активен сензора и после си купуваш нови чистачки. 
Иначе, колегата pazokolarov е направил доста добро обяснение: viewtopic.php?f=34&t=211020&p=2318017#p2318017

Иначе, колегата pazokolarov е направил доста добро обяснение: viewtopic.php?f=34&t=211020&p=2318017#p2318017
- iv4o9999
- ентусиаст
-
- Кара: e46 compact 320td
не се вкарвай във филма , всичко е наред и при мен е така.
Благодаря колеги! Реших че нещо не е наред, понеже преди карах един Нисан и при него си беше постояно вкл.
8 мнения
• Страница 1 от 1