Темпомат на е39 523I
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
Темпомат на е39 523I
Здравейте, искам да Ви попитам ако можете да ми дадете малко информация. Имам е39 523I на таблото като направя чек, имам индикатор, че имам заложено иконката за темпомат. Волана ми НЕ Е мултифункционален. Как мога да разбера, дали имам изведени такива кабели, и ако сменя волана, сложа мултифункционален, ще имам ли темпомат 
благодаря Ви предварително

благодаря Ви предварително
- turbo
- старши ентусиаст
-
- Кара: МПС-та
- Мечтае да кара: самолет
Re: Темпомат на е39 523I
Има вероятност да може да се направи.
БМВ на газ не може ли? Ето тук ти прочети и отново помисли!
552 к.с. GAS POWERED
Video -> AC Schnitzer GP3.10; Video -> AC Schnitzer GP3.10 "There are days in your life..."

Video -> AC Schnitzer GP3.10; Video -> AC Schnitzer GP3.10 "There are days in your life..."
- oci
- старши ентусиаст
-
- Кара: '12 BMW F10
turbo написа:Има вероятност да може да се направи.
То всичко може, но зависи на каква цена, ако не е с електронна газ тогава отиваме на модул, моторче инсталация и още малки дребни неща които няма да са евтини, не са невъзможни но струват доста повече пари, иначе ако колата е излезнала от завода без мулти волан дори и фейс да бъде пак трябва волана да се окабели за да тръгне автопилот и управление на музиката от волана, на всички които са с новия лентов кабел става само с връзване на волана и всичко тръгва, правил съм го многократно затова го казвам от опит.
- turbo
- старши ентусиаст
-
- Кара: МПС-та
Така е. И даже, ако колегата каже с коя моторетка му е колицата можем да разберем дали е с електронна газ и някои въпроси ще получат отговор още сега.
БМВ на газ не може ли? Ето тук ти прочети и отново помисли!
552 к.с. GAS POWERED

Ами колата е с десен волан. Не е мултифункционален. Мотора е 2,5 бензин. Наистина си нямам и на идея, дали е с електронно подаване:) Ако трябва още инфо, питайте
Благодаря Ви предварително пичове!

Ами ако е 523, значи мотора е М52. М52-ките не са с електронна газ дори и ТУ да е.
Монтирането на темпомата е по-трудно и по-скъпо

6 мнения
• Страница 1 от 1