Въпрос Халогени
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
- hacker4eto1
- ентусиаст
-
- Кара: Сива Бима
- Мечтае да кара: Черна Голяма Бима
- Детайли за колата: Лачена
Въпрос Халогени
Колеги колата е е46 купе 328.. Смених бронята: сега е така:

Както се вижда липсват ми халогените.
Така тях ги поръчах опушени:
имам 3 въпроса може да ви се стоят леко малоумни
Въпрос 1:
Оригиналният ми ксенон 4300 келвина ли е ? стандартно понеже искам да сложа такива крушки и на халогените да се доближават до тези келвини на ксеноните ,не искам едното да е жълто другото да е бяло.
Въпрос 2: Какъв сокет(цокъл) се водят крушките за халогените и ако колеги са сменяли със такива крушки от къде са ги взимали (онлайн магазин примерно) виждал съм такива крушки и знам ,че са със сини стъкла и от ъгъл се вижда как рефлектора синее на фара.. дали ще синее много и със рефлектора на халогена когато той е опушен
Въпрос 3: Ако сложа Крушки с диоди и ги използвам за Дневни светлини ще ми даде ли грешка за изгоряла крушка на таблото или дава само на фаровете и мигачите
Малко тъпи въпроси ама аз да си питам

Както се вижда липсват ми халогените.
Така тях ги поръчах опушени:
имам 3 въпроса може да ви се стоят леко малоумни

Въпрос 1:
Оригиналният ми ксенон 4300 келвина ли е ? стандартно понеже искам да сложа такива крушки и на халогените да се доближават до тези келвини на ксеноните ,не искам едното да е жълто другото да е бяло.
Въпрос 2: Какъв сокет(цокъл) се водят крушките за халогените и ако колеги са сменяли със такива крушки от къде са ги взимали (онлайн магазин примерно) виждал съм такива крушки и знам ,че са със сини стъкла и от ъгъл се вижда как рефлектора синее на фара.. дали ще синее много и със рефлектора на халогена когато той е опушен
Въпрос 3: Ако сложа Крушки с диоди и ги използвам за Дневни светлини ще ми даде ли грешка за изгоряла крушка на таблото или дава само на фаровете и мигачите

Малко тъпи въпроси ама аз да си питам

- iv4o9999
- ентусиаст
-
- Кара: e46 compact 320td
Re: Въпрос Халогени
1 оригиналния ксенон е 4300
2 при мен на компакте гледах крушките на всякъде Н7, при тези халогени обаче може да иам разлика , най-добре като ги вземеш да премериш, колегата бабуна има доста добри оферти за крушки и ксенон системи.
3 за диодните крушки не съм сигурен но май даваха грешка поради намалената консумация.
колата изглежда супер, Браво
2 при мен на компакте гледах крушките на всякъде Н7, при тези халогени обаче може да иам разлика , най-добре като ги вземеш да премериш, колегата бабуна има доста добри оферти за крушки и ксенон системи.
3 за диодните крушки не съм сигурен но май даваха грешка поради намалената консумация.
колата изглежда супер, Браво

- UBAH5
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E90 320d; BMW E30 318i cabrio
HB4 са крушките на халогените. Аз си взех японски крушки от ebay "mtec" и съм доволен.

When people ask you what car you drive and you say a BMW and they get all excited until they see it...
- Beamerdriver
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E30
- Мечтае да кара: E30
- hacker4eto1
- ентусиаст
-
- Кара: Сива Бима
- Мечтае да кара: Черна Голяма Бима
- Детайли за колата: Лачена
Мерси колеги утре ми идват опушените халогени и ще ги слагам в петък като съм по свободен остава да изнамеря белите крушки 
П.П малко по малко ще заприлича на това което искам

П.П малко по малко ще заприлича на това което искам

4300K е оригиналния ксенон, но някъде по чуждите форуми бях чел, че с времето спектъра отива към 5000К. Ако няма да слагаш ксенон на халогените, виж сериите халогенни лампи на Philips. Диодните крушки за мен обезсмислят функцията на халогените.
6 мнения
• Страница 1 от 1