СЕРИОЗЕН ПРОБЛЕМ С М20Б23 ! ПОМОооЩ !
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
СЕРИОЗЕН ПРОБЛЕМ С М20Б23 ! ПОМОооЩ !
Колеги проблемът ми е следният: След основен ремонт на м20б23 не може да се запали.
Преди известно време разбрах, че моето бмв 323 с стоков двигател м20б23и е смешало вода с масло. Свалихме главата и се оказа че е спукана. Купих друга глава, но от м20б20 (със същият номер: 731 и я обслужих от-до), обаче новата глава е с горно делко, а на 323ката ми е със долно делко.
Въпросът ми е дали от това може колата да не пали ? Дали главата от м20б20 става на м20б23 ? Вала дали е един и същ, защото използвах от 20ската вала ? Има ли разлика между двете глави ?
Като да отбележа,че пробвахме почти всичко дали работи като ги сменяхме елементи от друга 323ка. (със сигорност работят: компютъра, дебитомера, дюзи и други основни елементи). Дайте идеи какво да правя ! И който го е правил или е чел достатъчно да даде мнение !
Аз съм от София.
тел:0878252919
Благодаря предварително на хората който изявяват желание да помогнат с каквото могат !
Преди известно време разбрах, че моето бмв 323 с стоков двигател м20б23и е смешало вода с масло. Свалихме главата и се оказа че е спукана. Купих друга глава, но от м20б20 (със същият номер: 731 и я обслужих от-до), обаче новата глава е с горно делко, а на 323ката ми е със долно делко.
Въпросът ми е дали от това може колата да не пали ? Дали главата от м20б20 става на м20б23 ? Вала дали е един и същ, защото използвах от 20ската вала ? Има ли разлика между двете глави ?
Като да отбележа,че пробвахме почти всичко дали работи като ги сменяхме елементи от друга 323ка. (със сигорност работят: компютъра, дебитомера, дюзи и други основни елементи). Дайте идеи какво да правя ! И който го е правил или е чел достатъчно да даде мнение !
Аз съм от София.
тел:0878252919
Благодаря предварително на хората който изявяват желание да помогнат с каквото могат !
- Lenco
- Старши скрапер
-
- Кара: ше е21/316, сега 318ci и е93/335dct
- Мечтае да кара: е21 без ръжди със S54
- Детайли за колата: Powered by M43b19
- philips1qw
-
-
Re: СЕРИОЗЕН ПРОБЛЕМ С М20Б23 ! ПОМОооЩ !
попринцип няма проблем трябва да пали . огледаите се хубаво бензин ходили до цилиндрите ток имали давали някви признаци на запалване нещо сте обаркали тарсете
philips1qw написа:попринцип няма проблем трябва да пали . огледаите се хубаво бензин ходили до цилиндрите ток имали давали някви признаци на запалване нещо сте обаркали тарсете
Ти си боК

Oversteer is when the passengers are scared, understeer is when the driver is scared.
- Ba4oIlia
- младши ентусиаст
-
- Кара: E30&E36

Мармот написа:philips1qw написа:попринцип няма проблем трябва да пали . огледаите се хубаво бензин ходили до цилиндрите ток имали давали някви признаци на запалване нещо сте обаркали тарсете
Ти си боК
5 мнения
• Страница 1 от 1