Бръмчене от радиото или духалките ?
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
- dark0
- младши ентусиаст
-
- Кара: 320ci 170 к.с.
- Мечтае да кара: Е92, ако може М3 !
Бръмчене от радиото или духалките ?
Като изгаса двигателя и някъде зад сд-то или някъде при духалките се чува едно жужене или направо леко бръмчене ...
Излезнах от колата, заключих и след 10тина мин пак се качих да тръгвам и преди да запаля ми направи впечетление, че пак бръмчи
От какво е това бръмчене и симптом на какъв заминаващ си консуматив е
Благодаря предварително на отзовалите се, защото е много дразнещ този шум

Излезнах от колата, заключих и след 10тина мин пак се качих да тръгвам и преди да запаля ми направи впечетление, че пак бръмчи

От какво е това бръмчене и симптом на какъв заминаващ си консуматив е

Благодаря предварително на отзовалите се, защото е много дразнещ този шум

Re: Бръмчене от радиото или духалките ?
Този дразнещ звук е от вентилаторчето на датчика за вътрешна температура, и ще изгасне след 16 мин. без активност по колата. А като я отключиш и отвориш вратата пак ще се пуска, все пак трябва да е готово за работа, нали трябва като "пали и тръгваш" всичко да е ОК, а не тепърва да започва работа.
- vavilon
- старши ентусиаст
-
- Кара: E46 318i 98
- Мечтае да кара: Електромобил...
Таралежа сменял ли си?
viewtopic.php?f=34&t=152305&hilit=%D1%82%D0%B0%D1%80%D0%B0%D0%BB%D0%B5%D0%B6
viewtopic.php?f=34&t=152305&hilit=%D1%82%D0%B0%D1%80%D0%B0%D0%BB%D0%B5%D0%B6
Това което Kris каза, с допълнението, че колкото е по-мръсно толкова по силно бръмчи. Моето го чух за пръв път няколко месеца след като почнах да карам в мръсотията в бг. 

- dark0
- младши ентусиаст
-
- Кара: 320ci 170 к.с.
- Мечтае да кара: Е92, ако може М3 !
Не съм, а одеве един колега точно това ми каза ... сменял е неговия и симптомите са подобни на мойте ..
Каза че това бръмчене го е имало и при него, а като колата е само на контакт и се пусне парното то се мъчи а не духа както трябва плавно ..
Кой колега от форума може да направи един оглед на таралежа и евентуално да се рециклира
Каза че това бръмчене го е имало и при него, а като колата е само на контакт и се пусне парното то се мъчи а не духа както трябва плавно ..
Кой колега от форума може да направи един оглед на таралежа и евентуално да се рециклира

- mustang1986
- ентусиаст
-
- Кара: E46 M47N
dark0 написа:Не съм, а одеве един колега точно това ми каза ... сменял е неговия и симптомите са подобни на мойте ..
memberlist.php?mode=viewprofile&u=20573

Да пишеш на български с латински букви е като да пишеш на стена с лайна....чете се,но не е красиво!!!
6 мнения
• Страница 1 от 1