Ретрофит Лупи за E46
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
36 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
- Monoid
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW ///M335i
Ретрофит Лупи за E46
Здравейте колеги имам следното питане. Преди няколко дена си сложих въпросните Morimoto Ретрофит лупи на фарове в комплект с Angel eyes и ксенон 35W 4300к, след монтирането им останах много доволен от визията на автомобила, но не и от резултата от към светене ! Очаквах фаровете да светнат много по добре с лупите и ксенона, но за съжаление не е така фаровете ми светят слабо и все едно не съм с ксенон да му се не види. Гледах дали несъм монтирал нещо не както трябва но всичко е както трябва ! Има ли някой колега който го е правил тва нещо и евентуално ако може да сподели как е при него ???
Единственото нещо по-хубаво от шведската тройка е БАВАРСКАТА тройка.
Are you ///M Enough?
Авточасти AutoPower.BG
Are you ///M Enough?
Авточасти AutoPower.BG
- iv4o9999
- ентусиаст
-
- Кара: e46 compact 320td
Re: Ретрофит Лупи за E46
като за начало има една тема където можеш да задаваш всякакви въпроси именно за този ретрофит viewtopic.php?f=34&t=168975&hilit=%D1%82%D0%B5%D1%80%D0%BC%D0%B8%D0%BD%D0%B0%D1%82%D0%BE%D1%80%D1%81%D0%BA%D0%B8+%D1%84%D0%B0%D1%80&start=555
отделно ти си първия който чувам да е недоволен, да не би да светят много високо фаровете, пробва ли да ги регулираш, отделно стъклото как е , правилно ли е сложена крушката
отделно ти си първия който чувам да е недоволен, да не би да светят много високо фаровете, пробва ли да ги регулираш, отделно стъклото как е , правилно ли е сложена крушката
- iv4o9999
- ентусиаст
-
пс. аз съм го правил, прати ми снимки ако искаш и ще измислим нещо, моите фарове правят ден
- Monoid
- младши ентусиаст
-
Сега бях до колата един приятел ми ослужи с 55W крушка и баласта като смених стана ден.... Просто очевдно 35 вата си е боклук който не си заслужава парите както си и мислех. Просто реших да спеста 25лв и за това взех по слабия... Иначе на е36-цата ми имах 55 вата и светеше убийствено. Та за напред колегите които искат да си сложат такива лупи да не си слагат 35 вата ксенон !
Иначе визията е уникална с тях !!!
Иначе визията е уникална с тях !!!
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Are you ///M Enough?
Авточасти AutoPower.BG
Are you ///M Enough?
Авточасти AutoPower.BG
- hacker4eto1
- ентусиаст
-
- Кара: Сива Бима
- Мечтае да кара: Черна Голяма Бима
- Детайли за колата: Лачена

- Monoid
- младши ентусиаст
-
Двойно залепяща по крайщата на рефлектора и отгоре има 2 щипки където също се хващат за рефлектора 

Are you ///M Enough?
Авточасти AutoPower.BG
Are you ///M Enough?
Авточасти AutoPower.BG
- iv4o9999
- ентусиаст
-
не е от ватовете, аз съм с 35 и нямам проблеми, прекодиран ли е лайт модула за ксенон, отделно може самите крушки да са менте
- pepi_grafa
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW E46 320D 99г.
На моята съм с 35W и ги няма никъде,понеже и аз исках да спестя някои лев,но уви...И сега съм в размисли и страсти,понеже гледам са пуснали 75W,но не знам инсталацията и бушоните дали ще държат...?
п.с. Забравих да спомена,че фаровете са тайвански (та няма да се учудя те самите да са виновни).
п.с. Забравих да спомена,че фаровете са тайвански (та няма да се учудя те самите да са виновни).
- Maxmadness
- ентусиаст
-
- Кара: E46 320Cd. `04 Kawasaki z1000 `11
Трафовете също имат значение 

"The Lion does not need the whole world to fear him, only those nearest where he roams"
A.J DARKHOLME
A.J DARKHOLME
- unikalen88
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW 330cd
аз съм с този кит,с 35 вата ксенон съм,незнам какво очакваш и несъм сравнявал спрямо 55 вата но спрямо обикновенната крушка е много по добре,светлината е концентрирана и е ярка,стъклата на фаровете са ми запазени много и те имат голям ефект,защото при монтажа на лупите и проба без стъкла останах учуден каква е разликата,камоли ако стъклата са захабени

- Monoid
- младши ентусиаст
-
Стъклата ми са много добре изчистени и запазени. Светлината както казвате е концентрирана но не е силна и няма голяма разлика с жълта 55w крушка. По добре е но не е кой знае какво ! Говорих с много хора, които са сложили 35w ксенон и при тях е същата работа. Чисто и просто ксеноновата крушка не трябва да бъде по малко от 55w, лично мое мнение... За 75w е искам да мисля какво прави и как свети, но все пак не сме сами на пътя и трябва да мислим за другите 

Are you ///M Enough?
Авточасти AutoPower.BG
Are you ///M Enough?
Авточасти AutoPower.BG
Monoid написа:Стъклата ми са много добре изчистени и запазени. Светлината както казвате е концентрирана но не е силна и няма голяма разлика с жълта 55w крушка. По добре е но не е кой знае какво ! Говорих с много хора, които са сложили 35w ксенон и при тях е същата работа. Чисто и просто ксеноновата крушка не трябва да бъде по малко от 55w, лично мое мнение... За 75w е искам да мисля какво прави и как свети, но все пак не сме сами на пътя и трябва да мислим за другите
Чак на 75w ли се замисли за другите водачи, аз си мислех че някъде към 100-120w ще се замислиш и то след като си видял няколко човека как се опитват да отбият и да спрат с ръце на очите.
- Monoid
- младши ентусиаст
-
Колега стандартнтие крушки са на по 55w не ми се спори за хора, които не си регулират фаровете и въобще не знаят кво е тва.......
Are you ///M Enough?
Авточасти AutoPower.BG
Are you ///M Enough?
Авточасти AutoPower.BG
Monoid написа:Колега стандартните крушки са на по 55w не ми се спори за хора, които не си регулират фаровете и въобще не знаят кво е тва.......
Стандартни за обикновена крушка, нали?
P.S.
Виж номер 9
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- pepi_grafa
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW E46 320D 99г.
Kris написа:Monoid написа:Стъклата ми са много добре изчистени и запазени. Светлината както казвате е концентрирана но не е силна и няма голяма разлика с жълта 55w крушка. По добре е но не е кой знае какво ! Говорих с много хора, които са сложили 35w ксенон и при тях е същата работа. Чисто и просто ксеноновата крушка не трябва да бъде по малко от 55w, лично мое мнение... За 75w е искам да мисля какво прави и как свети, но все пак не сме сами на пътя и трябва да мислим за другите
Чак на 75w ли се замисли за другите водачи, аз си мислех че някъде към 100-120w ще се замислиш и то след като си видял няколко човека как се опитват да отбият и да спрат с ръце на очите.
Колега,точно за това се тревожа повече,не ми е,че ще изгори някой бушон!То е от ясно по ясно,че 75W-те ще светят много по добре,но както каза колегата "не сме само ние"!!!И без хубав реглаж надали ще докараш хубава светлина

36 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3