Android,телефони,проблеми и подобни!
Модератор: Общи модератори
- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
Re: Android!
WiFi да си пускал? С него те е локализирало най-вероятно. За такава точност WiFi, GPS или питай ГДБОП 

- randity
- Photographer
-
- Кара: му се нещо старо
Отказах се от този Tapatalk. Та ако може да споделите поне каква е файдата от него да го имам ? 

.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

Tapatalk 2, в момента не е ли безплатен?
А иначе файдата е че е като приложение за форуми, и не е нужно да ти тормози телефона да минава през браузъра.
А иначе файдата е че е като приложение за форуми, и не е нужно да ти тормози телефона да минава през браузъра.
Последна промяна Kris на 24 Сеп 2013, 22:26, променена общо 1 път
- TNT
- младши ентусиаст
-
По-бързо и лесно разглеждане, по-малко кб от пакета ти "гълта", праща ти notification за ЛС и т.н. Force close ли ти дава, че се отказа
Повечето версии дават, пробвай с различни. По едно време бях набарал някаква, която почти не краш-ваше на СГС.

randity написа:Отказах се от този Tapatalk. Та ако може да споделите поне каква е файдата от него да го имам ?
Файдата е сериозна за ровене по форумите- малко си търсил, продължавай да ровиш...
TNT написа:WiFi да си пускал? С него те е локализирало най-вероятно. За такава точност WiFi, GPS или питай ГДБОП
Пускал съм разбира се, вкъщи ли е задължително е закачен за рутера... Но едва ли е заради него- още 3 Андроид-а имам, на другите едва уцелва квартала без ГПС... Имам съмнения, че при проверката си пуска ГПС-а за кратко, а тая сопа има уникален гпс приемник- засича сигнал дори в панелен блок, в килера (тествано умишлено) за под 1 минута

- TNT
- младши ентусиаст
-
От WiFi e. Пробвай да го изключиш и си свали някоя програма за таг-ване
С WiFi локализира дори по-бързо от ГПС.

- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
Скапаните провайдъри предоставят точно информация за адреса на най-близкото активно устройство... съвсем да улесняват службите.
Насково лаптопа ми се локализира в един сайт, и много се издразних
Нахраних и провайдъра, защо предоставят такава информация, а те само вдигнаха рамене.
Насково лаптопа ми се локализира в един сайт, и много се издразних

Нахраних и провайдъра, защо предоставят такава информация, а те само вдигнаха рамене.

- AGD
- младши ентусиаст
-
- Кара: F15 xDrive30d N57T
- Мечтае да кара: 911 Turbo
Гугъл мапса се ориентира отлично по WiFi точки. Гугломобилът, докато обикаля, прави не само снимки.
В тази статия (отпреди 2 години) се казва, че вече не разчитат на автомобила, а на събрана от личните устройства информация.
http://www.zdnet.com/blog/networking/ho ... -data/1664
Ето и допълнение как да се изключите от картографирането. Ако им вярвате естествено.
http://www.zdnet.com/blog/networking/ho ... oogle/1652
И малко информация отпреди няколко дни. Ако си синхронизирате данните на телефона с гугъл, за по-лесно възстановяване/преминаване на ново устройство, не само местоположението на рутера ви е известно, но и паролата на мрежата.
http://blogs.computerworld.com/android/ ... word-world
В общия случай това не е проблем, но е хубаво хората, които не желаят да споделят толкова много с гугъл да имат едно на ум.
В тази статия (отпреди 2 години) се казва, че вече не разчитат на автомобила, а на събрана от личните устройства информация.
http://www.zdnet.com/blog/networking/ho ... -data/1664
Ето и допълнение как да се изключите от картографирането. Ако им вярвате естествено.
http://www.zdnet.com/blog/networking/ho ... oogle/1652
И малко информация отпреди няколко дни. Ако си синхронизирате данните на телефона с гугъл, за по-лесно възстановяване/преминаване на ново устройство, не само местоположението на рутера ви е известно, но и паролата на мрежата.
http://blogs.computerworld.com/android/ ... word-world
В общия случай това не е проблем, но е хубаво хората, които не желаят да споделят толкова много с гугъл да имат едно на ум.
George Carlin написа:Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac?
- raddy
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше E30 сега:E90 N52B25
Здравейте колеги, отскоро и аз минах в Андроидния свят,и въпреки че си почетох из темата и из андроид форума, имам огромен проблем
Незнам вие как се справяте с клавиатурата, ама при мен е някъв ужас - първо изобщо нямаше фонетик по дифолт,както и да е намерих из маркета,ама пак няма целене на тия буквета. Независимо по хоризонтал или вертикално - всичко е толкова миниатюрно - от 20 букви,близо 16 са ми грешните.
Странно ама никой никъде не споменава за подобен проблем,та въпроса ми е само при мен ли е така (толкова ли са ми кебачести пръстите) или си има някво решение.
Може да споделите дали ползвате програми за клавиатурата или карате със заводската.
Аз съм с htc one-чето.

Незнам вие как се справяте с клавиатурата, ама при мен е някъв ужас - първо изобщо нямаше фонетик по дифолт,както и да е намерих из маркета,ама пак няма целене на тия буквета. Независимо по хоризонтал или вертикално - всичко е толкова миниатюрно - от 20 букви,близо 16 са ми грешните.
Странно ама никой никъде не споменава за подобен проблем,та въпроса ми е само при мен ли е така (толкова ли са ми кебачести пръстите) или си има някво решение.
Може да споделите дали ползвате програми за клавиатурата или карате със заводската.
Аз съм с htc one-чето.

Е ти какви пръсти имаш, като кебапчета ли? Щото моите са точно такива (като кебапчета) и без грижи пиша на 3,5 инча дисплей... Всичко е въпрос на свикване...
- raddy
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше E30 сега:E90 N52B25
F3P написа:Всичко е въпрос на свикване...
Май това е начина, ама пусто няма разлика вече 20 дни...
Да разбирам че и ти си на заводската клавиатура

- ukelichko
- младши ентусиаст
-
- Кара: Комбайн
- Мечтае да кара: Фадрома
Понеже не съм имал такова, вярно ли че НТС-тата с Андроид работели без да забиват, много гладко и т.н. До Смасунг тройка стигнах и колкото и да е мощен при мен се получава едно застиване, което го няма на Айфона 4-ка на един приятел. Изобщо не искам да обръщам темата на ябълка срещу галактика, но вече ме нервят тези дроиди. Оня ден ми демонстрираха един Хуауей П6 и учудващо работеше безупречно, но нещо съм скептичен към тази марка, макар че и той ми е опция за нов телефон. Давайте акъл за някаква мощна андродска машина, че съм много разочарован от Самсунг и съм на границата да мина при ябълките. Телефона го ползвам предимно за игри и за ровене в нета.
- sambeto
- ентусиаст
-
- Кара: Е65 745d
- Мечтае да кара: Мотор с Кош!
- Детайли за колата: Огин!
Предния ми телефон беше Samsung Galaxy Note II.....сега съм със HTC ONE.....разликата в работата с менюто и със самия Андроид е доста по бърза,гладка и безпроблемна при HTC-то.
Да не говорим за качество на изработка,звук,дисплей и качество на снимки.
А пък специално за работа с e-mail....е с класа над Самсунга.
Сменил съм доста класни телефони,за пръв път ползвам HTC.....определено съм очарован от HTC ONE
Sent from my HTC One using Tapatalk
Да не говорим за качество на изработка,звук,дисплей и качество на снимки.
А пък специално за работа с e-mail....е с класа над Самсунга.
Сменил съм доста класни телефони,за пръв път ползвам HTC.....определено съм очарован от HTC ONE

Sent from my HTC One using Tapatalk
Последна промяна sambeto на 16 Окт 2013, 9:07, променена общо 2 пъти
raddy написа:Май това е начина, ама пусто няма разлика вече 20 дни...
Да разбирам че и ти си на заводската клавиатура
Не- с Bulgarian keyboard 2 съм + гугълската (няма я достъпна за БГ) + андроидската + една на Асус. И ми е все тая коя ползвам. Мен обаче не ме гледай- аз клавиатурата на тел. я ползвам само да запиша някой контакт. За всичко друго вече ползвам таблет 7 инча и там размерите са леееко различни.
ukelichko написа:Понеже не съм имал такова, вярно ли че НТС-тата с Андроид работели без да забиват...
НЕ, кратко и ясно. ВСЕКИ Андроид забива. Въпросът е колко рядко. Флагманите- по-рядко...
- bam-bam
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39
- Мечтае да кара: Е92
Може ли да кажеш нота и хтцто с коя версия на робота са били ?
Че при тях това е много важно.
Че при тях това е много важно.