Android,телефони,проблеми и подобни!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Re: Android!

Мнение от TNT » 24 Сеп 2013, 22:20

WiFi да си пускал? С него те е локализирало най-вероятно. За такава точност WiFi, GPS или питай ГДБОП :mhihi:
Изображение

Photographer
Аватар
Кара: му се нещо старо

Мнение от randity » 24 Сеп 2013, 22:22

Отказах се от този Tapatalk. Та ако може да споделите поне каква е файдата от него да го имам ? :lol:
.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Kris » 24 Сеп 2013, 22:24

Tapatalk 2, в момента не е ли безплатен?

А иначе файдата е че е като приложение за форуми, и не е нужно да ти тормози телефона да минава през браузъра.
Последна промяна Kris на 24 Сеп 2013, 22:26, променена общо 1 път

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от TNT » 24 Сеп 2013, 22:25

По-бързо и лесно разглеждане, по-малко кб от пакета ти "гълта", праща ти notification за ЛС и т.н. Force close ли ти дава, че се отказа :mhihi: Повечето версии дават, пробвай с различни. По едно време бях набарал някаква, която почти не краш-ваше на СГС.
Изображение

Аватар

Мнение от F3P » 24 Сеп 2013, 22:37

randity написа:Отказах се от този Tapatalk. Та ако може да споделите поне каква е файдата от него да го имам ? :lol:

Файдата е сериозна за ровене по форумите- малко си търсил, продължавай да ровиш...

TNT написа:WiFi да си пускал? С него те е локализирало най-вероятно. За такава точност WiFi, GPS или питай ГДБОП :mhihi:

Пускал съм разбира се, вкъщи ли е задължително е закачен за рутера... Но едва ли е заради него- още 3 Андроид-а имам, на другите едва уцелва квартала без ГПС... Имам съмнения, че при проверката си пуска ГПС-а за кратко, а тая сопа има уникален гпс приемник- засича сигнал дори в панелен блок, в килера (тествано умишлено) за под 1 минута :shock: :shock: :shock: Може да се дължи и на Глонасс (ползва и руските сателити), ама както и да е- ще проверя тея дни... Но не ме кефи така- то човек не може да се покрие някъде :mhihi:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от TNT » 24 Сеп 2013, 22:41

От WiFi e. Пробвай да го изключиш и си свали някоя програма за таг-ване :mhihi: :mhihi: :mhihi: С WiFi локализира дори по-бързо от ГПС.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мфили

Мнение от cod-cdbp » 24 Сеп 2013, 23:07

Скапаните провайдъри предоставят точно информация за адреса на най-близкото активно устройство... съвсем да улесняват службите.
Насково лаптопа ми се локализира в един сайт, и много се издразних :no:
Нахраних и провайдъра, защо предоставят такава информация, а те само вдигнаха рамене.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: F15 xDrive30d N57T
Мечтае да кара: 911 Turbo

Мнение от AGD » 24 Сеп 2013, 23:45

Гугъл мапса се ориентира отлично по WiFi точки. Гугломобилът, докато обикаля, прави не само снимки.
В тази статия (отпреди 2 години) се казва, че вече не разчитат на автомобила, а на събрана от личните устройства информация.
http://www.zdnet.com/blog/networking/ho ... -data/1664
Ето и допълнение как да се изключите от картографирането. Ако им вярвате естествено.
http://www.zdnet.com/blog/networking/ho ... oogle/1652

И малко информация отпреди няколко дни. Ако си синхронизирате данните на телефона с гугъл, за по-лесно възстановяване/преминаване на ново устройство, не само местоположението на рутера ви е известно, но и паролата на мрежата.
http://blogs.computerworld.com/android/ ... word-world
В общия случай това не е проблем, но е хубаво хората, които не желаят да споделят толкова много с гугъл да имат едно на ум.
George Carlin написа:Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac?

младши ентусиаст
Аватар
Кара: ше E30 сега:E90 N52B25

Мнение от raddy » 15 Окт 2013, 20:04

Здравейте колеги, отскоро и аз минах в Андроидния свят,и въпреки че си почетох из темата и из андроид форума, имам огромен проблем :|
Незнам вие как се справяте с клавиатурата, ама при мен е някъв ужас - първо изобщо нямаше фонетик по дифолт,както и да е намерих из маркета,ама пак няма целене на тия буквета. Независимо по хоризонтал или вертикално - всичко е толкова миниатюрно - от 20 букви,близо 16 са ми грешните.
Странно ама никой никъде не споменава за подобен проблем,та въпроса ми е само при мен ли е така (толкова ли са ми кебачести пръстите) или си има някво решение.
Може да споделите дали ползвате програми за клавиатурата или карате със заводската.
Аз съм с htc one-чето.
Изображение

Аватар

Мнение от F3P » 15 Окт 2013, 20:35

Е ти какви пръсти имаш, като кебапчета ли? Щото моите са точно такива (като кебапчета) и без грижи пиша на 3,5 инча дисплей... Всичко е въпрос на свикване...
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: ше E30 сега:E90 N52B25

Мнение от raddy » 15 Окт 2013, 21:14

F3P написа:Всичко е въпрос на свикване...

Май това е начина, ама пусто няма разлика вече 20 дни...
Да разбирам че и ти си на заводската клавиатура :?:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Комбайн
Мечтае да кара: Фадрома

Мнение от ukelichko » 15 Окт 2013, 21:20

Понеже не съм имал такова, вярно ли че НТС-тата с Андроид работели без да забиват, много гладко и т.н. До Смасунг тройка стигнах и колкото и да е мощен при мен се получава едно застиване, което го няма на Айфона 4-ка на един приятел. Изобщо не искам да обръщам темата на ябълка срещу галактика, но вече ме нервят тези дроиди. Оня ден ми демонстрираха един Хуауей П6 и учудващо работеше безупречно, но нещо съм скептичен към тази марка, макар че и той ми е опция за нов телефон. Давайте акъл за някаква мощна андродска машина, че съм много разочарован от Самсунг и съм на границата да мина при ябълките. Телефона го ползвам предимно за игри и за ровене в нета.
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: Е65 745d
Мечтае да кара: Мотор с Кош!
Детайли за колата: Огин!

Мнение от sambeto » 15 Окт 2013, 21:55

Предния ми телефон беше Samsung Galaxy Note II.....сега съм със HTC ONE.....разликата в работата с менюто и със самия Андроид е доста по бърза,гладка и безпроблемна при HTC-то.
Да не говорим за качество на изработка,звук,дисплей и качество на снимки.
А пък специално за работа с e-mail....е с класа над Самсунга.
Сменил съм доста класни телефони,за пръв път ползвам HTC.....определено съм очарован от HTC ONE :)

Sent from my HTC One using Tapatalk
Последна промяна sambeto на 16 Окт 2013, 9:07, променена общо 2 пъти

Аватар

Мнение от F3P » 15 Окт 2013, 21:57

raddy написа:Май това е начина, ама пусто няма разлика вече 20 дни...
Да разбирам че и ти си на заводската клавиатура :?:

Не- с Bulgarian keyboard 2 съм + гугълската (няма я достъпна за БГ) + андроидската + една на Асус. И ми е все тая коя ползвам. Мен обаче не ме гледай- аз клавиатурата на тел. я ползвам само да запиша някой контакт. За всичко друго вече ползвам таблет 7 инча и там размерите са леееко различни.

ukelichko написа:Понеже не съм имал такова, вярно ли че НТС-тата с Андроид работели без да забиват...

НЕ, кратко и ясно. ВСЕКИ Андроид забива. Въпросът е колко рядко. Флагманите- по-рядко...
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е39
Мечтае да кара: Е92

Мнение от bam-bam » 16 Окт 2013, 0:28

Може ли да кажеш нота и хтцто с коя версия на робота са били ?
Че при тях това е много важно.
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата