Отново без странични огледала - Е39
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
- Николай Диянов
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E39/ Е60
- Мечтае да кара: X6 цвят бордо
Re: Отново без странични огледала - Е39
Бях вече при застрахователите, ама въобще не ми се коментира с какъв селски номер ми излязоха. И че половин час ми обясняваха как това не било щета и че щом дори нямало пукнатина на огледалото нямало как да го сменят. И в общи линии не искам да губя нерви и време и затова ако може да го сменя с някаква реплика...
Педерасти са големи! Другия път ще си знаеш, бам с чука и тогава да видим какво ще кажат 

- milto
- Потребител
-
- Кара: e39 525 turbalan
- Мечтае да кара: 740Li
ами аз затова търся строшени огледала ама целия комплект за да не ми излизат с тези номера,между другото почти съм го събрал и след като мина през застрахователите мога да го предоставя на друг нуждаещ се колега
- TheKiller
- младши ентусиаст
-
- Кара: '99 E46 318i
- Детайли за колата: M43B19TU
Какво ти остава да помагаме и аз имам некви стари строшени работи 

/// 6>4

- ICHIBAN
- младши ентусиаст
-
- Кара: е61-530da-05г.
И аз съм от тази нощ без стъкло на шофьорското огледало.
Направо ми се дорева.Явно не са гепали за първи път,
защото са го свалили докато е прибрано и без тежки
последствия.Ейго на:
Ето го дясното какво е,явно и него са напъвали защото е изтекло и вече е без затъмнение,ако знаете от къде да намеря същото,
дайте сигнал:
Направо ми се дорева.Явно не са гепали за първи път,
защото са го свалили докато е прибрано и без тежки
последствия.Ейго на:
Ето го дясното какво е,явно и него са напъвали защото е изтекло и вече е без затъмнение,ако знаете от къде да намеря същото,
дайте сигнал:
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
И да се гордея и да не се гордея,
все съм си българин,така че по-добре
да се гордея.
да се гордея.
- b2
- старши ентусиаст
-
- Кара: F15 X5; F10 M5 Stage 2
Е как откъде - втора ръка с неясен произход. Да се върти бизнеса 

Dark Side of the Force is а pathway to many abilities some considered to be unnatural.
- ICHIBAN
- младши ентусиаст
-
- Кара: е61-530da-05г.
След като ми откраднаха лявото стълко на стран.огледало и явно опит за дясното но неуспешен,както споделих по горе,се случва следното нещо,дясна предна врата не се заключва-отключва от централното.При опит да сваля стъклото,то се спусна само до средата и после няма дигане нито сваляне,откачих акумулатора и успях да го вдигна.След това не исках да пробвам пак за да не запецне пак,вратата отново не се заключваше-отключваше,заключих я ръчно.Някви идеи за тази аномалия?
P.S.Незнам дали има нещо общо,но следващия ден след кражбата видях че се е прецакало и вътрешното огледало за задно виждане,почти е изтекло.
P.S.Незнам дали има нещо общо,но следващия ден след кражбата видях че се е прецакало и вътрешното огледало за задно виждане,почти е изтекло.

И да се гордея и да не се гордея,
да се гордея.
да се гордея.
- _M_A_N_O_L_
- Потребител
-
- Кара: BMW E39 523i
Виждам че темата малко е замряла ...... Да споделя и аз предколедното настроение, което витае навсякъде.
Някой е решил да си направи подарък с дясното ми стъкло.
Дано да е жив и здрав и все така сръчен

Някой е решил да си направи подарък с дясното ми стъкло.
Дано да е жив и здрав и все така сръчен

- Morrowind
- Потребител
-
- Кара: E39 525d (2003)
Здравейте и от мен
Наскоро се оказах и аз без огледала - няма да показвамснимки, че е плачовно и плаши 
След едно-месечна сага в Булинс, където коп*летата отказват и отказват да оправят огледалата ми (запознах се с термина "липса", според застрахователите) действам самостоятелно. Едното ми е тоталноизрязно от основа, а другото бе за смяна така или иначе. Въпросът тук е имате ли да препоръчате някой сервиз, където могат да ми ги сложат...че май ще се откача от вратата едното (там имам само чукан - основата - останал)?

След едно-месечна сага в Булинс, където коп*летата отказват и отказват да оправят огледалата ми (запознах се с термина "липса", според застрахователите) действам самостоятелно. Едното ми е тоталноизрязно от основа, а другото бе за смяна така или иначе. Въпросът тук е имате ли да препоръчате някой сервиз, където могат да ми ги сложат...че май ще се откача от вратата едното (там имам само чукан - основата - останал)?
- goldust
- Потребител
-
- Кара: Е39 М5
здравейте колеги...виждам ,че скоро време никой не е патил..или поне не си е казал...та аз да си кажа ,че тази нощ и аз останах без странично шофьорско стъкло на огледалото..ДРАМАТА се е разиграла пред 61 блок в студентски град... ! искам да ви попитам има ли смисъл да се занимавам със застрахователите или направо да си поръчвам от някъде ...то е ячсно че няма да е същото като оригиналното с бленда,ама все пак....на армеец съм ако това има значение
относно крадеца ...
на цялата му рода,а с парите от стъклото само по доктори да ги дава 

Пристъпи с крак и свали огледалото,вземи едно стъкло от друга кола и го размажи и него до това дето е паднало,и викай кат да ти дадат протокол,после при застрахователите,че при тях за откраднати елементи/лайсни,огледала,джанти и тн.. + фарове и тва съм виждал/,нема да ти дадат лев при условие,че няма нищо счупено.
- crazytralala
- Потребител
-
- Кара: BMW Е39 525TDS 98'
- Мечтае да кара: космически кораб по морското дъно
Колеги,
Аз на старата кола (алфа) имах проблем с огледалата. Редовно ми крадяха капаците няколко пъти стъклата (въпреки че са за лепени оригинално) след поредното вандалско изпъленние (липсващ капак) като взех новия напълних и двете огледала с полиуретанова пяна, и край на проблема. кофтито в случая е че ако друг седне да кара не може да ги наглася (а аз съм им аняма 1.90)
грубо решение на проблема но все пак решение
Аз на старата кола (алфа) имах проблем с огледалата. Редовно ми крадяха капаците няколко пъти стъклата (въпреки че са за лепени оригинално) след поредното вандалско изпъленние (липсващ капак) като взех новия напълних и двете огледала с полиуретанова пяна, и край на проблема. кофтито в случая е че ако друг седне да кара не може да ги наглася (а аз съм им аняма 1.90)

Е39 525 TDS 98'
- Драгослав
- младши ентусиаст
-
- Кара: E46XI / W164
Преди малко си видях колата
... свалили са ми огледалата.На шофьорското са откъртили и това кръглото но което стой огледалото. Преди няма и месец емблемата ми свалих сега огледалата. Колеги не трябва да си купуваме огледала от продавалник от обяви тип"продавам огледала за всички модели бмв"
.

- joro_mafiata
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E65 750
- Мечтае да кара: ///M
И аз онзи ден осъмнах без стъкло на лявото огледало, каква е тази мания незнам, В студентски град се случва.
- Драгослав
- младши ентусиаст
-
- Кара: E46XI / W164
При мен се случи в младост 1 ,до окръжна.