АВТОСЕРВИЗ "DSCPerformance" Ltd.
Модератори: Leon, LiTtLeRoCk, Секретар на клуба, ///M_Martin, boris, BMW Club BG - Управителен съвет
Re: АВТОСЕРВИЗ "DSCPerformance" Ltd.
Нямам думи за това момче Ванката. Не ме познава два пъти ходя при него пари не ми взе. Диагностицира проблема за няколко минути и обяснява като на малоумни без да се ядосва и внимателно. Просто един голям
П.С: Ванка като взема сондите ще звънна и определено имам да
.

П.С: Ванка като взема сондите ще звънна и определено имам да

- ICE
- Ледения
-
- Кара: Е60 535d
- Мечтае да кара: из Las Vegas!
Ванката, или както аз му казвам "Говорещия с BMW-та", за пореден път се доказа като супер готин и точен човек и професионалист. Знаейки, че пътувам предимно в провинцията и се връщам в София инцидентно, ме взе без час. Въпреки изоставащия график и чакащи коли (трябваше да пътувам и имах притеснения за колата) ми обърна подобаващо внимание. Слава богу всичко беше "6" и нямаше място за притеснение, но все пак си беше натоварващо. Та накрая остана само приятното чувство + че пихме кафе, споделихме няколко "Tips&Tricks", видяхме се, и после всеки по задачите си.
БЛАГОДАРЯ ВАНКА (Dimitroff).

- Dimitroff
- Фен на тройките
-
- Кара: Колите да палят и работят!
- Мечтае да кара: ;)
- Детайли за колата: Лачени, в добро здраве и сериозен ремап ;)
sin_fen написа:Нямам думи за това момче Ванката. Не ме познава два пъти ходя при него пари не ми взе. Диагностицира проблема за няколко минути и обяснява като на малоумни без да се ядосва и внимателно. Просто един голям![]()
![]()
![]()
П.С: Ванка като взема сондите ще звънна и определено имам да.
Важното е да се откриват проблемите, а не само финансовите взаимоотношения сервиз-клиент

ICE написа:Ванката, или както аз му казвам "Говорещия с BMW-та", за пореден път се доказа като супер готин и точен човек и професионалист. Знаейки, че пътувам предимно в провинцията и се връщам в София инцидентно, ме взе без час. Въпреки изоставащия график и чакащи коли (трябваше да пътувам и имах притеснения за колата) ми обърна подобаващо внимание. Слава богу всичко беше "6" и нямаше място за притеснение, но все пак си беше натоварващо. Та накрая остана само приятното чувство + че пихме кафе, споделихме няколко "Tips&Tricks", видяхме се, и после всеки по задачите си.
Винаги е приятно да поговориш с някой на високо автомобилно ниво и да обмениш Tips & Tricks, както ти сам казваш

Безаварийни километри и до нови срещи за по кафе, друже

Крайно време е аз да сложа едно негативно мнение (което май беше споменавано от някой колега преди мен де). За 2-3 път НЕ съм доволен от връзката с вас момчета. Не става за 2 дни да звъня като луд 10 пъти, от който 6-7 да ми дава свободно и никой. После никаква обратна връзка и т.н. И то за нещо дребно като цяло... От работата ви съм мега доволен, но "леко" писва да не можеш да си запазиш час в продължение на 2-3 дни 

Бившето возило: E92 335i, 2007, ръчни, 396 whp, 639 nm, 100 октана
Mfactory helical LSD, ST XA Coilovers, H&R sway bars, M3 control arms, D2 BBK 356mm floating + RLS29/Yellowstuff + Goodridge, 313 Performance 19" / 2Forge ZF1 18", OEM turbos
JB4 + Rev3, MHD JB4 BEF, BMS Clutch stop, Custom catless dоwnpipes, VRSF 7" FMIC, VRSF CP + Tial BOV, VRSF OEM Silicone inlets + OCC, Yokohama AD08R, BMS CDV
- ICE
- Ледения
-
- Кара: Е60 535d
- Мечтае да кара: из Las Vegas!
Колега,
Щом от работата им си "МЕГА ДОВОЛЕН", значи не е негативно мнение... По-скоро "мрънкаш", че не можеш да се доредиш до Ванката и сервиза.
ПП. И мен това ме дразни много (даже днес не ми вдигна, пък уж сме ... и приятели), ама търся начин да го клонирам този Dimitroff.
Успех на всички и повече радости и по-малко грижи с любимите ни...
ПП. И нека Twin-Turbo Power-a бъде с вас!
))
Щом от работата им си "МЕГА ДОВОЛЕН", значи не е негативно мнение... По-скоро "мрънкаш", че не можеш да се доредиш до Ванката и сервиза.

ПП. И мен това ме дразни много (даже днес не ми вдигна, пък уж сме ... и приятели), ама търся начин да го клонирам този Dimitroff.

Успех на всички и повече радости и по-малко грижи с любимите ни...
ПП. И нека Twin-Turbo Power-a бъде с вас!

- Dimitroff
- Фен на тройките
-
Момчета...вие двамата, жените ни и още поне 25-30 човека не са се свързали с нас днес - просто когато работим сериозно идва момент, в който хвърляме телефоните и не им обръщаме внимание.
Не го приемайте лично
Съжалявам за причиненото неудобство.
Не го приемайте лично

Съжалявам за причиненото неудобство.
- Wierdo
- младши ентусиаст
-
- Кара: 545i
- Мечтае да кара: 6 series 650i Gran Coupe
За пореден път изключително доволен от свършената работа и отношението
Благодаря, че пак ме "изтърпяхте" момчета. Дори и да се наложи да почакам някой път, или да не мога да се свържа веднага с мастърите, нямам нищо против да почакам. Винаги си заслужава 

- Dimitroff
- Фен на тройките
-
Wierdo написа:За пореден път изключително доволен от свършената работа и отношениетоБлагодаря, че пак ме "изтърпяхте" момчета. Дори и да се наложи да почакам някой път, или да не мога да се свържа веднага с мастърите, нямам нищо против да почакам. Винаги си заслужава

- Georgi_G
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Х3 § Lupo
Georgi_G написа:И аз да благодаря за перфектно свършената работа.
Успех момчета!
Нови похвали!

- Dimitroff
- Фен на тройките
-
Georgi_G написа:Georgi_G написа:И аз да благодаря за перфектно свършената работа.
Успех момчета!
Нови похвали!

- Amatior4o
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е46 320D
Магнетични сте! Дойдох да ви видя и не можах да устоя да не остана! 
Обслужването, компанията, обстановката и всичко е на перфектно ниво! Честно казано никога не съм се смял толкова на даден проблем в колата ми.
П.с.
Ванка, ама проблемите с Васко ги хващате баш на моментът.

Обслужването, компанията, обстановката и всичко е на перфектно ниво! Честно казано никога не съм се смял толкова на даден проблем в колата ми.
П.с.
Ванка, ама проблемите с Васко ги хващате баш на моментът.

- Dimitroff
- Фен на тройките
-
Amatior4o написа:Магнетични сте! Дойдох да ви видя и не можах да устоя да не остана!
П.с.
Ванка, ама проблемите с Васко ги хващате баш на моментът.![]()
![]()

- PavelPavlov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW E46 330d
- Мечтае да кара: BMW Alpina B7
Благодарности и от мен! Радвам се, че минах - определено ще повторя ... Обичам да работя с хора, които си държат на думата и харесват това, което правят
Поздрави,
Павел

Поздрави,
Павел
- Dimitroff
- Фен на тройките
-
PavelPavlov написа:Благодарности и от мен! Радвам се, че минах - определено ще повторя ... Обичам да работя с хора, които си държат на думата и харесват това, което правят![]()
Поздрави,
Павел

- inj.stoichev
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW 318i и 520i
- Мечтае да кара: BMWE46 M3GTR S62(351HP) или BMW(E38)750iL(326Hp)
- Детайли за колата: BMW e46 M43TUB19 118hp Март 1999г. черен металик
BMW e39 M54B22 170hp Окт. 2000г. Титан силвър
Много търпеливи, много съсредоточени, много културни, много добри слушатели, много бързо действат, много енергия вкарват в работата си, защото я носят в сърцата си! А именно това е ключът към успеха!
Моят дядо ми е казвал не веднъж - "Гошка, работата трябва да ти доставя удоволствие! Ако го няма това удоволствие, по-добре изобщо не я захващай!"
На всичко отгоре момчетата са честни и държат на думата си!
Горещо препоръчвам да ползвате техните услуги!
ЕВАЛА !!!
От момчето с хасковското черно е46 318 м43 (събота сутрин)

Моят дядо ми е казвал не веднъж - "Гошка, работата трябва да ти доставя удоволствие! Ако го няма това удоволствие, по-добре изобщо не я захващай!"

На всичко отгоре момчетата са честни и държат на думата си!

Горещо препоръчвам да ползвате техните услуги!

ЕВАЛА !!!

От момчето с хасковското черно е46 318 м43 (събота сутрин)

Назад към Сервизи, Магазини, Автоцентрове, Услуги