Help
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
- batDancho
- младши ентусиаст
-
Help
Проблема е следния :
Днес като паркирах и си угасих колата, ключа превъртя много трудно. После загубих всички токове и кормилото се заключи. След многократни проби и намеса на ключари и алармаджии, се оказа, че ми е счупен патрона на кормилото и ключа не действува въобще. Започнахме да го разглобяваме, махнахме корите, кормилото, сноповете кабели, развихме и болтовете със откъснатите глави, но не знаем как да продължим нататък и да извадим патрона. Кормилото остава заключено. Ако някой знае как да го извадя и евентуално къде мога да намеря такъв по моргите или нещо друго, което ще ми е от полза, ще съм благодарен на всякаква помощ.
Предварително благодаря
batDancho
Днес като паркирах и си угасих колата, ключа превъртя много трудно. После загубих всички токове и кормилото се заключи. След многократни проби и намеса на ключари и алармаджии, се оказа, че ми е счупен патрона на кормилото и ключа не действува въобще. Започнахме да го разглобяваме, махнахме корите, кормилото, сноповете кабели, развихме и болтовете със откъснатите глави, но не знаем как да продължим нататък и да извадим патрона. Кормилото остава заключено. Ако някой знае как да го извадя и евентуално къде мога да намеря такъв по моргите или нещо друго, което ще ми е от полза, ще съм благодарен на всякаква помощ.
Предварително благодаря
batDancho
- ludiagsm
- старши ентусиаст
-
- Кара: X5 E53
- Мечтае да кара: BMW i8 JET Surf
- Детайли за колата: 3.0i ,с газова уредба :) ,дюзи Баракуда, ел оерка на мястото на Визкосъединителя ,Таблет 10 инча и собстврна аудио система с блутут и суббугер .
Скоро ще има турбинка 1 или 2 :)
Re: Help
до сега не съм се сблъсквал с такъв проблем при БМВ , имах подобен с едно пежо 205 и ми се слу4и в Благоевград , за около 3-4аса 4укане и блъскане разбих патрона извадих езика който заклю4ва волана и като по филмите със кабелите запалих
), най вероятно при теб 6те играе ножовката и после телоподава6то, и трябва да си вземе6 нов или втора ръка патрон!
Ако слу4айно не намери6 свиркай да търсиме по София !!!

Ако слу4айно не намери6 свиркай да търсиме по София !!!
- batDancho
- младши ентусиаст
-
А може ли някой да ми каже дали патроните на е30 и е 36 са еднакви ?
Защото ми предложиха такъв, но е доста далеч и не искам да бия толкова път само за да видя, че не става.
Защото ми предложиха такъв, но е доста далеч и не искам да бия толкова път само за да видя, че не става.
- batDancho
- младши ентусиаст
-
Последно
Значи последно положението ми е следното :
Спешно ми трябва патрона на кормилото на Е36.
Трябва ми само стъблото, което е между електрическата и механичната част на ключа, така че и патрон, рязан с ъглошлайф ми върши работа, стига тази ос да му е здрава.
Спешно ми трябва патрона на кормилото на Е36.
Трябва ми само стъблото, което е между електрическата и механичната част на ключа, така че и патрон, рязан с ъглошлайф ми върши работа, стига тази ос да му е здрава.
5 мнения
• Страница 1 от 1