как си купихте колата?
Модератор: Общи модератори
53 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4
- Loewe
- младши ентусиаст
-
Аз пък, освен БМВ за друго не щях да чуя (и все още е така)
От много отдавна исках да си взема БМВ, но пусти пари де
Първо се бях надъхал на Е30 т.нр. троен стоп. После с времето те поостаряха, аз пък посъбрах пари и взех да се точа на Е36. Мина още малко време, имах парите, но други обстоятелства ме възпрепятстваха да мина към покупка. През това време вече бях почнал сериозно да се заглеждам по Е46. След дълго ровене в мрежата и размисли все пак реших да е Е36. Колебанията бяха м/у 318is и 320i, това в началото на Е36 периода. После само 320ски ми се въртяха в главата
След почти 2 месеца търсене на 320i М-Пакет лимозина по mobile.de, autoscouta и вестници бях набелязал вече 3 броя. Вечерта преди да ида да я гледам не можах да заспя "Вервайте ми"
Направих си труда да мина почти 400 км да ида да видя колата и още като я видях, нещо ми каза - " Тая ще е! Това е твойта!". Бяха я измили, сложили лятите джанти, абе лудница майна. Разходихме я с моя човек, дигна я продавачът на стенда, прегледахме отдолу - ОК. Вътре супер запазена, няма една дупка на тапицерията, няма одраскано, ожулено. Оригиналните джанти нямат на едно място зажулено! В сервиз не я водих щото беше в някво село и най-близкия сервиз на БМВ беше малко далече. Но колата имаше и сервизна книжка и ни направи много добро впечатление. Пак и е от търговец, ако купиш от търговец (германец, от мангал кола няма да си купя) кола имаш 1 година гаранция ако се счупи нещо (консумативи и износващи се части не влизат). Почнах да се пазаря, ма оня не иска да сваля
Свали ми 200 евро и и направи ТЮВ. Копелето знеше, че щом сме дошли от майната си явно искаме колата. Сложих си временните номера и айде гаааз обратно. До като се усетя по едно време на аутобана съм се лепнал зад една групичка все прасета (А6, А8, Бенцове някви) в най-лява лента и шпоря яко. Гледам километража, опа - 210 км/ч
Много съм доволен, ако трябва да избирам, пак ще си я купя

От много отдавна исках да си взема БМВ, но пусти пари де

Първо се бях надъхал на Е30 т.нр. троен стоп. После с времето те поостаряха, аз пък посъбрах пари и взех да се точа на Е36. Мина още малко време, имах парите, но други обстоятелства ме възпрепятстваха да мина към покупка. През това време вече бях почнал сериозно да се заглеждам по Е46. След дълго ровене в мрежата и размисли все пак реших да е Е36. Колебанията бяха м/у 318is и 320i, това в началото на Е36 периода. После само 320ски ми се въртяха в главата

Много съм доволен, ако трябва да избирам, пак ще си я купя

“M” stands for Motorsport. And there’s no question that these cars have racing in their blood.
- popai
- младши ентусиаст
-
- Кара: e63 3.0 i, Х1 е84 35 i
- Мечтае да кара: м5
От мобиле.де, си я взех, дори не аз а жената пратих да я гледа, беше в сервиз, и ми я продадоха с гаранция на мотора, не съжалявам, колата е супер...
absix написа:Ако имам късмет и аз ще споделя тия дни
Аз се разходих из Горубляне след като научих наизуст всички обяви в мобиле.бг & мобиле.де, реших да платя малко повече, но да видя и тествам какво купувам.
Резултатът е тук

- don_mimo
- ентусиаст
-
- Кара: bmw e53 3.0d 218hp '04
- Мечтае да кара: bmw x5 '11
така и аз да се изкажа, та зна4и
аз исках ауди а4 и тарсих такава кола най накрая след дълго търсене намерих една която като цена ка4ество бе6е добре/има6е не6та за смяна около 300лв/ много лъскава запазена и аз доволен
тръгваме да я тестваме и тя загря.... направо прегря
и направо в сервиза на моя 4овек я водим .... оба4е мен ми е криво и аз тъжен
на другия ден отивам на пазара за коли и гледам едно бмв е36 320 цвят бордо, гледам на 83 000км / 4ак сме6но ми стана за тези нереални км/ вътре много запазено ,сяка6 не е карано,вси4ко то4но..оба4е пурва регистрация 08.93 тоест дарто ,няма въздушни възглавници,халогени ... пак и си викам то 320 150кс 6те гори много и след мен цистернат требва да ходи .... прибрах се в нас ..мислих мислих ... и на другия ден с моя 4овек механика отиваме да я гледаме. тои вика колата е бомба ,гори около 8-9/100 и 12-13/100 в града ... вика тази кола е по добра от аудито пак и нема нищо за правене ...така 4е сяда6 и кара6 ... и аз ми добре ще я взема, макар 4е сам сиромах 4овек броих 7600лв и се сдобих с бмв-то
карам я от 3 месеца же4е,минах 8000км и сам адски доволен/ верно 4е смених амортисиорите,задните, + неизбежните консумативи/ върви като пушка,бях се замислял дали да не сложа газ ама викам аиде докато имам ще карам на бензин ...
та общо взето сам много доволен от избора си ,може да е малко по стари4ка ама пак е супер запазена и върви много

аз исках ауди а4 и тарсих такава кола най накрая след дълго търсене намерих една която като цена ка4ество бе6е добре/има6е не6та за смяна около 300лв/ много лъскава запазена и аз доволен

на другия ден отивам на пазара за коли и гледам едно бмв е36 320 цвят бордо, гледам на 83 000км / 4ак сме6но ми стана за тези нереални км/ вътре много запазено ,сяка6 не е карано,вси4ко то4но..оба4е пурва регистрация 08.93 тоест дарто ,няма въздушни възглавници,халогени ... пак и си викам то 320 150кс 6те гори много и след мен цистернат требва да ходи .... прибрах се в нас ..мислих мислих ... и на другия ден с моя 4овек механика отиваме да я гледаме. тои вика колата е бомба ,гори около 8-9/100 и 12-13/100 в града ... вика тази кола е по добра от аудито пак и нема нищо за правене ...така 4е сяда6 и кара6 ... и аз ми добре ще я взема, макар 4е сам сиромах 4овек броих 7600лв и се сдобих с бмв-то

карам я от 3 месеца же4е,минах 8000км и сам адски доволен/ верно 4е смених амортисиорите,задните, + неизбежните консумативи/ върви като пушка,бях се замислял дали да не сложа газ ама викам аиде докато имам ще карам на бензин ...
та общо взето сам много доволен от избора си ,може да е малко по стари4ка ама пак е супер запазена и върви много

Аз бях тръгнал да си купувам голф тройка. Гледах ги предимно в мобиле.бг. Гледам голф-а, гледам бумера пак гледам голфа, пак гледам бумера и накрая почнах да гледам само бумера пък разправях на ляво на дясно, че си търся голф. После отидох да гледам едно Е36 на живо и като го видях - любов от пръв поглед
сякаш ги преоткривах тея коли - деба преди това не ги гледах изобщо щот ми бяха едни такива недостижими и далечни и то точно заради митове от типа (скъпи са и се чупят) беше един тъмно зелен металик супер запазен интериор и екстериор валеше леко и боята беше една настръхнала такава абе страшна, бях я спазарил, но я заведох на майстор точно преди да дам парите и той каза, че е гърмяла газовата и че чукат много клапаните и незнам си кво още (М40ка беше) и не я купих. После бях една седмица болен (не ми се яде, не ми се пие, не ми се спи). След това бмв спрях изобщо да обръщам внимание на голфовете даже ми изглеждаха смешни. След още 1 неуспешен опит с друго бмв най-накрая си намерих мойто чак там дето гарга не каца - Враца. Супер съм доволен изобщо не съжалявам за избора си и ме избива на тиха лудост спрямо бмв-то ми. Има малко забележки, нямам гъзарийки (л.джанти, халогени, очите на геле и тн.) но си е лично мое и ще си го правя леко по леко. Деба заразно е 

- Ivan Petrov
- Скрапчо
-
- Кара: конджул
Бях набелязал 2 обяви от мобил.бг и случаино видях че се продава 318иС за 2700 лв., не взех обявата на сериозно, но все пак записах номера на продавача. Видях и двете коли които бяха доста зле, и реших да звънна за иС-а, то пък се оказа моита кола...
Веднъж отидох да я видя!
Толкова я харесaх че не можах да заспя, реших че това е моята кола и въпреки че се бяхме разбрали с продавача да изчака 2 дни докато я купя му занесох капаро още на другия ден. И след 2 дни вече беше моя
Веднъж отидох да я видя!
Толкова я харесaх че не можах да заспя, реших че това е моята кола и въпреки че се бяхме разбрали с продавача да изчака 2 дни докато я купя му занесох капаро още на другия ден. И след 2 дни вече беше моя

- WeiSTD
- главен сектант :)
-
- Кара: E36 325i
- Детайли за колата: Септември 1991
M50B25 - Без VANOS
GAZ Gold Coilover Kit
Eibach 28мм Предна Стабилизираща Щанга
М3 Ево 20мм Задна Стабилизираща Щанга
325мм предни спирачки от Е46 330i
294мм задни спирачки от Е46 328i
Zimmermann Дискове, Carbone Lorraine накладки, Goodridge маркучета
Частна обява . . . отивам да я видя . . . върта 2-3 кръгчета, свалям от $5300 на $5000 след което му казвам че ще се върна с баща ми. Връщаме се на следващия ден и от 5000 свалихме на 4500 . . . и от горе на сичко се наложи той да ми сложи нови пера на чистачките, нови амортисъори на капака (тез дет го държат отворен) и нови ремъци (с изключение на ангренажния поради който свалихме голям % от цената) . . . вообще мисля че добре се бяхме справили 

БИАД Авто-Пазар Тийм
You can take the people out of Bulgaria, but you can never take the Bulgarian out of people.
You can take the people out of Bulgaria, but you can never take the Bulgarian out of people.
- ataman
- кандидат ентусиаст
-
И двете БМВта се купиха след доста търсене, но не съжалявам!
Петицата я докара един тип, който учи в Германия. Имах му доверие, зашото преди това докара една друга в добро състояние. А и всеки път като се връща някой му поръчва по нещо та се е понаучил какво да гледа
След няколко разходки из половината Швабия каза,че в Autohus намерил много читава кола. (след третата година бившия собственик го оставил и започнал да изплаша за новата петица).
И така на 24 Декември 2004 количката ми беше в ръцете
А тройката...да си призная дълго търсех MB C124 (coupe), но не намерих неблъскано и като видяхме iS-ката много ни хареса на тримата, които гледахме из Горубляне и я прибрахме.
2 тампона по 10.5лв за задните амортесьори съм сменил само(+масло и филтри)
Петицата я докара един тип, който учи в Германия. Имах му доверие, зашото преди това докара една друга в добро състояние. А и всеки път като се връща някой му поръчва по нещо та се е понаучил какво да гледа

След няколко разходки из половината Швабия каза,че в Autohus намерил много читава кола. (след третата година бившия собственик го оставил и започнал да изплаша за новата петица).
И така на 24 Декември 2004 количката ми беше в ръцете

А тройката...да си призная дълго търсех MB C124 (coupe), но не намерих неблъскано и като видяхме iS-ката много ни хареса на тримата, които гледахме из Горубляне и я прибрахме.
2 тампона по 10.5лв за задните амортесьори съм сменил само(+масло и филтри)
Излзох да се разходя вечерта и на 200 м от my home в един автосалон видях 2 баварчета сребристи на нощна светлина и ми влезнаха в очите.На другия ден отидахме да ги огледаме с един приятел,който работи в автосервиз, харесахме по новата 96 г. и до следобеда бях минал кат и колата беше вече моя
Не съм и предполагал ,че ще карам BMW всичко стана много бързо, а и като имаш кинтите е лесно ,нали знаете

Не съм и предполагал ,че ще карам BMW всичко стана много бързо, а и като имаш кинтите е лесно ,нали знаете

- zAcK
- Старши Алкохолик
-
- Кара: E60 LCI 535d
- Мечтае да кара: E24 635CSi
- Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D
Мойта я видях в една автокъща, огледах я, покарах я и на следващия ден отидох и я купих
Ебал съм ги и майсторите. Кола и жена не се избират

Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти!

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real

- logout
- старши ентусиаст
-
- Кара: KiA, Volvo, Ford
- Мечтае да кара: Болид от F1
- Детайли за колата: Picanto 2008, V70 2001, Puma 2021
А мойта 1 година я гледах на една автокъща. Имаше проблеми с умрел инвалид и 2К трябваше да се плащат отгоре (ДДС-то за новия внос). Пък аз пари така и така нямах. И му викам на пича - виж к'во са, мога да ти давам по 300 кинта на месец, дотето я изплатя. Първоначална мога да ти дам най-много 300 кинта. Това е. Ако искаш. И той се повъртя-повъртя, па си стихнахме ръцете. Сега карам най-скъпото E30 М40 - 5,2К.
It's not who You are, it's who You know...
53 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4