Android,телефони,проблеми и подобни!
Модератор: Общи модератори
Re: Android!
Ако съм разбрал правилно проблема...
При запаметяване на нов контакт в телефона просто се избира "тип на контакта" Google. И при следващата синхронизация се появява и в gmail-a.

gold_1 написа:Ако съм разбрал правилно проблема...При запаметяване на нов контакт в телефона просто се избира "тип на контакта" Google. И при следващата синхронизация се появява и в gmail-a.
Да иначе остава само в телефона.
- stocky
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E82, E83, E92, F02
- Мечтае да кара: Saab Viggen 2.3T
- Детайли за колата: BMW X3 E83 LCI MY'08; 2.0d 177bhp, steptronic.
BMW 120d E82 MY'08; 2.0d 220bhp, steptronic.
BMW 320d E92 LCI MY'12; 2.0d 184bhp, steptronic.
BMW 320i E90 MY'05; 2.0i 150bhp.
BMW 750Ld F02 LCI MY'13; 3.0d 386bhp, steptronic.
BMW 320i E36 MY'96; 2.0i 150bhp.
BMW 118d F21 MY'13; 2.0d 143bhp.
Синхронизацията си бачка. Синхронизирам контакти през Gmail на SGS и iPhone5 без никви ядове.
- randity
- Photographer
-
- Кара: му се нещо старо
Здравейте колеги !
Взех си и аз най-накрая телефон с Андроид. Що годе започвам да го схващам, все пак ми е първия смартфон. Тръгнах да влизам във форума и ме попита дали да изтегля програмата Tapatalk. Дадох му ок, но когато ми отвори Google Play се оказа, че ми иска 1.50 или 2.00лв. Отказах, а след това повече не ми се е появявало. Та, кажете от къде да си кача тази програма безплатно, щото пари за приложение няма да дам.
Поздрави
Взех си и аз най-накрая телефон с Андроид. Що годе започвам да го схващам, все пак ми е първия смартфон. Тръгнах да влизам във форума и ме попита дали да изтегля програмата Tapatalk. Дадох му ок, но когато ми отвори Google Play се оказа, че ми иска 1.50 или 2.00лв. Отказах, а след това повече не ми се е появявало. Та, кажете от къде да си кача тази програма безплатно, щото пари за приложение няма да дам.
Поздрави

.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

- SpLiT
- младши ентусиаст
-
- Кара: Mercedes-Benz E280 4Matic
- Мечтае да кара: отново BMW
Свали си и инсталирай Aptoide. Всичко ще ти е free 

- randity
- Photographer
-
- Кара: му се нещо старо
Мерси колега, сега ще пробвам
ЕДИТ: Дава ми, че файла не може да се отвори.

.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

- ///Maximalniq
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: poor man's M3 (E30 318iS)
- Мечтае да кара: E30 M3
randity написа:Мерси колега, сега ще пробвам
Повечето приложения в Apotide и Blackmart-a са така, уж ги има безплатно, а като тръгниш да ги инсталираш... дават някаква грешка.

И аз съм от скоро с Андроид, на iPhone с Installous нямах никакви проблеми, та някой по запознат да каже как става номера ?
- M3 E92
- младши ентусиаст
-
- Кара: го по тъч линията на живота..
randity написа:Мерси колега, сега ще пробвам
Виж дали си сложил отметката на "Unknown sources" в настройките, за да можеш да инсталираш програми, които не са изтеглени от Play Store-а

Или пробвай с Apk Installer

M3 E92 написа: Виж дали си сложил отметката на "Unknown sources" в настройките, за да можеш да инсталираш програми, които не са изтеглени от Play Store-а.
Или пробвай с Apk Installer
Точно...

Или пробвай тази по стара версия

- bam-bam
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39
- Мечтае да кара: Е92
http://www.ipmart-bg.com/showthread.php ... m-App-(PRO)-v.1.8.1-up-to-v2.4.13
Ще е хубаво да се запознаеш и с андроидбг форума.
Там ще има доста полезни неща за теб, като начинаещ.
Ще е хубаво да се запознаеш и с андроидбг форума.
Там ще има доста полезни неща за теб, като начинаещ.

Някой може ли да ми разясни как става тоя номер на картинката- 19м. точност

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
F3P написа:
Някой може ли да ми разясни как става тоя номер на картинката- 19м. точностТова в случая е таблет дето от няколко дни не е излизал от дома ми, няма пуснат гпс- тоест засичането е само по нет и мобилни клетки (има 3Г машинката). И преди съм пробвал- когато разчита само на 3Г засичането успява да уцели квартала и дава точност от 1200-1500м., как сега дава 19м. при същите условия
Има повече клетки (от преди няколко години) и така по силата на сигнала в определена клетка, така със ситемата на трите точки (не помня как точно се казваше), се справя с определена точност да те намери.
Триангулацията е ясна- интересно ми е как изкара такава точност
Таблета е от скоро, услугата също- до скоро показваше без ГПС квартала, 2 седмици по-късно не е нормално да ми дава точност 19 метра просто... Интересно ми е дали не си пуска и ГПС при това засичане през нета