е46 328ци проблем с музиката....
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
15 мнения
• Страница 1 от 1
- troublemaker
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше компакта да се пързаля постоянно
- Мечтае да кара: е46 M3
- Детайли за колата: bmw e46 328ci
е46 328ци проблем с музиката....
колата е с озвучение харман кардон ,нави,тв,чейнджър четящ мп3(който нз дали работи),та музиката като друсна и изчезва,а после по някое време пак си тръгва..?

- stony1
- старши ентусиаст
-
- Кара: E38 750iL, 740i, 728i, E39 523i
- Мечтае да кара: Е31 и BMW 507
- Детайли за колата: E36 Limousine limited edition designed by Stony Style Corporation (SS Co). For more details follow the link: http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... 8&t=179527
Re: е46 328ци проблем с музиката....
troublemaker написа:колата е с озвучение харман кардон ,нави,тв,чейнджър четящ мп3(който нз дали работи),та музиката като друсна и изчезва,а после по някое време пак си тръгва..?
Колега, даймалко повече информация относно поведението на аудиото като цяло. Само принеравности и друсанв ли изчезва звука и от кой източник?
Българския вариант:
1. Изваждаме предпазителя;
2. Подменяме го с чисто нов, който сме купили минути преди манипулацията;
3. Тестваме дали всичко работи;
4. Ако всичко работи, значи е били изгорял старият предпазител;
5. Ако системата пак не работи, започваме да псуваме и да пускаме теми във форума;
6. Колеги от форума дават съвети, а ние все повече и повече питаме;
7. Изминава една седмица и проблемът все още не е решен;
8. Случайно срещаме познат, който има някаква представа от "тоци" и той ни помага;
9. Пишем във форума (в повечето случаи нищо не пишем), че проблемът е решен с помощта на приятел;
10. Това се повтаря при всеки проблем, възникнал по колата.
1. Изваждаме предпазителя;
2. Подменяме го с чисто нов, който сме купили минути преди манипулацията;
3. Тестваме дали всичко работи;
4. Ако всичко работи, значи е били изгорял старият предпазител;
5. Ако системата пак не работи, започваме да псуваме и да пускаме теми във форума;
6. Колеги от форума дават съвети, а ние все повече и повече питаме;
7. Изминава една седмица и проблемът все още не е решен;
8. Случайно срещаме познат, който има някаква представа от "тоци" и той ни помага;
9. Пишем във форума (в повечето случаи нищо не пишем), че проблемът е решен с помощта на приятел;
10. Това се повтаря при всеки проблем, възникнал по колата.
- nik420
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E21 320;E46 320d
- Мечтае да кара: E36 M3 GT
- troublemaker
- младши ентусиаст
-
Ами като друсне спира звука и от музиката и на тв-то ии пак като друсне(мисля че със задна дясна гума лато друсне и се оправя)си му идва звука и си работи нормално..

- rve
- ///Мтусиаст
-
- Кара: ///М3 и още нещо
Музиката от чейнджъра е нормално да прекъсва при друсане. Той се намира точно над задна лява гума, а и не се слави с кой знае какъв антишок. Вградената в таблото музика (радио, диск) не трябва да прекъсва.
- hacker4eto1
- ентусиаст
-
- Кара: Сива Бима
- Мечтае да кара: Черна Голяма Бима
- Детайли за колата: Лачена
rve написа:Музиката от чейнджъра е нормално да прекъсва при друсане. Той се намира точно над задна лява гума, а и не се слави с кой знае какъв антишок. Вградената в таблото музика (радио, диск) не трябва да прекъсва.
Незнам колега дали е от това понеже ако друсне до 3 сек требва да я пусне пак а колегата казва по някое време като друсне се оправа.. и при мен е прекъсвало като вляза в дупка без да искам прекъсва но то се разбира когато е от антишока..
П.П колега аз ще те посъветвам един спрей контакт и всички букси и хубаво слагане

rve написа:Музиката от чейнджъра е нормално да прекъсва при друсане. Той се намира точно над задна лява гума, а и не се слави с кой знае какъв антишок. Вградената в таблото музика (радио, диск) не трябва да прекъсва.
Човека си казва, че му прекъсва музиката по принцип, а не че му прекъсва СД чейнджъра.
И не е нормално СД чейнджъра да прекъсва освен ако не паднеш в такава дупка, че да ти се откъсне главината на колелото.
Колега, най-лесния и почти безплатен вариант като за начало е да отвориш отзад кората, където ти седи усилвателя, радиото и СД чейнджъра, махни ги и напръскай всички букси с контактен спрей. Има вероятност някъде нещо да не дава добър контакт и от там да ти прави мизерии
Трябва да си богат, за да караш BMW!
Трябва да си много богат, за да караш старо BMW!
- troublemaker
- младши ентусиаст
-
днес ще направя тази операция....а от дясно дали има някакви букси свързани с музиката пак ? зашото ми прави впечатление че се оправя когато вляза в дупка със задно дясно колело....

- rve
- ///Мтусиаст
-
- Кара: ///М3 и още нещо
JTD написа:И не е нормално СД чейнджъра да прекъсва освен ако не паднеш в такава дупка, че да ти се откъсне главината на колелото.
На твоя кораб може и да не е, ама с М-ковото окачване е ли пък с KW-то понякога се налага да стискаш зъби, че да не изпадне някоя пломба. А какво остава за някакъв смотан чейнджър унгарско производство..
rve написа:JTD написа:И не е нормално СД чейнджъра да прекъсва освен ако не паднеш в такава дупка, че да ти се откъсне главината на колелото.
На твоя кораб може и да не е, ама с М-ковото окачване е ли пък с KW-то понякога се налага да стискаш зъби, че да не изпадне някоя пломба. А какво остава за някакъв смотан чейнджър унгарско производство..
По принцип на Х-са окачването е по-твърдо от стандартното такова при не Х окачване. Може би не толкова, колкото М-ково, ама някъде по средата.
До сега не съм чувал да ми прекъсне ЦД-то, а не е като да няма ями, в които да не съм скачал.
Не говоря да прекъсва от време на време и да не ми прави впечатление, а въобще! Може би един път да ми е прекъснало, но от удара на тампона на окачването в ограничителя не съм сигурен дали сърцето не ми спря, или СД-то.

Трябва да си богат, за да караш BMW!
- troublemaker
- младши ентусиаст
-
къде във Варна мога да закарам колата да погледнат този чейнджър ?

- speedfox
- Потребител
-
- Кара: E46 320ci 6-tak :)
- Мечтае да кара: Колело, ако изобщо остане свободно време...
Някакво решение по въпроса??? При мен е същия проблем. Свири си по дупките нищо и по някое време като спре и няма тръгване. Нито радио нито цд. Мисля че ижчезва само звука защото станциите и песните си се сменят. Нармон К. е музиката с нави, мултимедия 4:3, мк4 комп. Така си спира и след няколко включвания и изключвания почва до когато пак реши да спре.
- Nasko_
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е46 330i
Вдигам темата и аз да попитам за решение на проблема със прекъсването на звука! Сутринта при контакт свирна, запалих и при прекъсването докато запали колата спря звука и чак вечерта се появи отново!
Ще пробвам да разглабям букси и да пръскам, но да питам все пак, ако някой е решил проблема? 

Не спори с глупак, защото ще те принизи до нивото си и ще те победи с опит!
- DirtySouth
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36 Coupe 328i , Е36 Sedan 316i
- Мечтае да кара: E36 M3 , E30 M3 , E31 850csi и все такива гадни стари кочини
да питам къв е тоя чейнджър дето чете мп3 ?
I'm slowly drifting

- dr.peshev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 320i и Карбонова М-ка с педали!
- Мечтае да кара: M3
DirtySouth написа:да питам къв е тоя чейнджър дето чете мп3 ?
Някои чейнджъри, произведени 2005 година , четат дискове с MP3!
Този чейнджър има и буфер и по-рядко прескача или спира на дупки!
viewtopic.php?f=35&t=210244&hilit=%D1%87%D0%B5%D0%B9%D0%BD%D0%B4%D0%B6%D1%8A%D1%80+mp3
15 мнения
• Страница 1 от 1