1999 540i - покупка, мнения..
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
22 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
Ultimate_driver написа:Честито и от мен!!!
Искам да те попитам дали си доволен от навигацията, дава ли ти грешки понякога?
Не съм я ползвал много. 2-3 пъти само и то до места които знам. Засега е без проблеми, но не забравяй че имам колата от една седмица.
Press any key to continue or any other key to exit... 

- Niki Lauda
- Е36 фен
-
- Кара: каквото има
Чвстито колега.Много да се слушате двамата и да споделиш как върви защото ми направи впечатление че е ръчка ,а не автоматик 

Niki Lauda
- gego_n
- младши ентусиаст
-
- Кара: бавно
- Детайли за колата: нищо особено
- Lunaticc 1
- младши ентусиаст
-
- Кара: 745i;740d;330xd;330i-Convertible
- Мечтае да кара: кока & цици
- Детайли за колата: с чип !!!
ЧЕСТИТО на новия собственик,а сега гааааааз на педалите да видиш к'ви ги върши тая стрела 

Чеп Туринг !
Мантинела Тунинг !!!
Леген Пауър Рейсинг !!!!!
Перални,Тостери,Миксери, и Гипсокартонь на ЧАСТИ !!!

Мантинела Тунинг !!!
Леген Пауър Рейсинг !!!!!
Перални,Тостери,Миксери, и Гипсокартонь на ЧАСТИ !!!

Благодаря за пожеланията! Наистина и се наслаждавам!!!
Ultimate_driver, грешки в навигацията още не съм открил. Просто някой улици ги няма (или поне номерата им), но това си мисля че се дължи на стара карта (98 или 99 година). Опитвам се да си намеря нови карти (безплатно разбира се), но засега нямам късмет. Намерил съм само ДВД-та а те не ми вършат работа.
Niki Lauda, колата е супер. Първа много не ми допада (не знам дали е задкормилното устройство
или моногото електроника, но на първа не дърпа много. Виж втора и нагоре е друга работа
Засега не съм я мъчил много (не че е лесно) - на 2-ра 110 с почти 5000 оборота и на 3-та 125 с нема и 4000 и след това яко спирачки
свършва ми пътя. Все се каня някой вечер да я кача на магистралата (по-малко трафик) и да изцедя всяка скорост докрай (поне първите 4 де
) ама така и не съм се наканил. Като го направя ще пиша още. Иначе от 120 до 200 без да сменяш скорости си ги прави за нула време (само лекичко потъваш в седалката). Изобщо голям кеф е да я караш 
Ultimate_driver, грешки в навигацията още не съм открил. Просто някой улици ги няма (или поне номерата им), но това си мисля че се дължи на стара карта (98 или 99 година). Опитвам се да си намеря нови карти (безплатно разбира се), но засега нямам късмет. Намерил съм само ДВД-та а те не ми вършат работа.
Niki Lauda, колата е супер. Първа много не ми допада (не знам дали е задкормилното устройство

Засега не съм я мъчил много (не че е лесно) - на 2-ра 110 с почти 5000 оборота и на 3-та 125 с нема и 4000 и след това яко спирачки

Press any key to continue or any other key to exit... 

22 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2