Въпрос за голямата навигация и парно
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
Въпрос за голямата навигация и парно
Колата има голямата навигация и тв тунер.Искам да махна тунера, но като го изключа и ми спира картината на монитора.Как да направя така, че да го махна и да си имам картина, а също и да ми изчезне надписа телевизия в менюто?Другото, което ме интересува е къде в България ремонтират БМ54, за колко пари и колко карат след ремонта?И мога ли да премина от БМ54 на БМ24 и как?
Другото е че колата не духа топло.Когато е напълно загряла пак си духа студен въздух.Със климатроник е, а мотора е М54.
Другото е че колата не духа топло.Когато е напълно загряла пак си духа студен въздух.Със климатроник е, а мотора е М54.
- Atsalov
- Ацалов
-
- Кара: Колело
- Мечтае да кара: Лодка в морето
Re: Въпрос за голямата навигация
Митко от Варна може да ти го направи модула ,но като пари най вероятно след като го погледне. Иначе можеш да си сложиш преходна букса и да тръгне или да си ги навържеш на ръка. След като премахнеш тв-то ,трябва да ти пуска картината от Мк3 или 4 с което и да си. Ако не тръгва може би имаш проблем с навито.
- oci
- старши ентусиаст
-
- Кара: '12 BMW F10
- Мечтае да кара: самолет
Re: Въпрос за голямата навигация
Atsalov написа:Митко от Варна може да ти го направи модула ,но като пари най вероятно след като го погледне. Иначе можеш да си сложиш преходна букса и да тръгне или да си ги навържеш на ръка. След като премахнеш тв-то ,трябва да ти пуска картината от Мк3 или 4 с което и да си. Ако не тръгва може би имаш проблем с навито.
Ако не стане така ще трябва да се кодира колата, и да и се премахне тв-то.
Re: Въпрос за голямата навигация и парно
погледни клапана на парното дали работи
номер 2 от схемата
http://bmwfans.info/parts/catalog/E46/S ... ter_valve/
номер 2 от схемата
http://bmwfans.info/parts/catalog/E46/S ... ter_valve/
- tngeorgiev
- младши ентусиаст
-
Re: Въпрос за голямата навигация и парно
M6 написа:Колата има голямата навигация и тв тунер.Искам да махна тунера, но като го изключа и ми спира картината на монитора.Как да направя така, че да го махна и да си имам картина, а също и да ми изчезне надписа телевизия в менюто?Другото, което ме интересува е къде в България ремонтират БМ54, за колко пари и колко карат след ремонта?И мога ли да премина от БМ54 на БМ24 и как?
- махаш тв модул и неговата синя букса вкарваш на мястото на синята в МК - това е всичко колега
- подмяната на стъпалата в бм54 е пипкава, но лесна, и на цената на насадените нови китови крайни нискочестотни усилватели
- пренареждаш кабелите от буксата на бм54 в букса от бм24 със срязани кабели
- зараден ли ти е климатроника ?
E30 1986 318
E30 1993 318
E36 1991 320
E36 1997 328
E38 1997 735
Е46 2002 318
E30 1993 318
E36 1991 320
E36 1997 328
E38 1997 735