Опит за кражба
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
Re: Опит за кражба
Малки долни олигофренчета! Айде + още един изгорял, откраднати предна броня с халогени, лип и рег. номер от астра ГСИ. Мъчили са се и кулера да издърпат ама греда!
Нощта между 9-ти и 10-ти! Бул. Атанас Иширков... Какво става в тая София вече и аз незнам, някой да ги хване тия наркоманчета накрая и да стават на пастет!

Нощта между 9-ти и 10-ти! Бул. Атанас Иширков... Какво става в тая София вече и аз незнам, някой да ги хване тия наркоманчета накрая и да стават на пастет!

"We at BMW do not build cars as consumer objects, just to drive from A to B. We build mobile works of art." - Chris Bangle
- Cyberloner
- младши ентусиаст
-
- Кара: е53
Баси, всеки ден такива теми изскачат... платените паркинги ли се опразниха, застрахователите ли обедняха не знам, ама на коли дето скоро ще са в гимназията да се посяга така...
аз съм казал, че хвана ли крадец независимо къде и какво краде ще му натроша всичките фаланги с чук и после ако съм в настроение "Симфония за 32 зъба на раш пила"
аз съм казал, че хвана ли крадец независимо къде и какво краде ще му натроша всичките фаланги с чук и после ако съм в настроение "Симфония за 32 зъба на раш пила"
- mustang1986
- ентусиаст
-
- Кара: E46 M47N
И в Германия BMW е най-предпочитано за джамбазите
http://autobild.bg/%D0%9D%D0%B0%D0%B9-% ... oto=6&_t=0

http://autobild.bg/%D0%9D%D0%B0%D0%B9-% ... oto=6&_t=0

Да пишеш на български с латински букви е като да пишеш на стена с лайна....чете се,но не е красиво!!!
- gazibarev
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 330D
- Мечтае да кара: щраус
Колега с пасат 2008ма идва на работа.. спира я на паркинга на фирмата с видеонаблюдение. След работа излиза и ...курец. Йок кола. На камерата двама с шапки директно към колата с някаква джаджа и хоп.. мигачите премигват и колата е отключена. След минута престой в колата светват фаровете и потеглят. И до ден днешен нито откуп нито нищо.
- mustang1986
- ентусиаст
-
- Кара: E46 M47N
Тия джаджи дето ги наричат ги продават дори в продавалника мамицата им
http://prodavalnik.com/turbodekoder-hu9 ... -i30905749

http://prodavalnik.com/turbodekoder-hu9 ... -i30905749

Да пишеш на български с латински букви е като да пишеш на стена с лайна....чете се,но не е красиво!!!
- tcetzo
- Потребител
-
- Кара: Е46 320D с ремап :)
- Мечтае да кара: Цял живот с ремап :)
Района не действие преди няколко дни е жк. Красно село - разбита ключалка:

....отделно днес сутринта пред блока една Е90 със свалени бъбреци

....отделно днес сутринта пред блока една Е90 със свалени бъбреци

- angelBMW
- младши ентусиаст
-
- Кара: е30,е46,е60
- Мечтае да кара: е30-ката си с турбо
- Детайли за колата: лимузинкa
oci написа:Zagy написа:Бих те посъветвал да идеш при някой с БМВ Скенер да ти деактивира всички резервни позиции за резервни ключове и да ти остави само твоя и резервния ти ключ като активни. Като нищо са кодирали техен си ключ и след седмица-две да се опитат да ти гепят колата.
скенера няма да помогне те си записват директно нов ключ и трият една от позициите без значение дали е активен или не.
С две думи спасение няма дори е евс-а да си го носиш в джоба те идват с готови комплекти компютър, евс и чип от кола със същия мотор и я палят вместо за 10 секунди за 30.
Колегата заги е прав,в бмв като запълнят празните позиции за ключове няма начин да направят нов ключ с каквото и да е.Също така това е единственото спасение и за най новите коли които са масово нападани

- kkrumov
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW 325DА touring
Здравейте,
тази нощ отново посегнаха на моята колица. Въпреки, че нямам патрон на шофьорската врата след последния неуспешен опит за кражба, отново са успели да проникнат вътре и да изкъртят жабката пред ЕВС-а, малката жабка над пепелника, и разбит патрон на стартера. Въпреки, че имам допълнително монтирана аларма, копел*нцата са успяла да отворят капака, да откъснат сирената на алармата и са си работили спокойно. И този път извадих късмет, но докога....
тази нощ отново посегнаха на моята колица. Въпреки, че нямам патрон на шофьорската врата след последния неуспешен опит за кражба, отново са успели да проникнат вътре и да изкъртят жабката пред ЕВС-а, малката жабка над пепелника, и разбит патрон на стартера. Въпреки, че имам допълнително монтирана аларма, копел*нцата са успяла да отворят капака, да откъснат сирената на алармата и са си работили спокойно. И този път извадих късмет, но докога....
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- Maxmadness
- ентусиаст
-
- Кара: E46 320Cd. `04 Kawasaki z1000 `11
смърт за тия изроди !
"The Lion does not need the whole world to fear him, only those nearest where he roams"
A.J DARKHOLME
A.J DARKHOLME
- b00st
- User
-
- Кара: 330XD
- Детайли за колата: the silent power
Ще ви дам един съвет, колеги. Махането на патрона няма да ви предпази от отваряне, нито при е46, нито при Е90. Патрона се сваля и се откача, после се връща обратно във вратата. Дали ще си сложиш капачка отгоре е вече личен избор, най-добре откачен патрон + метална, а не пластмасова капачка. Но като изцяло го махнеш, направо ги облекчаваш.
- MonsteR
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: SR-71 Blackbird
Да ако го оставиш кухо вътре... ако обаче го затапиш не е съвсем така... абе гадове

- oci
- старши ентусиаст
-
- Кара: '12 BMW F10
- Мечтае да кара: самолет
MonsteR написа:Да ако го оставиш кухо вътре... ако обаче го затапиш не е съвсем така... абе гадове![]()
![]()
и накрая с ножовката ще му прережат болтчето и ще изкарат целия патрон и тогава с отвертката са вътре за секунди, а това болтче се реже супер лесно.
- zvetiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39М54В30
kkrumov написа:Здравейте,
Колега, има устройства за SMS известяване, може да се направи допълнително блокиране на вратите, модула на ЕВС-а се премества на друго място, буксата за диагностика също....Има достатъчно варианти, да не може да се открадне колата или само някой да си мисли известно време, че го е направил.

- pimpo
- младши ентусиаст
-
- Кара: е46
- Детайли за колата: N42B20
oci написа:MonsteR написа:Да ако го оставиш кухо вътре... ако обаче го затапиш не е съвсем така... абе гадове![]()
![]()
и накрая с ножовката ще му прережат болтчето и ще изкарат целия патрон и тогава с отвертката са вътре за секунди, а това болтче се реже супер лесно.
И това си има лек.
1. Както вече казаха колегите, махането на патрона в този вид (като на снимката) дори олеснява кражбата. На мястото на патрона се слага арматурно желязо!
2. За да не могат да прережат болта и да излезе целия патрон, в арматурното се навива перпендикулярно един болт, който може да се развие само при отворена врата през фабричните отвори около патрона! Така дори да го няма болта на патрона, той пак няма да може да излезе.
Кога се пише "И" и кога "Й"
1. В българския език няма дума, която в множествено число да завършва на "й"!!!
грешно --> правилно
- вибраций --> вибрациИ
- консултаций --> консултациИ
2. Думи в които може да има "и" или "й" според смисъла. Примери:
- моменТА в коЙто (ед.число)... / ...моментИТЕ в коИто... (мн. число)
- коЙ човек (ед. число) / коИ хора (мн. число)
- някоЙ човек (ед.число) / някоИ хора (мн.число)
- Моля не ме безпокоЙте! / Не, не ме безпокоИте
- един завоЙ (ед.ч.) / много завоИ (мн.ч.)
1. В българския език няма дума, която в множествено число да завършва на "й"!!!
грешно --> правилно
- вибраций --> вибрациИ
- консултаций --> консултациИ
2. Думи в които може да има "и" или "й" според смисъла. Примери:
- моменТА в коЙто (ед.число)... / ...моментИТЕ в коИто... (мн. число)
- коЙ човек (ед. число) / коИ хора (мн. число)
- някоЙ човек (ед.число) / някоИ хора (мн.число)
- Моля не ме безпокоЙте! / Не, не ме безпокоИте
- един завоЙ (ед.ч.) / много завоИ (мн.ч.)
Еб... съм го и БМВ-то.
Ако някой проникне вътре дано го открадне и никога не разбирам за него вече.
По-добре от колкото да трябва да сменям табло и подобия, за да трябва да заличавам набезите от инструментите, които са вършели вътре.
п.п. Колега, имаше ли каско и ако имаш в коя компания е?
Ако някой проникне вътре дано го открадне и никога не разбирам за него вече.
По-добре от колкото да трябва да сменям табло и подобия, за да трябва да заличавам набезите от инструментите, които са вършели вътре.
п.п. Колега, имаше ли каско и ако имаш в коя компания е?
Трябва да си богат, за да караш BMW!
Трябва да си много богат, за да караш старо BMW!
Трябва да си много богат, за да караш старо BMW!