пресецване, гаснене... 530д
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
19 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- stanislav_530
- Потребител
-
- Кара: bmw 530d
Re: пресецване, гаснене... 530д
днеска я закарах в Добрич при едни момчета който само БМВ правят и утре ще разбера отговора
- stanislav_530
- Потребител
-
на диагностиката нищо не е показало, гледали са дюзите, прегледани са помпите и всичко е било на ред, едното момче в сервиза е покарал колата и при него не е дало тези проблеми

- stanislav_530
- Потребител
-
колеги да попитам възможно ли е имобилайзера да ми прави проблеми, защото като отключвам с алармата и след това ако не запаля от 1 път трябва да чакам около 30мин за да запали. Въпроса ми е възможно ли е по време на движение да се активире сам 'имобилайзера' и затова да прави този проблем с газненето като изключа от скорост или когато съм на свободна?
- E30_DK
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: S63, но не AMG, а B44tu
Имобилайзера (така наречения EWS) според мен няма връзка с проблема ти.
Колкото до диагностиката - много съм учуден, че колата е изгаснала, след това си въртял и не е могла да запали и не е записала грешка в компа на мотора
Не знам при кои момчета си карал колата на диагностика, но за надежден човек в Добрич, тук из фоума чета все за един и същи човек... за да не правя реклама потърси из темите или ми пиши лс.
Колкото до диагностиката - много съм учуден, че колата е изгаснала, след това си въртял и не е могла да запали и не е записала грешка в компа на мотора

Не знам при кои момчета си карал колата на диагностика, но за надежден човек в Добрич, тук из фоума чета все за един и същи човек... за да не правя реклама потърси из темите или ми пиши лс.
19 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2