Опит за кражба
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
- Smoocki
- старши ентусиаст
-
- Кара: 600 коня с умивна на лицето
- Мечтае да кара: всичко бързо на четири гуми
- Детайли за колата: Garrett 3582
Re: Опит за кражба
То ако си нарочат една колата ,прекъсването на помпата едва ли ще ги спре .
Знам случай за кола която е сложен контрол за достъп от тези като на асансьорите на който и да искаш не можеш да разбереш къде трябва да сложиш чипа ,колата са я качили на репатрак понеже не са успяли да я запалят и са си искали откупа
Знам случай за кола която е сложен контрол за достъп от тези като на асансьорите на който и да искаш не можеш да разбереш къде трябва да сложиш чипа ,колата са я качили на репатрак понеже не са успяли да я запалят и са си искали откупа

Май каското не покрива липсата на цели детайли. Нека колегата да каже успял ли е да си вземе парите.
- adko001
- младши ентусиаст
-
- Кара: 320d '03
- Мечтае да кара: E90 V10 Hartge
Smoocki написа:То ако си нарочат една колата ,прекъсването на помпата едва ли ще ги спре .
Прав си, но това поне може да ги откаже на момента, а с рапатрак открадната кола през нощта според мене се изисква огромна смелост и психика да прекараш

- bscsystem
- младши ентусиаст
-
- Кара: N55
Къв репатрак, тва да не е кола за 50к. То нафтата ще им струва за репатрака повече
Точно тия копченца ги отказват.

Точно тия копченца ги отказват.
E46 330d M57D30, 304k.c. 550nm 1.6 boost by TST Racing, Black/Estoril Blue, Full M tech 2, Simota AF w/ custom downpipe and 76mm straight exhaust, Boost Meter VDO, Strut bar, Brembo 320mm/300, Coilovers w/ Rondell 0081 8x18 225/40 - 10x18 245/40 Vredestein Ultrac Sessanta, Front camber plates, Rear Adjustable Camber Arms, Black HID Retrofit 6k. - Sold
E87 - Black on black, exterior M1 bodykit, interior full sports package. - Sold
N55 335i m-sport, S2+ 331whp
E87 - Black on black, exterior M1 bodykit, interior full sports package. - Sold
N55 335i m-sport, S2+ 331whp
- Zagy
- нафтения
-
- Кара: го на спомени
- Мечтае да кара: E39 M5 или E46 M3
bscsystem написа:Точно тия копченца ги отказват.
Съгласен

Si non confectus, non reficiat.
- Malik
- младши ентусиаст
-
- Кара: 530d '09
Аз олекнах с 2 емблеми и ми беше криво цяла седмица, а пък за колегата със синьото купе направо не ми се мисли... Ръчичките да им изсъхнат дано.
- joffri
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Bmw 530d 2002g
- Мечтае да кара: E39 M5
Добре де тя помпата нали може да се пуска и спира от лаптопа.Каква ще е ролята на това копче ако те си дойдат с лаптоп 

- Kroki
- Дон Кроки
-
- Кара: и се усмихва :)
- Мечтае да кара: със сина ми :)
- Детайли за колата: С всички възможни екстри.
Като включат кабела, ако си прекъснал веригата с копчето до помпата, как ще стигнат до нея?
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки неКакто аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите
- overclock
- младши ентусиаст
-
- Кара: E36 316 96', Е46 316 03'
joffri написа:Добре де тя помпата нали може да се пуска и спира от лаптопа.Каква ще е ролята на това копче ако те си дойдат с лаптоп

Да влагаш чувства не е като да чувстваш влага!
- kik666
- е34 фенче
-
- Кара: мфили
- Детайли за колата: бензинояд
Колега прибери колата в гараж за 1 месец да ти е мирна главата крадат се коли по поръчка тая седмица 46-ци другата 39-ки всичко отшумява 

- 00700
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW 318i, sedan, 11.97
Какъкв е смисъла от копче и т.н. при положение, че може да ти разглобят колата ... 

- Zagy
- нафтения
-
- Кара: го на спомени
- Мечтае да кара: E39 M5 или E46 M3
00700 написа:Какъкв е смисъла от копче и т.н. при положение, че може да ти разглобят колата ...
Де толкова време... обикновенно гледат да свършат всичко в рамките на минута-две - ако им се опъне колата просто си тръгват и ти я оставят разбита (като на колегата).
Si non confectus, non reficiat.
- SpLiT
- младши ентусиаст
-
- Кара: Mercedes-Benz E280 4Matic
- Мечтае да кара: отново BMW
Zagy написа:00700 написа:Какъкв е смисъла от копче и т.н. при положение, че може да ти разглобят колата ...
Де толкова време... обикновенно гледат да свършат всичко в рамките на минута-две - ако им се опъне колата просто си тръгват и ти я оставят разбита (като на колегата).
Смисъла е, че аз копче нямах и намерих празно мястото на което я бях паркирал. Каското след 5-6 месеца, ако всичко е ОК ще ми възстанови около 1/3 от вложените за година и половина пари...
По-добре разбита, отколкото нищо...
Слагайте копчета, магнитчета и каквото на ум ви дойде, че чувството е мноооооого гадно...
Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 2
- 00700
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW 318i, sedan, 11.97
SpLiT написа:Zagy написа:00700 написа:Какъкв е смисъла от копче и т.н. при положение, че може да ти разглобят колата ...
Смисъла е, че аз копче нямах и намерих празно мястото на което я бях паркирал. Каското след 5-6 месеца, ако всичко е ОК ще ми възстанови около 1/3 от вложените за година и половина пари...
По-добре разбита, отколкото нищо...
Слагайте копчета, магнитчета и каквото на ум ви дойде, че чувството е мноооооого гадно...
Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 2
Точно за това казвам, че най-добрият начин е охраняем паркинг или закрит гараж, двор и т.н. А вскички знаем, че няма немъзможни неща. Най-важното е да бъде ограничен достъпа до колата (охраняем паркинг ... ) и да не бие много на очи. Не мога да разбера хората, които влагат доста пари във външен тунинг и в същото време колата стои пред блока и "казва" елате и ме ... .

Последна промяна 00700 на 07 Май 2015, 20:29, променена общо 1 път
- Дидо85
- кандидат ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 3.2i CSL '03
Такова копче ще ги забави достатъчно да се откажат. Това е най-добрата идея освен ако не я сложиш на платен паркинг или гараж.