Новата E32ка 750 iLA
Модератор: Технически модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
Новата E32ка 750 iLA
Здравейте колеги, онзи ден се сдобих с поредната 750 ка
Много красива , знаете за какво става на въпрос. Колата я купих от 3 ти собственик (в момента съм в Швеция тук живея) . Колата не беше палена близо 1 година (по думите на старият собственик) с изтощена батерия разбира се и счупен заден десен спирачен цилиндър . Качихме я на платформа ,докарах ме я до вкъщи , и с нетърпение разбира се сложихме друг акумулатор седнах на седалката и ... Подадох контакт светнаха лампите (+ един дразнещ звук като аларма "тъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъън") без да спира се чуваше и на борда показваше "PPPP". Понеже нямах търпение и веднага завъртях ключа и колата запали все едно беше закасена преди 5 минути
Отворих предният капак ,гледах за всички течности всичко дали е нормално ,само спирачната течност липсваше (през това време "тъъън" продължава ) . Седнах на шофюрската седалка, освен оборотомера и скоростомера абсолютно нищо не работеше. Какво ще ме посъветвате и дали спирачният цилиндър става от др БМВ за да порезгледам из моргите ? Мисля довечера да пробвам "номера" със стотинката върху мотора,до сега от 750 ките такъв спокоен мотор не бях виждал
))
Отворих предният капак ,гледах за всички течности всичко дали е нормално ,само спирачната течност липсваше (през това време "тъъън" продължава ) . Седнах на шофюрската седалка, освен оборотомера и скоростомера абсолютно нищо не работеше. Какво ще ме посъветвате и дали спирачният цилиндър става от др БМВ за да порезгледам из моргите ? Мисля довечера да пробвам "номера" със стотинката върху мотора,до сега от 750 ките такъв спокоен мотор не бях виждал Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Гр.София Младост 4
- super_bojo
- младши ентусиаст
-
- Кара: БМВ Е32 730
Re: Новата E32ка 750 iLA
- UBAH5
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E90 320d; BMW E30 318i cabrio
Честита 

When people ask you what car you drive and you say a BMW and they get all excited until they see it...
- bobeca111
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Lincoln Navigator 5.4 w210 E320
- Мечтае да кара: пак Е38
Ех тези Е32ки
Да ти е честита,да и се радваш дълго време.Дай някоя интериорна снимка да се порадваме 
Да ти е честита,да и се радваш дълго време.Дай някоя интериорна снимка да се порадваме - VanDal
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 330д
- Мечтае да кара: Е24S
Честито колега! Със здраве да си я караш 
Между другото оправих си проблема
Дадох газ до 4 хил оборота държах 5 секунди и се оправи 
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Гр.София Младост 4
Честито за придобивката. Безаварийно каране 
А отностно таблото, ако пак ти направи проблем да имаш в предвид, че често срещан проблем за E32 са кондензаторите вътре в таблото. При мен се наложи да ги сменя, за да заработят уредите като хората. Преди това си правеха каквото си искат и когато си искат.
А отностно таблото, ако пак ти направи проблем да имаш в предвид, че често срещан проблем за E32 са кондензаторите вътре в таблото. При мен се наложи да ги сменя, за да заработят уредите като хората. Преди това си правеха каквото си искат и когато си искат.
8 мнения
• Страница 1 от 1