Android,телефони,проблеми и подобни!
Модератор: Общи модератори
- sshtskv
- младши ентусиаст
-
- Кара: Продаде колата
- Мечтае да кара: Бързо, голямо и черно BMW
Re: Android!
///Maximalniq написа:Някой случайно да си продава Galaxy S2-ката ?
Идните 2-3 месеца се планира. Трудно ми се разделя, но не може да се върви против прогреса. Чакам да излязат интересни модели.
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2

MCPO написа:Сега имам един проблем. Сигурно и за луд ще ме помислите ама.....![]()
Имам Самсунг Галакси Таб 2 10.1, купих го с ОС на андроид 4.1.2, до тук всичко ок. Днес го дадох на друг човек да го ползва, връща ми го мацката гледам аз някои икони ми липсват други са се променили викам сигурно некъф ъпдейт е направила. Отварям аз да гледам филм и нещо не ми хареса...... лаги ама та лаги и цветовете не са толкова пъстри. Отварям нфс-то и там лаги и готината реална графика не е същата.
Хммм влизам аз и гледам в информация за устройството Андроид 4.0.4. Сега се чудя аджеба как е станало и как да го оправя дали изобщо може да се оправи или ще ми правят кавали за без пари 10 години напред? Мацката вика изскочи ми един прозорец и почна да зарежда нещо ама не разбирам.
Ако инсталирам 4.1.2 джели бийн отново дали тези неща ще се оправят?
П.п. Все още е в гаранция ако има значение де :-)
П.п2 Таблетът не е сменен, моя си е има си белег.....
Който помогне за отстраняването на проблема има една почерпка от мен
Слагай му направо 4.2.2 с ODIN. В новата версия можеш най-накрая да местиш приложения на сд и наличната рам е увеличена от 720 на 820мб.

- ///Maximalniq
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: poor man's M3 (E30 318iS)
- Мечтае да кара: E30 M3
Поръчах си една S2-ка от продавалника, УЖ с година и половина остатъчна гаранция, жената каза, че нямала гаранционна бележка, телефона бил купен от някакъв магазин в Пловдив и по сериен номер се разбирало. За пръв път го чувам това, лъже ли ме ?
Еми да може да се разбере по серийния номер кога е произведен. Но от кой си го купил и към кой да се обръщаш за гаранция, няма как да се разбре. За това са гаранционните карти и касовите бележки.
- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
Щом нямаш гаранционна карта и/или касова бележка - не е "уж", а нямаш гаранция. Внимава се с такива неща при покупка втора ръка. Следващия път ще знаеш, дано не ти прави проблеми.

- host
- старши ентусиаст
-
- Кара: 320i
- Детайли за колата: e36 coupe
Пиши на Самсунг Бг. Ще ти искат имей-а. Правят провека и ти казват до кога е с гаранция при тях (гаранция на производител).
На мен за 2 седмици ми отговориха и замениха телефон с отказана от магазин гаранция.
Точни са и любезни. Не се колебай да се свържеш с тях.
Даже да не е купен от Бг първоначално гаранцията им е международна.
На мен за 2 седмици ми отговориха и замениха телефон с отказана от магазин гаранция.
Точни са и любезни. Не се колебай да се свържеш с тях.
Даже да не е купен от Бг първоначално гаранцията им е международна.
- ///Maximalniq
- кандидат ентусиаст
-
TNT написа:Щом нямаш гаранционна карта и/или касова бележка - не е "уж", а нямаш гаранция. Внимава се с такива неща при покупка втора ръка. Следващия път ще знаеш, дано не ти прави проблеми.
Не съм го купил още, мисълта ми е някак си мога ли докато го гледам в еконт да разбера има ли гаранция или не?
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
///Maximalniq написа:TNT написа:Щом нямаш гаранционна карта и/или касова бележка - не е "уж", а нямаш гаранция. Внимава се с такива неща при покупка втора ръка. Следващия път ще знаеш, дано не ти прави проблеми.
Не съм го купил още, мисълта ми е някак си мога ли докато го гледам в еконт да разбера има ли гаранция или не?
Придружаващите документи трябва да сочат има ли или няма гаранция,гаранцията важи при предоставяне на гаранционна карта И касова бележка
///Maximalniq написа:TNT написа:Щом нямаш гаранционна карта и/или касова бележка - не е "уж", а нямаш гаранция. Внимава се с такива неща при покупка втора ръка. Следващия път ще знаеш, дано не ти прави проблеми.
Еми варианта ти е да му провериш серийния номер с този от гаранционната карта, но за мен е задължително да има и касова бележка. Защото гаранционни карти колкото искаш, и може всеки да я е писал.
- ///Maximalniq
- кандидат ентусиаст
-
Нямала никакви документи жената, даваш телефона в магазина и по сериен номер разбирали дали имал гаранция или не
Ще го видя телефончето, и без гаранция да е, ако е запазено ще го взема
Някакви съвети като го гледам, какво да гледам ?

- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
Изгорели пиксели, тъча навсякъде ли хваща. При някои телефони също така и индикатора за "дали е мокрен"
също е видим. При С2-ката не знам как е, не съм имал. Копчетата също добре провери. Ако не хващат добре... може и да са само зацапани/запрашени и да може да се оправят без дори да се отваря, но ако се налага смяна... не е чак без пари. А и добре огледай болтчетата. Много е вероятно вече да му е правен ремонт и затова да са "изгубени" документите 

- host
- старши ентусиаст
-
- Кара: 320i
- Детайли за колата: e36 coupe
Мннннооого внимателно оглеждаш канта около стъклото/дисплея. Никакви интервенции по него не са желателни (или са от удар или е отварян).
Имам sII и освен ако не е падал не трябва да има никакви драскотини или падане на лак по канта около дисплея.
Пускаш дисплея на максимално ярко и пускаш едноцветен фон (писане на Смс, браузър и т.н.). Гледаш за петна - понеже си мъж е доста вероятно да имаш лек далтонизъм. Дай и на някоя от служителките в Еконт да го види (особено на бял фон за зелени петна).
Горе където стои часовника, обхвата и др. икони на лентата... завърташ телефона на широк режим и гледаш дали горе до говорителя си седят "сенки" на часовника и т.н. Ако има значи телефона е ползван поне година и 1/2.
После го изключваш, сваляш капак и гледаш дали по ръба му са здрави крачетата които защракват самия капак към телефона. Ако липсват някои значи е брутално изтърван. После гледаш болтчетата по телефона за следи от малки драскотини ако има... отверката е играла.
Това се сещам.
Имам sII и освен ако не е падал не трябва да има никакви драскотини или падане на лак по канта около дисплея.
Пускаш дисплея на максимално ярко и пускаш едноцветен фон (писане на Смс, браузър и т.н.). Гледаш за петна - понеже си мъж е доста вероятно да имаш лек далтонизъм. Дай и на някоя от служителките в Еконт да го види (особено на бял фон за зелени петна).
Горе където стои часовника, обхвата и др. икони на лентата... завърташ телефона на широк режим и гледаш дали горе до говорителя си седят "сенки" на часовника и т.н. Ако има значи телефона е ползван поне година и 1/2.
После го изключваш, сваляш капак и гледаш дали по ръба му са здрави крачетата които защракват самия капак към телефона. Ако липсват някои значи е брутално изтърван. После гледаш болтчетата по телефона за следи от малки драскотини ако има... отверката е играла.
Това се сещам.
- r19
- младши ентусиаст
-
- Кара: 412 Turbo/323ti
- Мечтае да кара: Mig-29
- Детайли за колата: Old school!
За S2 си пускаш сервизните тестове с код *#0*# написано в телефонния указател(там където пишеш цифрите ако искаш да набереш някой).
Друго:
http://www.androidbg.com/forum/topic259 ... droid.html

Друго:
http://www.androidbg.com/forum/topic259 ... droid.html

- DriftoMania
- Потребител
-
- Мечтае да кара: F10 ///M5
Андроид е, толкова си може
Контактите си се ъпдейтват, може би не веднага, но при мене с тригодишен андроид с 2,3 като му пусна нета и за всеки случай оная иконка с въртящите се стрелкички се синхронизира всичко, което съм маркирал в настройките. Пробвай да отидеш в настройките на синхронизирането на контактите и от там ръчно да го цъкнеш да синхронизира. Точно там пише и кога последно са се синхронизирали. Ако наистина е бъгясал, прежали малко време да го ресетнеш и да стане като нов, наистина помага т.нар. "преинсталиране".

- alpina-ma6inata
-
'2002' fanatic
-
- Кара: '08 Swift Sport, '73 BMW 2002tii
http://prikachi.com/images.php?images/16/6521016W.jpg
Виж на снимката отляво кръгчето със стрелките. Зелено ли е или сиво при теб? Трябва да е зелено... Имах същия проблем на по-предната страница със синхронизирането на мейла. Най-накрая цъкнах кръгчето от сиво да стане зелено и се оправиха нещата.
Виж на снимката отляво кръгчето със стрелките. Зелено ли е или сиво при теб? Трябва да е зелено... Имах същия проблем на по-предната страница със синхронизирането на мейла. Най-накрая цъкнах кръгчето от сиво да стане зелено и се оправиха нещата.
'73 2002 tii Golf #2719550
2x Alpine white E30's
-------------------------------------
The BMW 2002 tii VIN 2719550 was manufactured on July 3rd, 1973 and delivered the same day to the BMW dealer Zeiss & Schwärzel in Mannheim. The original colour was Golf, paint code 070.
The BMW 320i touring VIN EA91537 was manufactured on September 14th, 1990 and delivered on September 19th, 1990 to the BMW dealer Autohaus Bärwald in Lampertheim (Germany). The original colour was Alpinweiß 2 (Alpine White), paint code 218.

2x Alpine white E30's
The BMW 2002 tii VIN 2719550 was manufactured on July 3rd, 1973 and delivered the same day to the BMW dealer Zeiss & Schwärzel in Mannheim. The original colour was Golf, paint code 070.
The BMW 320i touring VIN EA91537 was manufactured on September 14th, 1990 and delivered on September 19th, 1990 to the BMW dealer Autohaus Bärwald in Lampertheim (Germany). The original colour was Alpinweiß 2 (Alpine White), paint code 218.