въпрос относно стоковите фарове на e39
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
въпрос относно стоковите фарове на e39
Здравейте колеги въпросът ми е следния, когато си купих колата на нея бяха сложени от онези китайски фарове с лупи и ксенон. В последствие ме удариха и трябваше да ги сменя със стокови. Може ли само лупите от китайчетата да се сложат на стоковите фарове и как. Благодаря предварително.
- spacepl
- старши ентусиаст
-
- Кара: E60 530D F07 530D
- Мечтае да кара: и да не приближава сервиза :)
- Детайли за колата: трошляче някакво :)
Re: въпрос относно стоковите фарове на e39
Дай снимки на китайците, но най-вероятно не може.
- E30_DK
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: S63, но не AMG, а B44tu
Попринцип няма невъзможни неща, но едва ли си заслужава... след като сложиш лупата на стоковия фар ще трябва или да махнеш вътрешното стъкло или да смениш стъклото с такова за фар с лупа. Да не говориме как точно ще оптределиш и застопориш след това разтоянието между лупата и крушката, защото в оптиката тези разтояния имат значение след това за максималното ефективното разпръскване на светлината 
Ако вече не си купил стоков фар без лупа, прегледай обявите за такъв с лупа... не са чак толкова скъпи, освен ако не държиш да са фейсови - там цените все още са като от 2000г.

Ако вече не си купил стоков фар без лупа, прегледай обявите за такъв с лупа... не са чак толкова скъпи, освен ако не държиш да са фейсови - там цените все още са като от 2000г.

Мерси колеги.... май ще търся нови с лупа
Имам и друг въпрос към вас - откъде мога да намеря малката лайсна под фара и колко струва
Имам и друг въпрос към вас - откъде мога да намеря малката лайсна под фара и колко струва
thecops написа:Мерси колеги.... май ще търся нови с лупа
Лява или дясна ? ще си платиш само транспорта- лайсната ще ти я подаря
Да продължа малко да нахалствам с въпросите
предната ми броня е стокова и е с правоъгълните фарове за мъгла - Въпросът ми е може ли да се сложат на тази броня фарове за мъгла на facelift ( малките с лупите )

предната ми броня е стокова и е с правоъгълните фарове за мъгла - Въпросът ми е може ли да се сложат на тази броня фарове за мъгла на facelift ( малките с лупите )
- kokitcha73
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E60 535D 2006,E39 530D 2001
thecops написа:Да продължа малко да нахалствам с въпросите![]()

8 мнения
• Страница 1 от 1