E46 габарит.

3-та серия ('98-'05)

Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори

Потребител
Аватар

E46 габарит.

Мнение от streethand » 03 Сеп 2013, 16:35

Добър ден колеги. Наскоро спряха да ми светят ангелските очи от едната страна. Отидох при електричар при което той почна да проверява бушони. След като се разбра че работят почна да търси друга причина като замери тока по кабелите и се видя че до там ток не стига. Търсихме за прекъсване но след като провери тока на кабела от лайт модула се оказа че ток има но много по слаб в сравнение с кабела за другия габарит. После той разгледа платката и откри че чипа от страната от която не ми работи габарита загрява докато от работещата страна нямаше такова нещо. Обясни ми че чипа се е прецакал и не подавал правилно ток към габарита. След което си закупих втора ръка лайт модул на който продавача твърдеше че работи всичко. Смених го при което проблема остана а това което беше променено е че се появи точка на бордкомп. до КМ. Предполагам това означава че разпознава част от друга кола. Та въпроса ми е новият модул трябва ли да се флашва на комп. и дали е възможно заради това проблема да не е изчезнал?
:winky:

ентусиаст
Аватар
Кара: E46 M47N

Re: E46 габарит.

Мнение от mustang1986 » 03 Сеп 2013, 19:55

Модулът трябва да се прекодира за твоята кола и точката ще изчезне.Пробваите да махнете ангелите и вижте дали пак ще е слаб токът-може някои трансформатор на агелите,ако са сслс да прави мизерия
Изображение

Да пишеш на български с латински букви е като да пишеш на стена с лайна....чете се,но не е красиво!!!

ентусиаст
Аватар
Кара: Сива Бима
Мечтае да кара: Черна Голяма Бима
Детайли за колата: Лачена

Мнение от hacker4eto1 » 04 Сеп 2013, 8:03

Колега напиши по каква технология ти са изработени Ангелите... дали диоди дали студен катод... разкажи ако са със студен катод от къде вземат захранване като цяло как си ги свързал... понеже щом грее даден чип или стабилизатор или прочие то значи,че го товариш с по-голяма мощност от предвиденото и той в даден момент Кляка... и още нещо как разбрахте ,че тока е малко.... с Ампер клещи ли го мерите...ако го мерите Волтовете са напрежение не Ток колега ,така може да объркаш някой който се занимава с това и да си мисли друго ...
Сподели как са ти свързани ангелите и къде по точно... дай-снимка на чипа... може да е някой стабилизатор просто .... може да е пробил.. нищо не се знае..Така колега малко гадаем :)
Изображение
Последен проект https://youtu.be/oRvrTuwa_Rg

Потребител
Аватар

Мнение от streethand » 04 Сеп 2013, 15:10

Оказа се че прави късо от трансформатора на ангелите и за това се е прецакал и чипа на платката на лайт модула.
:winky:

Назад към E46