Още един тунинг
Модератор: bum_bum
18 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Пак почнахте глупостите.Много е добре даже.Ентусиазмът,който братушките ни показват е,направо фанатичен и заслужава уважение.Добре,че бяха техните лади,за да има автомобилен спорт и у нас.Жалко,че ние се осрахме с Реното,сега можеше и у нас да е така,защото още за времето си е било кола с невероятна концепция.Ама като всеки път предпочитаме да се хилим над другите,така няма да си гледаме собствените простотии.

- Иво
- шПерко
-
- Кара: '90 BMW 316i
- Мечтае да кара: Платноходка
- Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)
Аз пък не мога да разбера тва с Пернишкия тунинг. Така определено обиждате и БМВ феновете от града. Тва, че там има простотии и се открояват, защото града е само 80 000 души не значи, че в София ги няма същата бройка...

- ati
- Акулчо Костенурков Нинджов
-
аз честно да ви кажа,въпреки че понякого се смея на така наречения пернишки тунинг, дълбоко уважавам хората с бензин в кръвта,нищо,че са почитатели на други марки.може би не всички имат пари,а пък може да има предпочитания към точно тази марка,но аз винаги съм готов да седна на маса с такъв човек и да разбера нещо за особеносттите на неговата кола или начина и трудностите ,които е преодолял,за да я направи такава,каквато е.
ЕВАЛА НА ПИЧА
ЕВАЛА НА ПИЧА

След каране не ти ли треперят краката, значи просто си се возил
- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
сори но не виждам некви трудности освен лепенки силикон и екстри от тамошното илиенциati написа:аз честно да ви кажа,въпреки че понякого се смея на така наречения пернишки тунинг, дълбоко уважавам хората с бензин в кръвта,нищо,че са почитатели на други марки.може би не всички имат пари,а пък може да има предпочитания към точно тази марка,но аз винаги съм готов да седна на маса с такъв човек и да разбера нещо за особеносттите на неговата кола или начина и трудностите ,които е преодолял,за да я направи такава,каквато е.
ЕВАЛА НА ПИЧА

С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782
18 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2