compact
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
compact
Здравейте,
Имам един новобрански въпрос,който силно ме вълнува. Възможно ли е да бъде поправена "заводската грешка" при e46 compact (визирам предницата). Съвместими ли са калниците,фаровете,капака и бронята от facelift 2005 и compact,за едно лесно и безболезнено превръщане на compact-a в истинско БМВ или ще се налага да отговарям пред някой тунинг център. Надявам се за кратки и смислени отговори,а не от типа на "хайде да отрежем на магарето ушите та да стане кон" и пр. и пр.
Благодаря предварително.
Имам един новобрански въпрос,който силно ме вълнува. Възможно ли е да бъде поправена "заводската грешка" при e46 compact (визирам предницата). Съвместими ли са калниците,фаровете,капака и бронята от facelift 2005 и compact,за едно лесно и безболезнено превръщане на compact-a в истинско БМВ или ще се налага да отговарям пред някой тунинг център. Надявам се за кратки и смислени отговори,а не от типа на "хайде да отрежем на магарето ушите та да стане кон" и пр. и пр.
Благодаря предварително.
- vvasilev1
- старши ентусиаст
-
- Кара: 318td compact '03
- Мечтае да кара: M3
- Детайли за колата: с две порти
Re: compact
Грешката си ти, а не в завода.
- overclock
- младши ентусиаст
-
- Кара: E36 316 96', Е46 316 03'
Не виждам проблем да се направи с изброените от теб части.
Може и с фарове от купе:

И още един вариант, който може би е по-удачен:

Може и с фарове от купе:

И още един вариант, който може би е по-удачен:

Да влагаш чувства не е като да чувстваш влага!
Аз също бях открил 1-вата снимка и ми хареса как се е получило. Интересуваше ме напълно ли са съвместими или ще се налага напасване.
И също благодаря на колегата от 1-вият коментар за изчерпателния и положителен отговор по темата,вече съм една крачка по-близо до успеха след неговата намеса.
И също благодаря на колегата от 1-вият коментар за изчерпателния и положителен отговор по темата,вече съм една крачка по-близо до успеха след неговата намеса.
Да ти кажа по-добре си е оргиналното по-скоро задницата е малко по зле изглеждаща ама въпрос на вкус на мене пък това ми харесва,че има малки различия във визията спрямо всички останали а под капака и всичко друго си е БМВ отвсякъде
- Compact2003
- Потребител
-
- Кара: E46 Compact
Здравей, колега.
Първо да кажа, че вкус и цвят не се оспорва, тоест както на теб ти харесва повече така си я направи.
Но и така си е супер според мен. От скоро и Аз също карам 320td compact , '03. И много ми харесва. За тия пари, където ще ги дадеш за тунинга, можеш да си я чипосаш в БМВ, не съм сигурен, но предполагам около 700-800 лв. По-важно е да си върви колата.
Един мой братовчед имаше някаква тунингована "консервена кутия" :d. Вярно като спрем долу по алеята по морето, че много хора се обръщаха да погледнат. Но веднъж къде бяхме тръгнали не знам, аз бях с на майка ми голфа. И какво реших малко да го напъна да видим дали върви, както той я разправяше. Ами .... лъжа те, скъсах го, та го съдрах.
Мисълта ми беше тунинга не прави колата по - мощна, вярно е, че повече мадами ще возиш, но един ей такъв с някаква "съпунерка", като дойде и те пробва.
Не искам да ти влиая върху мнението, но така си е супер, по-добре си я чупосай.
Поздрави, твой колега (E46 Compact).
Първо да кажа, че вкус и цвят не се оспорва, тоест както на теб ти харесва повече така си я направи.
Но и така си е супер според мен. От скоро и Аз също карам 320td compact , '03. И много ми харесва. За тия пари, където ще ги дадеш за тунинга, можеш да си я чипосаш в БМВ, не съм сигурен, но предполагам около 700-800 лв. По-важно е да си върви колата.
Един мой братовчед имаше някаква тунингована "консервена кутия" :d. Вярно като спрем долу по алеята по морето, че много хора се обръщаха да погледнат. Но веднъж къде бяхме тръгнали не знам, аз бях с на майка ми голфа. И какво реших малко да го напъна да видим дали върви, както той я разправяше. Ами .... лъжа те, скъсах го, та го съдрах.
Мисълта ми беше тунинга не прави колата по - мощна, вярно е, че повече мадами ще возиш, но един ей такъв с някаква "съпунерка", като дойде и те пробва.
Не искам да ти влиая върху мнението, но така си е супер, по-добре си я чупосай.

Поздрави, твой колега (E46 Compact).
Колега няма две мнение по тоя въпрос. Чипчето съм го писал на 1-вия ред с разходите.
Ще се пипа много докато не стане перфектна по моите изисквания. Някой ако знае да каже пасват ли перфектно калниците,капака,фаровете и бронята или ще се налага преработка?

7 мнения
• Страница 1 от 1