Покупка на дюзи за 3.0 M57D30
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
65 мнения
• Страница 2 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- ociata
- кандидат ентусиаст
-
Re: Покупка на дюзи за 3.0 M57D30
bscsystem написа:Да, купих нова дюза и всичко е ток. цена 450лв и се връща старата като 'депозит', каквото и да значи това. Ако някой има нужда нека да драсне ПМ ще съдействам.
парите за нова са нищо на фона на свалянето на дюзите.. изглежда по-трудно от смяна на веригата
Добре де колега, при 70лв разлика защо не си взе оригинална? Така като гледам че си върнал твоята, да не стане накрая че са ти я рециклирали за 450лв

Аз смених наскоро инжектори на цена 650 паунда в Англия , много съм доволен , при мен проблема беше че впръскването на 2 или 3 от тях не беше както трябва и нямаше да ми дава икономията която би трябвало да дава този мотор , затова и ги смених 

Danchev
- русиабн
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше Е36, Е46, E61, а сега Passat B8
- Мечтае да кара: BMW
bscsystem написа:Да, купих нова дюза и всичко е ток. цена 450лв и се връща старата като 'депозит', каквото и да значи това. Ако някой има нужда нека да драсне ПМ ще съдействам.
парите за нова са нищо на фона на свалянето на дюзите.. изглежда по-трудно от смяна на веригата
Колега я кажи от къде я взе тази дюза за 450лв., че чак са взели и старата като депозит /най-вероятно са я взели за да я рециклират и после хайде следващия

ЖЕНА БЕЗ ЦИЦИ Е КАТО СЕЛО БЕЗ НАЧАЛНО УЧИЛИЩЕ-НЯМА ОТ КЪДЕ ДА ЗАПОЧНЕШ !

- skoklev
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: ше E46 330xi, сега Туарег 3.2 vr6
Покупка на дюзи за 3.0 M57D30
Което значи, че 100% може да се намери само разпръсквач Бош, който би бил осезаемо по-евтин. Само трябва да проучим колко и от къде 

- bscsystem
- младши ентусиаст
-
- Кара: N55
Дори в ДаруКар, взимат дюзите старите. Така твърдят няколко запознати, но не съм я взел от там.
Цената на дюза в дару кар е 500 и малко лева.
Дюзата е чисто нова. От много филосовстване по темата на най-различни хора се стигна до извода, че коман рейл дюзите не се рециклират, както се е правило едно време. Разпръсквачи и не знам си какво се сменят, чистят се на ултра звук, но пружини или каквото друго има в дюзите вътре не се рециклира и за това ново. Никога не дават фира 6 дюзи, така че подмяната е поносима.
Дюзата е чисто нова. От много филосовстване по темата на най-различни хора се стигна до извода, че коман рейл дюзите не се рециклират, както се е правило едно време. Разпръсквачи и не знам си какво се сменят, чистят се на ултра звук, но пружини или каквото друго има в дюзите вътре не се рециклира и за това ново. Никога не дават фира 6 дюзи, така че подмяната е поносима.
E46 330d M57D30, 304k.c. 550nm 1.6 boost by TST Racing, Black/Estoril Blue, Full M tech 2, Simota AF w/ custom downpipe and 76mm straight exhaust, Boost Meter VDO, Strut bar, Brembo 320mm/300, Coilovers w/ Rondell 0081 8x18 225/40 - 10x18 245/40 Vredestein Ultrac Sessanta, Front camber plates, Rear Adjustable Camber Arms, Black HID Retrofit 6k. - Sold
E87 - Black on black, exterior M1 bodykit, interior full sports package. - Sold
N55 335i m-sport, S2+ 331whp
- русиабн
- младши ентусиаст
-
bscsystem написа:Дори в ДаруКар, взимат дюзите старите. Така твърдят няколко запознати, но не съм я взел от там.
Колега точно за рециклажа на дюзите комънрейл не си изобщо прав и ще видиш ако колегите от форума, който се занимават с това прочетат мнението ти ще те оборят много бързо /ако искаш на ЛС мога да ти кажа кой колега от форума рециклира КОМЪНРЕЙЛ дюзи/ А по предният пост на колегата- вярно е, че се предлагат ремонтни комплекти от BOSCH за дюзите- разпръсквачи, клапани, пружинки и т.н. За пример давам предлага се разтоварващ клапан на BOSCH за 155лв.

bscsystem написа:Дори в ДаруКар, взимат дюзите старите. Така твърдят няколко запознати, но не съм я взел от там.
Дюзата, която си взел е рециклирана.
Това е цената на рециклирана дюза, като взимат твоята за рециклиране.

Трябва да си богат, за да караш BMW!
Трябва да си много богат, за да караш старо BMW!
- xerial
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е46 330d CBR 600RR
- Мечтае да кара: F82 ,S1000RR
Аз бих те посъветвал като си такъв мераклия да свалиш 6те дюзи и да ги изпратиш до Германия за Рециклиране! Повярвай разлика с тукашното рециклиране ИМА !!
С върнати дюзи излиза по 150 еур на дюза, отделно си плащаш куриер.

С върнати дюзи излиза по 150 еур на дюза, отделно си плащаш куриер.

- bscsystem
- младши ентусиаст
-
Добре, сега за да е всичко точно.. трябва да сваля останали 5 дюзи и да ги закарам в бош за проверка и евентуално ремонт. Знае ли някой за качване на стенда(проверка) колко пари взимат на дюза и евентуално за чистенето им, ако има такова нещо.
E46 330d M57D30, 304k.c. 550nm 1.6 boost by TST Racing, Black/Estoril Blue, Full M tech 2, Simota AF w/ custom downpipe and 76mm straight exhaust, Boost Meter VDO, Strut bar, Brembo 320mm/300, Coilovers w/ Rondell 0081 8x18 225/40 - 10x18 245/40 Vredestein Ultrac Sessanta, Front camber plates, Rear Adjustable Camber Arms, Black HID Retrofit 6k. - Sold
bscsystem написа:Добре, сега за да е всичко точно.. трябва да сваля останали 5 дюзи и да ги закарам в бош за проверка и евентуално ремонт. Знае ли някой за качване на стенда(проверка) колко пари взимат на дюза и евентуално за чистенето им, ако има такова нещо.
Цената за тест мисля, че беше 25лв/бр.
Няма чистене. Има смяна на части, ако се налага.
Трябва да си богат, за да караш BMW!
- bscsystem
- младши ентусиаст
-
Цените са следните за местата до които се допитах
- цена за сваляне и качване на дюза 30лв
- цена за преглед на стенд за дюза 30лв
Ремонта се установява след проверка, ако се ремонтира на същото място сумата за проверка от 30лв се приспада.
Това е информация от дизел не знам си какво българия. Намерат се на черни връх, както и БОШ до летището.
В понеделник ще ги почват и ще дам още инфо.
Реда е следния
1. компютър и живи данни
2. колби за проверка обратна нафта (при мен на колби всичко изглеждаше добре, а на комп. зловещо отклонение на едната дюза 3 и4) Което може да се тълкува като прецакан разпръсквач
Но в общи линии се свалят качват на стенд и тогава се ремонтира
- цена за сваляне и качване на дюза 30лв
- цена за преглед на стенд за дюза 30лв
Ремонта се установява след проверка, ако се ремонтира на същото място сумата за проверка от 30лв се приспада.
Това е информация от дизел не знам си какво българия. Намерат се на черни връх, както и БОШ до летището.
В понеделник ще ги почват и ще дам още инфо.
Реда е следния
1. компютър и живи данни
2. колби за проверка обратна нафта (при мен на колби всичко изглеждаше добре, а на комп. зловещо отклонение на едната дюза 3 и4) Което може да се тълкува като прецакан разпръсквач
Но в общи линии се свалят качват на стенд и тогава се ремонтира
- LoS BanditoS
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW E46 330D Touring
- Мечтае да кара: BMW E46 330D Touring
Само да вметна, аз също се интерисувах от цените на дюзи за същия мотор и в Дару и М кар цените са 500 лв и малко на рециклирани дюзи понеже това е цена за дюза + старата. Ако става въпроса за нови в Дару и М цените ще са колосални.
- 100imenov
- ентусиаст
-
- Кара: с Adaptive Drive
- Мечтае да кара: F06 с B58
Да посочените цени са за рециклирани дюзи.Програмата е Bosch exchange взимате нови рециклирани и плащате депозит(около 90лв),давате старата и ако ви я удобрът за рециклиране ви се връща депозита.
- skoklev
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: ше E46 330xi, сега Туарег 3.2 vr6
http://www.ebay.co.uk/itm/BMW-0445110-2 ... 4ac90cf472
Със 100% позитивен фийдбак в Ибея, и със цена от 85паунда... Верно рециклирани,ама се мисля, че в БГ няма по-добре да е
"Fully reconditioned to BOSCH specification with 12 months WARRANTY"
Със 100% позитивен фийдбак в Ибея, и със цена от 85паунда... Верно рециклирани,ама се мисля, че в БГ няма по-добре да е

"Fully reconditioned to BOSCH specification with 12 months WARRANTY"
- русиабн
- младши ентусиаст
-
100imenov написа:Да посочените цени са за рециклирани дюзи.Програмата е Bosch exchange взимате нови рециклирани и плащате депозит(около 90лв),давате старата и ако ви я удобрът за рециклиране ви се връща депозита.
Колеги какви са тези цени за рециклирани дюзи 500лв

П.С. ВЪВ ФОРУМА ИМА КОЛЕГИ, КОЙТО СЕ ЗАНИМАВАТ С ТОВА И ЩЕ ВИ РЕЦИКЛИРАТ ДЮЗАТА ЗА ПОЛОВИНАТА ОТ ТАЗИ ГОРЕПОСОЧÈНА ЦЕНА, ДОРИ И Д СМЕНЯТ ВСИЧКИТЕ И КОМПОНЕНТИ

65 мнения
• Страница 2 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5