Прекъсва като завали помагайте!
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
- spower
- старши ентусиаст
-
- Кара: любимата ни марка да е първа ;)
- Мечтае да кара: римска колесница с М-пакет ;)
Прекъсва като завали помагайте!
В сухото време перфектно си работи ,но завалили става ужас прекъсва на ниските гасне понякога,и то паля я на паркинга още преди да съм я подкарал/намокрила от локви/го прави,почистих отпред пред стуклото маркуча за изтичане на водата от листа и кал,мислех си 4е задаржа вода и мокри компа,но продалжава да си пражи тоя номер,снощи излизах като поработи и я оставих да постои 2 часа запалих я никви проблеми,мисля си 4е нещо се мокри ...нека някой ,ако е имал такав проблем да даде мнение.
- laary
- младши ентусиаст
-
- Кара: E 91 325d
- Мечтае да кара: Z8
Re: Прекъсва като завали помагайте!
Проблема го имаше един познат и докато не смени блока с бобините нищо не помогна.Знам че четирите са заедно и е бая скъп.Но да знаеш че 99% са те.spower написа:В сухото време перфектно си работи ,но завалили става ужас прекъсва на ниските гасне понякога,и то паля я на паркинга още преди да съм я подкарал/намокрила от локви/го прави,почистих отпред пред стуклото маркуча за изтичане на водата от листа и кал,мислех си 4е задаржа вода и мокри компа,но продалжава да си пражи тоя номер,снощи излизах като поработи и я оставих да постои 2 часа запалих я никви проблеми,мисля си 4е нещо се мокри ...нека някой ,ако е имал такав проблем да даде мнение.
- AGT
- старши ентусиаст
-
- Кара: Каквото ми попадне .
- Мечтае да кара: Поне 790 iL xaxaxa
- Детайли за колата: Лачена 39_ка .
Re: Прекъсва като завали помагайте!
laary написа:Проблема го имаше един познат и докато не смени блока с бобините нищо не помогна.Знам че четирите са заедно и е бая скъп.Но да знаеш че 99% са те.
Ама като гледам тук май става въпрос за М-40 а той не е с 4 бобини

Съвет от КАТ !
"Не можеш ли да караш не си купувай книжка "
"Не можеш ли да караш не си купувай книжка "
- flober
- младши ентусиаст
-
- Кара: G30
зна4и старата ми колица беше същата като твоята и имах същите проблеми без да се мокри правеше тъка , и се оказа просто разхлабено кабелче на бобината под гуменото кълпаче ,но три дни докато разбера какжо е ми побеля коста -да пишеш като отстарниш повредата от къкво е било
- spower
- старши ентусиаст
-
- Кара: любимата ни марка да е първа ;)
- Мечтае да кара: римска колесница с М-пакет ;)
Отстраних повредата,снощи махнах първо акумолатора,после гумата зад него капака на Компа и изненада,беше пълно с кал и мокро,изчистих мръсотията и реших да видя откъде пуска вода,полях предното стъкло с вода и в кутията на компа прокапа,разгледах и установих ,че е от щипките които задържат кората пред стъклото самата щипка е с гумено уплътнение което е прогнило и си пуска от там като си завали:)уплътних със силикон около дупките за щифтовете сложих кората и отвътрешната страна подлепих със силикона и се надявам сега като изсухне вс да е ОК,а преди проверявах кабели,делкото квото се сетиш ,но на един колега от форума беше писал за компа ,че дава проблем и така открих причината,ако имате подобен проблем проверете си да не ви пуска вода от там 4е караме стари дараци и гумените им съединения си отиват.
5 мнения
• Страница 1 от 1