Врачки, гадателки и т.н

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Re: Врачки, гадателки и т.н

Мнение от Jordana » 22 Авг 2013, 11:50

...хроники. Нютон вманиачено изучава библейските текстове. Притежава над трийсет библии на всякакви езици, включително на арабски и иврит. Любимите му текстове са Книга на Даниил и Откровението на Йоан, макар че ги отхвърлят, заради прекаления символизъм. Нютон смятал, че те съдържат кодирани Божии послания за минали и бъдещи събития. От прочита на Откровение Нютон се убеждава, че католици ще опорочат християнството. Нютон чете книгите на пророците, за да....

Незнам защо спомена Нютон но като стана въпрос той е бил яростен протестант и силно набожен човек особено след 23та си година .Има и една доста интересна случка която сам той определя буквално като среща с дявола .След това се отдава на писане на религиозни трудове като почти загърбва научната си дейност .Хубаво е човек да не бъде заклет прагматик ако иска да разбере случмащото се около него.Защото виждаме че дори такива велики умове като Исак Нютон са били обсебени от религиозни идеи и въпроси на които не са получили отговор от науката.
Последна промяна Jordana на 22 Авг 2013, 12:49, променена общо 2 пъти
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Jordana » 22 Авг 2013, 11:56

деше моя/. Викам си на акъла, е какъв проблем с маслото, преди месец съм го сменил, първата седмица ми се стори че е мръднало маслото с 1-2мм надолу, ама викам си това е нормално вероятно, та не съм го гледал повече. Ама нещо ме загложди в същия момент, както беше 10.30 вечерта, излизам с фенерчето отвънка, вадя щеката на маслото - на долната черта :mhihi: От тогава тя ми прави диагностика по колата - оправи си спирачките - бегам при майстора - криви дискове :mhihi: Нещо с охлаждането не ти е наред - оказа се датчик и показваше по-ниска температура. И други неща ми е казвала, ама това вече не е за разправяне ;)

Това с диагностика по телефон не съм чувал .Но за сметка на това гледах преди време за някакъв индийски нинджа ходжа ли е не помня точно .. дето оправя проблеми по ел инсталацията на автомобилите с почукване по ламарините на купето. Даже беше в някакъв квартален сервиз човечеца за демонстрацията.Сега колко е истина незнам но чудории всякакви има света.
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от blackrider » 22 Авг 2013, 12:57

Интересна тема. Следя я с интерес. Аз лично също съм ходил при една баба която гледа на Таро и обикновени карти + кафе. Заведоха ме съвсем случайно и си викам :"бе дай да видим к'во ще ми каже тази женица"? През цялото време седях и мълчах ,като гледах по време на сеанса да не се издавам с разни емоции. Е.... позна ...да речем на 90% нещата! От тогава съм я посещавал 2-3 пъти. Ако не за друго,то поне да си полафим с нея.Много готино бабе. Определено след като си тръгна от тях се чувствам зареден някак си с енергия. Относно пари, оставям и винаги по 20лв.,но никога не е искала или да има определена тарифа. Продължавам да чета темата.
И да.....аз вярвам в паранормалните явления и гадателството. Относно Бог.......да има някаква сила,но не бих казал,че вярвам в нея. Обаче винаги съм имал усещането,че има нещо около мен което ме предпазва и ми помага в дадени ситуации. А к'во е то......нямам идея,но го усещам :)
Ако щете ме наречете луд ама е така.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: M340i
Мечтае да кара: Калибра
Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

Мнение от vicho » 22 Авг 2013, 15:50

Слушам и не вярвам на очите! Момчета, вие сериозно ли?

Изображение
You said: "Time will change!" What if it changes you?

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Мнение от TNT » 22 Авг 2013, 15:55

И аз гледам за 50лв. по скайп :mhihi: :mhihi: :mhihi: Всичко познавам :mhihi: :mhihi: :mhihi: Без диагностика на новите дизели! :nono: :mhihi:

П.П. Баба ми гледа на кафе :lol: Познава ми всичко, освен, ако е свързано с жени :mhihi: Има ли намесена жена - не се сбъдва :lol: Всичко друго ми познава :mrgreen:
Изображение

Старши спамър
Аватар
Кара: Кон
Мечтае да кара: Сърф
Детайли за колата: Немски кон

Мнение от Top Gun Maverick » 22 Авг 2013, 19:30

stefanoff написа:Айде и аз да се включа, че като гледам не пишете по темата, а само си търсите поводи отново да се заяждате вадейки дебелите тълковни речници. Та аз лично така да се каже имам наблюдения над тая работа от втора ръка /демек не врачувам лично, а имам много добра позната, която се занимава с това/ Запознахме се покрай едни общи бизнес дела, аз знаех с какво се занимава /бяха ми казали/ ама не съм разпитвал за подробности. Та като приключихме работата за 2-3 месеца, доволни от резултата тя ми предложи да ми гледа по скайпа /от друг град е и дори не сме се виждали на живо/ А не мерси няма нужда - казвам и аз ... обаче тя започна. Вика, а ти каква кола имаш, има проблем с маслото. Аз и казвам че нямам :dunno: /а реално бях взел една от един френд с идеята да я купувам и я карах от месец, бях я обслужил , ама още не беше прехвърлена, та реално не се водеше моя/. Викам си на акъла, е какъв проблем с маслото, преди месец съм го сменил, първата седмица ми се стори че е мръднало маслото с 1-2мм надолу, ама викам си това е нормално вероятно, та не съм го гледал повече. Ама нещо ме загложди в същия момент, както беше 10.30 вечерта, излизам с фенерчето отвънка, вадя щеката на маслото - на долната черта :mhihi: От тогава тя ми прави диагностика по колата - оправи си спирачките - бегам при майстора - криви дискове :mhihi: Нещо с охлаждането не ти е наред - оказа се датчик и показваше по-ниска температура. И други неща ми е казвала, ама това вече не е за разправяне ;)

Ако искате вярвайте !

Само да кажа, че "клиенти" са и :
1. Известни олигарси /наши, от русия, гърция, турция/
2. Политици
3. Висши магистрати
4. Известни тв личности, дето ги гледате всеки ден от екрана

Та тея изброени групи, нали се сещате, че нямат никаква далавера, да вярвате в такива неща, защото иначе може и да им се разтури установения в момента ред и порядък. ;)

Виж сега човек, и Берлускони си има лична гадателка, че даже и е Българка. Теодора се казва. И тя там пише някакви неща по разни книги и ЯВНО с клиент като Белускони е по-напред от твоята приятелка. Та мисълта ми е, че тази жена беше прогнозирала на няколко пъти финалисти за Световни и европейски по футбол, този отбор щял да се представи добре, онзи зле и такива неща. Лично с голям смях следях тогава предсказанията и(защото гостуваше в шоуто на Слави, а след години не помня къде пак в България, отделно съм фен на Милан и чат-пат чета какво е предсказала на дедо)определено позна едно голямо нищо. Тогава все пак се измъкна с неща от рода, че футбола е трудно за прогнозиране материя. :mhihi: Но ако толкова познаваше, едва ли щеше да го остави да се докара дотам, че на дърти години да го съдят. :mhihi:
Ти и всички вие вярващите, представяте ли си колко пари щях ада направят гадателите ако наистина познаваха? Нямаше да има нито букмейкърски къщи(щяха да са фалирали), нито агенти на Уолстрийт, а твоята приятелка отдавна щеше да е разорила всички компании в България, отдавна щеше да е направила пари повече от тези на Божков и щеше да си стои само на някой остров и щеше да се чуди в космоса ли да литне или направо да си купи совалка, която ще поръча на НАСА. Определено нямаше да се занимава с гледане на разни паралии. :idea:
Моята жена преди 10-на години някой я завел на гледачка и до скоро ми обясняваше как онази и казала, че ще срещне човек с буквата Б, за който ще се омъжи(моята си е Б), ще има първо дете момче и разни още работи, които засега станаха. И какво сега, тя вижда бъдещето и ние трябва да вярваме в това ли?
Да, има неща, които не разбираме ама врачките определено не виждат в бъдещето. Иначе досега да бяха погледнали отдавна напред и да продадат някоя нова технология на "който даде най-много", а клиентите им щяха да са станали господари на света ако изобщо можеше някой да си позволи да им бъде клиент.
Та аз вярвам в извънземни например защото това, което знаем за Космоса е изключително малка частичка и научно(а и отвъд науката)е почти невъзможно да сме сами. Което ме навежда на мисълта да пусне една тема за тях, че поне може да научим нещо. :mhihi:
Има сили и енергии, които не разбираме, ама ако врачките ги знаеха пак казвам или щяха да ги продадат на някой, или някое правителство отдавна щеше да ги е хванало и да ги изтръгне от тях. :mhihi:
In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач. :mhihi:
I feel the need, the need for speed.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: рожден ден
Мечтае да кара: Apassionata
Детайли за колата: ̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿

Мнение от EBEEMVACIA » 22 Авг 2013, 20:20

̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿BMW Flugelrad II V-2

Потребител
Аватар

Мнение от stefanoff » 22 Авг 2013, 20:37

BMW Power ACM написа:Да, има неща, които не разбираме ама врачките определено не виждат в бъдещето.

Тука си много прав, поради простата причина, че бъдещето не е линейно и не ни е предопределено на 100%. Както пише в дебелите църковни книги, човек разполага със свободна воля. Тоест, ако в даден момент , извършиш действие Х, тогава ще поемеш по пътя У и те чакат последствия Z. Много е просто. Е сега приложи тази формула върху 22 човека, колкото има в една футболна среща, +3ма съдии, + не знам колко си треньора, + няколко хиляди публика, и сам ще достигнеш до извода, че "врачката" на Берлускони е просто долна шарлатанка :mhihi:

Идеята е, че врачките или ясновидките, имат способността да виждат тези пътища, и могат да ти кажат как да заобиколиш тръните.
Сега как става точно виждането, е доста обширна материя , в която не ми се навлиза - едни твърдят, че се свързват с духове на починали, други "разговарят" с ангели, трети с демони.

Като стана въпрос за парите, понеже нали все те са ви в главата, тука имам също някои интересни наблюдения. Познавам хора, дето са червиви с пари, а личния им живот е някаква тотална трагедия, да не говорим за здравословния ;) Тоест много внимавайте какво си пожелавате, защото едното обикновено идва за сметка на другото ;)
Не Мы такие, Жизнь такая

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Мнение от TNT » 22 Авг 2013, 20:53

BMW Power ACM написа:ще има първо дете момче и разни още работи:

Повечето от които са с вероятност 50/50 :mhihi: или разчитайки на статистика :lol:
Изображение

Старши спамър
Аватар

Мнение от Top Gun Maverick » 22 Авг 2013, 21:23

да де и аз това казвам.

И аз това казвам. Честно казано аз след куп години такси още някой като ми каже добър ден и веднага мога да си извадя някои изводи. Едва ли е толкова трудно да манипулираш хора, които идват при теб с една цел - да им кажеш неща, в които те няма как да бъдат сигурни и които ще се случат евентуално след години.

stefanoff написа:
BMW Power ACM написа:Да, има неща, които не разбираме ама врачките определено не виждат в бъдещето.

Тука си много прав, поради простата причина, че бъдещето не е линейно и не ни е предопределено на 100%. Както пише в дебелите църковни книги, човек разполага със свободна воля. Тоест, ако в даден момент , извършиш действие Х, тогава ще поемеш по пътя У и те чакат последствия Z. Много е просто. Е сега приложи тази формула върху 22 човека, колкото има в една футболна среща, +3ма съдии, + не знам колко си треньора, + няколко хиляди публика, и сам ще достигнеш до извода, че "врачката" на Берлускони е просто долна шарлатанка :mhihi:

Идеята е, че врачките или ясновидките, имат способността да виждат тези пътища, и могат да ти кажат как да заобиколиш тръните.
Сега как става точно виждането, е доста обширна материя , в която не ми се навлиза - едни твърдят, че се свързват с духове на починали, други "разговарят" с ангели, трети с демони.

Като стана въпрос за парите, понеже нали все те са ви в главата, тука имам също някои интересни наблюдения. Познавам хора, дето са червиви с пари, а личния им живот е някаква тотална трагедия, да не говорим за здравословния ;) Тоест много внимавайте какво си пожелавате, защото едното обикновено идва за сметка на другото ;)

Може би не си разбрал, ама аз никъде не съм казвал за нашата самоцел относно парите. На мен лично ми трябват колкото да живея добре с тях в частта, където ще са необходими. Много ясно, че здравето е най-важно, щастието също. Като стана дума за него, най-щастливата нация в света за Бразилците. Сега остава само да видим как става това след като са едно от бедните. Сигурно защото имат президент, който е наполовина Българин. :mhihi:
Как да не засягаме нещата за парите след като масово врачките взимат яко пари? :shock: Даже твоята приятелка сам каза, че гледа на разни хора с положение, което много добре знаеш, че няма да е за 2 лв. на час. :winky: Та ако виждаше в бъдещето както се приема това, определено щеше отдавна да е минала поне Доналд Тръмп по пари. :mhihi:
Едни се свързват с духове, ама ако няма духове тогава с какво се свързват? :mhihi: Или ще е като онази серия на АЛФ, когато викаше там един дух и опъваше едни конци под масата. :ahah:
И като имаш предвид, че ти го казвам аз това, а съм човек, който е предразположен да вярва на разни неща по-висши от нас. Гледам с удоволствие всякакви филми за паранормално, но някак врачките ги виждам като онези циганки по пътя с "дай баба да ти гледам на ръка". :mhihi:
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач. :mhihi:

Потребител
Аватар

Мнение от stefanoff » 22 Авг 2013, 21:30

BMW Power ACM написа:Как да не засягаме нещата за парите след като масово врачките взимат яко пари? :shock:

Това е втория признак, по който ще познаеш че е шарлатанин - имам си строго определени тарифи ;) А първият е - рекламира се по вестници, списания, телевизии и други разни медии. Тези , които имат способности , взимат , кой колкото даде и повярвай ми, нямат нужда от реклами. Някои дават по 2лв, други по един апартамент ... кой колкото има, важното е, да е от сърце ;)
Не Мы такие, Жизнь такая

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Долното
Детайли за колата: Toyota Yaris D4D 2015.

Мнение от Elesar74 » 22 Авг 2013, 21:42

Врачки и всякакви такива се нароиха в България с началото на "демокрацията". Това е доста доходен бизнес. Около всеки по известен политик, се върти някаква такава. Дадената за пример Теодора, е пример в това отношение. Алена също. Пръкват се отнякъде, никой не ги познава и правят пари. Врачките печелят от чуждото невежество и първосигнална вяра. Има такива, които са просто шарлатани. Но има такива и които могат да ви накарат да зяпнете от почуда относно нещата, които могат да ви кажат. Врачките не са откритие на нашесто съвремие. Хора, които са врачували, занимавали са се с магии, призовавали са мъртвите или духове, е имало от най-дълбока древност, има и днес. Врачките са само една част от тях. Общото между всички тях е, че техните занимания имат окултен или скрит характер. България е православна християнска държава, но това е само на думи. Ако беше и в действителност, БПЦ би следвало да заклейми и изобличи всички тези хора, като омразни на Бога, според написаното в Библията, Второзаконие 18 гл. Там пише, че всеки, който практикува тези неща, врачуване, магии, призоваване на мъртвите, на духове, гадаене ..... е омразен на Бога. И поради тези практики, Бог е заповядал на евреите да избият до крак, народите които са ги практикували. Да се търси информация и знание от такива хора, е все едно да се търси такава от дявола. За него е писано, че е лъжец. Един лъжец не може да ви каже истината. Може да ви каже част от истината и да ви накара да лапнете въдицата и след това да ви инжектира лъжата. И обикновенно посланието на врачките е същото. То е отчасти истина(за да клъвнете), отчасти неточност, отчасти лъжа. Например въпросната Теодора беше предсказала, определени футболни резултати за българският национален отбор, мисля бяха за квалификация на световно, но може и да бъркам. Те не се случиха. С бъдещето е трудно. Но никой и не й поиска обяснение защо. Тези хора няма да ви кажат откъде знаят определени неща. Няма да ви разкрият източниците на своето знание. Обикновенно те знаят повече за миналото, отколкото за бъдещето. Понеже миналото вече се е случило. Ако вие нямате правилното знание за тях, вие може да бъдете заблудени. И може да чуете и видите такива неща, че да ви се завърти главата. Ще чуете много истини и между тях няма да усетите лъжата. Както казах, чашата е 99% чиста вода. Ако искате моя съвет, заобикаляйте отдалеч тези хора, те не са безобидни. Ако вярвате на написаното в Библията за тях, още повече. Ако сте скептични и не вярвате, отново - не стъпвайте при тях, за ваше добро е. Ако търсите знание и откровение, търсете го от Бога, Той е обещал да даде на всеки, който иска и търси. Когато Исус Христос е ходил по тази земя и е изцелявал всяка болест, немощ, страдание, дори е възкресявал мъртви, не е взел един лев за това. Неговите апостоли, също. А тези хора не се свенят да печелят пари от вашето наивно доверие. Не им се доверявайте и не ги обогатявайте. И както казах, отдалеч ги заобикаляйте.
Човек си личи какъв е, не по това колко от високо гледа, а по това колко ниско може да се наведе.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Jordana » 22 Авг 2013, 22:15

То всичко хубаво да ги избягваме ама тъй като гледам те житията от новия завет половината са само предсказания пророчества и гадаене .Това ще стане онова ще стане тоя ще дойде оня ще дойде пък тука за една пиклива врачка стана въпрос все едно второто пришествие е настъпило.

Старши спамър
Аватар

Мнение от Top Gun Maverick » 22 Авг 2013, 22:24

stefanoff написа:
BMW Power ACM написа:Как да не засягаме нещата за парите след като масово врачките взимат яко пари? :shock:

Това е втория признак, по който ще познаеш че е шарлатанин - имам си строго определени тарифи ;) А първият е - рекламира се по вестници, списания, телевизии и други разни медии. Тези , които имат способности , взимат , кой колкото даде и повярвай ми, нямат нужда от реклами. Някои дават по 2лв, други по един апартамент ... кой колкото има, важното е, да е от сърце ;)

Ще ти кажа кой е единствения начин според мен да има гадатели, които да виждат нещо. Това е само ако те по някакъв начин могат да изкривяват време-пространството. Да кажем, че нашата галактика е с разстояние грубо от около 100 000 светлинни години. Това мисля знаеш значи, че на светлината са и необходими да пътува 100 000 години за да стигне от единия край до другия.
Та ако има някой там в края на Галактиката, който може да види какво се случва тук, то той ще вижда в миналото. Това минало за теб ще е бъдеще, но остава само начина да ти го покаже по някакъв начин и ти да можеш да го промениш. От друга страна обаче, как ще промениш нещо, което вече се е случило? Ако има паралелни Вселени или Мулти Вселена, то тогава също е възможно някой да види бъдещето, ама знаеш ли какво си мисля? Едва ли тези врачки ще са точните хора. :mhihi:

Потребител
Аватар

Мнение от stefanoff » 22 Авг 2013, 22:25

Elesar74 написа:Врачки и всякакви такива се нароиха в България с началото на "демокрацията". Това е доста доходен бизнес. Около всеки по известен политик, се върти някаква такава. Дадената за пример Теодора, е пример в това отношение. Алена също. Пръкват се отнякъде, никой не ги познава и правят пари. Врачките печелят от чуждото невежество и първосигнална вяра. Има такива, които са просто шарлатани. Но има такива и които могат да ви накарат да зяпнете от почуда относно нещата, които могат да ви кажат. Врачките не са откритие на нашесто съвремие. Хора, които са врачували, занимавали са се с магии, призовавали са мъртвите или духове, е имало от най-дълбока древност, има и днес. Врачките са само една част от тях. Общото между всички тях е, че техните занимания имат окултен или скрит характер. България е православна християнска държава, но това е само на думи. Ако беше и в действителност, БПЦ би следвало да заклейми и изобличи всички тези хора, като омразни на Бога, според написаното в Библията, Второзаконие 18 гл. Там пише, че всеки, който практикува тези неща, врачуване, магии, призоваване на мъртвите, на духове, гадаене ..... е омразен на Бога. И поради тези практики, Бог е заповядал на евреите да избият до крак, народите които са ги практикували. Да се търси информация и знание от такива хора, е все едно да се търси такава от дявола. За него е писано, че е лъжец. Един лъжец не може да ви каже истината. Може да ви каже част от истината и да ви накара да лапнете въдицата и след това да ви инжектира лъжата. И обикновенно посланието на врачките е същото. То е отчасти истина(за да клъвнете), отчасти неточност, отчасти лъжа. Например въпросната Теодора беше предсказала, определени футболни резултати за българският национален отбор, мисля бяха за квалификация на световно, но може и да бъркам. Те не се случиха. С бъдещето е трудно. Но никой и не й поиска обяснение защо. Тези хора няма да ви кажат откъде знаят определени неща. Няма да ви разкрият източниците на своето знание. Обикновенно те знаят повече за миналото, отколкото за бъдещето. Понеже миналото вече се е случило. Ако вие нямате правилното знание за тях, вие може да бъдете заблудени. И може да чуете и видите такива неща, че да ви се завърти главата. Ще чуете много истини и между тях няма да усетите лъжата. Както казах, чашата е 99% чиста вода. Ако искате моя съвет, заобикаляйте отдалеч тези хора, те не са безобидни. Ако вярвате на написаното в Библията за тях, още повече. Ако сте скептични и не вярвате, отново - не стъпвайте при тях, за ваше добро е. Ако търсите знание и откровение, търсете го от Бога, Той е обещал да даде на всеки, който иска и търси. Когато Исус Христос е ходил по тази земя и е изцелявал всяка болест, немощ, страдание, дори е възкресявал мъртви, не е взел един лев за това. Неговите апостоли, също. А тези хора не се свенят да печелят пари от вашето наивно доверие. Не им се доверявайте и не ги обогатявайте. И както казах, отдалеч ги заобикаляйте.

:yes: Toчно това и аз щях да напиша, ама се увлякох по технически подробности, че имаше любопитни колеги . Ето един филм, който на шега, на майтап си казва много истини , а и дявола е доста секси :mhihi: http://zamunda.net/details.php?id=90375&hit=1 Който има намерения да ходи по врачки да му гледат и да му предсказват светлото бъдеще, нека му хвърли първо едно око ;)
Не Мы такие, Жизнь такая

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата