Въпрос относно DSC на Е46
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
- m.lesurashki
- Потребител
-
- Кара: e60 - 530xd
- Мечтае да кара: M6 G-Power
Въпрос относно DSC на Е46
Здравейте колеги ,
Наскоро закупих автомобил от любимата марка. Имам следния проблем , колата е с DSC ( нов съм и не съм наясно с всички екстри по нея ) когато дам на контакт на таблото ми светва лампата за блокажа , но когато натисна копчето DSC долу пред скоростния лост блокажа не се изключва. Става въпрос за БМВ 328ци 99год.
Наскоро закупих автомобил от любимата марка. Имам следния проблем , колата е с DSC ( нов съм и не съм наясно с всички екстри по нея ) когато дам на контакт на таблото ми светва лампата за блокажа , но когато натисна копчето DSC долу пред скоростния лост блокажа не се изключва. Става въпрос за БМВ 328ци 99год.
langadunga
Re: Въпрос относно DSC на Е46
Най-вероятно нямаш блокаж. DSC e нещо съвсем друго. Съветвам те да потърсиш информация относно тази система ( как действа, кога свети лампа, кога не свети лампа и защо) 

- Edifice
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е46d 150hp
Има доста писано, потърси в търсачката и ще ти стане ясно. Преди време когато се сдобих с моята, и на мен ми бееше мъгла.
- hacker4eto1
- ентусиаст
-
- Кара: Сива Бима
- Мечтае да кара: Черна Голяма Бима
- Детайли за колата: Лачена
Колега може да имаш някаква грешка свържи я с компютър и ще си каже.. моята го направи този проблем когато ми паднаха тоците и трябваше да си зареждам ак. заредих го сложих го и блокажа се държеше по този начин натискам но не се изкл. покарах 10 км и се оправи системата.. диагностиката трябва да го хване ми се струва
- m.lesurashki
- Потребител
-
- Кара: e60 - 530xd
- Мечтае да кара: M6 G-Power
Ок , Благодаря ви колеги може би най-удачния вариант за сега е диагностика ...
langadunga
- vvasilev1
- старши ентусиаст
-
- Кара: 318td compact '03
- Мечтае да кара: M3
- Детайли за колата: с две порти
...и да знаеш, че DSC не означава блокаж.
- miro krastev
- Потребител
-
- Кара: E46
- Детайли за колата: 2002 година ,330 дизел автомат.М57
Здравейте колеги,имам следния проблем:Преди време на таблото светнаха крушките на DSC и ръчната спирачка.След диагностика установих че проблема е от ротационния сензор който се намира под шофьорската седалка.След ровене в интернет намерих изображения на тоя сензор но излизат два модела а мен не ми се иска да разглобя колата преди да съм взел другия защото търсенето му може да отнеме време а на мен колата ми трябва постоянно.Имам серийния номер на сензора та питането ми е може ли някой ако се е сблъсквал с такъв проблем и знае кой точно е сензора да пусне някаква снимка за да имам и аз визуална представа кой точно да търся и дали като се има в предвид че котата е с десен волан мястото му е под седалката на шофьора или си е от лява като на нормалните коли
.Колата е 2002 година 330Д .

- SHTILL
- младши ентусиаст
-
- Кара: турбо дизел
- Мечтае да кара: би-турбо дизел
Мими, казах ти, че ще го прочетем 
DSC - dynamic stability control, блокажа ти е на диференциала- шпер!

DSC - dynamic stability control, блокажа ти е на диференциала- шпер!

8 мнения
• Страница 1 от 1