ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ ЗА НЕЗНАЕЩИ
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
- terziev
- младши ентусиаст
-
- Кара: mega10B18
Re: ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ ЗА НЕЗНАЕЩИ
търся номерче на крепежите които захващат 11 за престилката, ако някой може да каже... много ще съм благодарен
http://bmwfans.info/parts/catalog/E30/T ... im/grille/
http://bmwfans.info/parts/catalog/E30/T ... im/grille/
- NaKi4_pZ
- младши ентусиаст
-
- Кара: 328i & 520i
- terziev
- младши ентусиаст
-
- Кара: mega10B18
хм.. това е точно благодаряNaKi4_pZ написа:Мисля че е номер 14,но не съм сигурен

каажи честно.. я напиши подробно инфо. за колата. има ли гнило, колко собственика е сменила , на колко реални километра е .... не за друго ама да помогна на кристалната топка да намери повече инфо във виртуалното пространство щот се затруднява....
и ся сериозно. Тая кола ти ше си я караш.. и ти си прецени колко манги можеш да дадеш за нея.[/quote]
- има малко загнило по праговете имала е 3 собственика
и ся сериозно. Тая кола ти ше си я караш.. и ти си прецени колко манги можеш да дадеш за нея.[/quote]
- има малко загнило по праговете имала е 3 собственика

- SPEED_GABROVO
- ентусиаст
-
- Кара: дърто Е30
- Мечтае да кара: моята си,ама с неограничен бюджет
Колко спирачна течност хваща системата на Е30си,ако има значение отзад е на дискове?И някакво предложение за читава течност?
BMW не е просто марка автомобили,а начин на живот.
- biem_w
- ентусиаст
-
- Кара: на 15''ки
- Мечтае да кара: 300C hemi 6.1L
SPEED_GABROVO написа:Колко спирачна течност хваща системата на Е30си,ако има значение отзад е на дискове?И някакво предложение за читава течност?
ДОТ 4 на лъки моли. незнам ква е разликата от на феродо и другите марки ама тва ми дойде на ум. предполагам колата не ти е тип ДТМ такаче каквато и да е важното да е нова. събира около 1+ литра ако точиш на макс. Вземи си 2 литра за да ти стигне и за евентоално доловане при грешка в системата.
После да не се питате за критерия кога се сменя и защо се сменя и т.н. спирачна течност се сменя на 2 години или 40 000 км пробег. Като се кара прекалено много време с една и съща течност и предимно се долива тя си губи ефекта и при рязко набиване на спирачки започва да кипи,което води до илюзията ,че колата е боклук и не спира.
Информация само по телефона! Не ми се играе на чат срещи!
- NaKi4_pZ
- младши ентусиаст
-
- Кара: 328i & 520i
biem_w написа:1+ литраако точиш на макс...
30-ка с АБС и 100% празна система глътна по-малко от литър+съединителя,даже доляхме на друга кола

- В.Стефанов
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е30,е36,е36,е39
- Мечтае да кара: колело турбо
Добър ден,някой да знае от какво се получава това,след като сглобих таблото като пусна мигачи почват и габаритите да мигат а стоповете отзад си стоят при положение габарит включени със габарита,също и крушката в пепелника е в тон с аварийните който като ги пусна също започват и опреде габаритите да мигат със мигачите ,с няколко думи пълна анархия в светлините колата си прави дискотеката

- biem_w
- ентусиаст
-
- Кара: на 15''ки
- Мечтае да кара: 300C hemi 6.1L
В.Стефанов написа:Добър ден,някой да знае от какво се получава това,след като сглобих таблото като пусна мигачи почват и габаритите да мигат а стоповете отзад си стоят при положение габарит включени със габарита,също и крушката в пепелника е в тон с аварийните който като ги пусна също започват и опреде габаритите да мигат със мигачите ,с няколко думи пълна анархия в светлините колата си прави дискотеката![]()
провери масата на до стоповете но ме съмнява да е от това.... виж какво си човъркал тръгни по обратен ред.
Информация само по телефона! Не ми се играе на чат срещи!
- В.Стефанов
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е30,е36,е36,е39
- Мечтае да кара: колело турбо
biem_w написа:В.Стефанов написа:...
провери масата на до стоповете но ме съмнява да е от това.... виж какво си човъркал тръгни по обратен ред.
И другото което забелязвам е че индикатора на таблото за задни светлини за мъгла постоянно свети и не се пуска и спира от копчето а за халогени си бачкаше по едно време дори за задните започваше да мига със аварийните.Направих каквото се сетих по обратен ред и не се оправя.
- justtvargi
- Потребител
-
- Кара: 530D
Здрасти, решил съм и аз да влизам в отбора на е30-ките
интересува ме кой двигател е най-добре за евридейка ? Гледам горят 10-13л/100 уж по каталог, но искам преки впечатления. Ще се кара в малък град без някакви особени задръствания (да не кажа никакви)
Извинявам се, ако е изясняван този въпрос, но.. 120+ страници

- uricatoli
- Зайо-Байо
-
- Кара: Пръскан кенеф
- Мечтае да кара: Мка комби
- Детайли за колата: Некво шарено и некво хамелеоново..
justtvargi написа:Здрасти, решил съм и аз да влизам в отбора на е30-китеинтересува ме кой двигател е най-добре за евридейка ? Гледам горят 10-13л/100 уж по каталог, но искам преки впечатления. Ще се кара в малък град без някакви особени задръствания (да не кажа никакви)
![]()
м40 на газ

- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
и форума 

С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782
- justtvargi
- Потребител
-
- Кара: 530D
харесал съм си една 30ка с M42B18 на газ пише, че му дава 14/100. м40 колко дава грубо на газ ? около 10/100 ли?