Ще се включите ли в протест с колите си с/у хаоса по улиците
Модератор: Общи модератори
52 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4
- Misho 605 SVti
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW E38 740i 4.4l V8 Individual
- Мечтае да кара: E38
Ще се включите ли в протест с колите си с/у хаоса по улиците
Бърза анкета:
Бихте ли се включили в някаква форма на организиран протест срещу хаоса по улиците с колите си? Има някава идея, молбата ми е да гласувате РЕАЛНО, т.е. да сме сигурни, че ако се наложи, ще се включите на 100%. Не говорим за нищо незаконно, което би могло да ви подведе под отговорност.
Моля модераторите, ако счетат, да направят темата ВАЖНА.
Бихте ли се включили в някаква форма на организиран протест срещу хаоса по улиците с колите си? Има някава идея, молбата ми е да гласувате РЕАЛНО, т.е. да сме сигурни, че ако се наложи, ще се включите на 100%. Не говорим за нищо незаконно, което би могло да ви подведе под отговорност.
Моля модераторите, ако счетат, да направят темата ВАЖНА.
- SummonedToDIe
- старши ентусиаст
-
Аз мисля че задръстванията по улиците са вече доволно много, ти за простест говориш...
Дали някой ще забележи че събирането е с някаква цел, или ще си мисли, че е поредното задръстване...
Бих се съгласил с теб, но дай някакви примери...

Бих се съгласил с теб, но дай някакви примери...
- SummonedToDIe
- старши ентусиаст
-
MaXimal написа:А за задръстванията не сме ли си виновни и ние хората, по-точно шофьорите ?
Напоследък забелязвам ,че голяма част от шофьорите не признават червената светлина на светофарите...
Донякъде съм съгласен с теб, че и шофьорите са виновни за задръстванията! В крайна сметка при тези малки улици, на които само им се сменя асфалта, а не се разширяват няма как да стане...

Имаше един лаф, че софийските улици са същите както и преди 1век - правени от Фердинанд и още някой(не помня кой) и когато един от тях излизал с "превознoто си средство", другия си седял вкъщи за да може да им е широко на пътя

- Nucl3arDru1D
- старши ентусиаст
-
- Кара: е30, е36, e39
- Мечтае да кара: ///M
- Детайли за колата: Nuclear Touring
- ivantchoG
- старши ентусиаст
-
- Кара: 1985 BMW E30 M10B18
Човека е писал - "нищо незаконно, което би могло да ви подведе под отговорност"
Абсолютно "да"!
Абсолютно "да"!
".....Ние, можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че сме се квалифицирали да правим всичко от нищо....." К.Иречек, 13.12.1881
Бате Сашо - Пази имената!

Бате Сашо - Пази имената!

Да, нищо неорганизирано, напротив...
Въпроса е, ще ли се включим ние, или не?...
За развитието, ще научите навреме
Анкетата е, за да се види, ще има ли интерес от автоклубовете. Доверете се... Зад гърба "Му" и/или "Ни" стои организация... естествено.
Няма нищо незаконно... напротив... съберете силите си, и да се докажем. 

За развитието, ще научите навреме

Анкетата е, за да се види, ще има ли интерес от автоклубовете. Доверете се... Зад гърба "Му" и/или "Ни" стои организация... естествено.

Да караш Peugeot е страст!
Не знам да ли съм прав, ама за главния път Е79, бяха дадени безвъзмезно няколко десетки милиона (не знам точната цифра
)
, а направиха за една година отсечка 0.8 км. Тъй че и какъвто и да е протест от страна на водачите на МПС да се осъществи, съм сигурен, че ще мине само с бърз репортаж по новините, и до три дена ще бъде забравен (всяко чудо за три дни )
.
П.С. Пътят Е79 трябваше да е за вършен (София - Кулата) до старта на Олимпиадата, която свърши до клкото си спомням.

, а направиха за една година отсечка 0.8 км. Тъй че и какъвто и да е протест от страна на водачите на МПС да се осъществи, съм сигурен, че ще мине само с бърз репортаж по новините, и до три дена ще бъде забравен (всяко чудо за три дни )

П.С. Пътят Е79 трябваше да е за вършен (София - Кулата) до старта на Олимпиадата, която свърши до клкото си спомням.

Live by the gun
Die by the gun
Die by the gun
- Misho 605 SVti
- кандидат ентусиаст
-
Повярвайте, няма да мине само с репортаж. Мисля, че трябва деа се организираме повсеместно, на тероторията на цялата страна ...за да се молим това ДА НЕ БЪДЕ НАШАТА ЖЕНА, БАЩА или ДЕТЕ?! http://www.mercedes-club-bg.com/forums/ ... topic=2034

- B U L L I
- Дон Хуан де Маркофф
-
- Кара: Е30 cardio,Е39,Е36 combainero
- Мечтае да кара: X6 cabrio
не и срещу хауса по улиците в края на краищата косвенно или не ние всички участници в уличното движение го създаваме тоя хаус.
виж срещу качеството на пътната настилка - да,там съм за
виж срещу качеството на пътната настилка - да,там съм за

http://bayern-bulgaria.net/
"към крайно тежките заболявания се прилагат крайно тежки форми на лечение!"
71% от повърхността на Земята е покрита от вода… Останалата площ се покрива от Мануел Нойер.
- Nucl3arDru1D
- старши ентусиаст
-
- Кара: е30, е36, e39
- Мечтае да кара: ///M
- Детайли за колата: Nuclear Touring
Eva* написа:Да, нищо неорганизирано, напротив...Въпроса е, ще ли се включим ние, или не?...
За развитието, ще научите навреме![]()
Анкетата е, за да се види, ще има ли интерес от автоклубовете. Доверете се... Зад гърба "Му" и/или "Ни" стои организация... естествено.Няма нищо незаконно... напротив... съберете силите си, и да се докажем.
а коя е организацията, че от това също се определя до голяма степен отговора

- Misho 605 SVti
- кандидат ентусиаст
-
52 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4