Мнение за фарове!
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
19 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- Night_Wolf
- младши ентусиаст
-
Re: Мнение за фарове!
160$ х 2 = 320$ за двамата
+ 99$ доставка
= 420$ = 670 лв с доставка за двамата
670 : 2 = 335 лв на човек, НО не знам колко се оскъпява по митници и ДДС-та, не знам как стои там въпроса
+ 99$ доставка
= 420$ = 670 лв с доставка за двамата
670 : 2 = 335 лв на човек, НО не знам колко се оскъпява по митници и ДДС-та, не знам как стои там въпроса

- Elesar74
- старши ентусиаст
-
- Кара: Долното
- Детайли за колата: Toyota Yaris D4D 2015.
Ако ги взмеше от ebay.com(US), отиваш в митницата. Мито+ДДС. Митото е малко, но ДДС-то не е.
Човек си личи какъв е, не по това колко от високо гледа, а по това колко ниско може да се наведе.
- ares2
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е30Е36Е39E34<---E63E65
да не говорим с какви глупости ще се сблъскаш по тия митници.. ако те пратят 3 пъти до Лом или някъде да си прибереш пратката.. ще ти излезе златно с платинено покритие..
- bili1
- ентусиаст
-
- Кара: 540i E39
- Мечтае да кара: това което има вече...
- Детайли за колата: М62В44
Пиша каквото аз разбрах до тука за тия фарове,говорих с човек който има такива фарове.Фаровете са пуснати на пазара 2011-2012 година като са заместили стара версия на "Depo" мисля,че тази- http://ecx.images-amazon.com/images/I/417DFFD%2BP6L.jpg новите който вече излизат на пазара са тези - http://www.ebay.com/itm/97-03-BMW-E39-5 ... f6&vxp=mtr фирмата е "Halo","Halo" и "Depo" не знам ,но може и да са една и съща фирма,новите фарове който правят са точно копие на оригиналната фейслифт "Hella" даже са "по-лъскави" направени са от много качествени материали (така ми беше казано) светели много добре,разпръсквали светлината правилно,а не в една точка ангелските очи излизат фирмено с LED бели крушки,стъклата на тия фарове са по-лесно сменяеми от на оригиналната Хела не е нужно да се нагряват с пистолет с горещ въздух и т.н. сега не знам може да сте скептично настроени както и аз,но един от хората с който говорех каза "-Предпочитам ги пред оригиналната Хела по-здрави са!" това е което научих,сега работя по въпроса через човек да се добера до един комплект без доставки и т.н. да видим какво ще стане ако всичко стане както го мисля,ще направя снимки на новите фарове и ще ги кача в темата да ги видите всички! 

19 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2