Кое е катализатора?
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
13 мнения
• Страница 1 от 1
- VENBO
- младши ентусиаст
-
- Кара: 335i Turbo
- Мечтае да кара: без жена му да дава акъли.
Кое е катализатора?
Пичове, ходих да ми махнат катализатора преди около 7000 км-разлика във вървенето и разхода почти няма. Започвам обаче да се съмнявам че "майстора" май не е махнал това което трябва, защото като понастъпя колата после намирисва "на катализатор". Това което майстора махна е едно тумбесто гърне-първото откъм двигателя. Има обаче и още едно, което е малко и е по средата-м/у това което махнаха и задното гърне-да не е то катализатора?
Дайте акъл че ми е малко "Х"...

- БОРКО-ЧИПА
- ентусиаст
-
- Кара: E65 745I;Е53 Х5;TVR;SKYLINE;E60 М5
- Детайли за колата: 745-Самолет:Х5-Болид:TVR-Истребител:SKYLINE-Шейна:М5-БЕЗ ДУМИ
- kiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: сребърна звезда
- Мечтае да кара: RAUH
добре де ти не знаеш как изглежда а пък знаеш как мирише
споко пич маистора ти е махнал точно това търси си бъга някаде другаде

споко пич маистора ти е махнал точно това търси си бъга някаде другаде
- bavareza
- кандидат ентусиаст
-
VENBO, бил ли е задръстен за да го махнеш /демек колата да се дави и глъхне/, или просто някой те е излъгал, че след това ще се изстрелваш като куршум
? А предполагам, че майсторът не е изхвърлил катализатора на боклука... 

Уважавай това което имаш, защото утре може да го нямаш!
- VENBO
- младши ентусиаст
-
Абе, май само ме излъгаха да го махна- вървенето не е толкова осезаемо повече...320i vanos купе е колицата. Дано да е махнал тва дето трябва:) Няма бъг-колата си върви както преди-добре си ускорява и 210 си вдига без проблем:) Благодаря ви за инфото-ще ми е за обеца на ухото вече-да не пипам нещо което си работи:)
Аз съм с чиста 320-ка седан и катализатора като го махаха го видях с очите си. Отваря се голямото (второто) гърне и вътре е катализатор +гърне. Маха се катализатора и после пак се затваря. На практика в момента ако легнеш от долу, не можеш да кажеш, че е с катализатор. Сега колата се издухва много по-добре и това се усеща доста. Разхода намаля с около литър, а вървенето е с една идея по-добро.
Искам да спомена, че катализатора беше една топка сажди и гадости и приличаше на тапа в гърнето.
Искам да спомена, че катализатора беше една топка сажди и гадости и приличаше на тапа в гърнето.

- VENBO
- младши ентусиаст
-
А онзи шемет при когото ходих направо махна цялото гърне и сложи на негово място друго-ново резонатрно...аман от майстори, ей...
VENBO написа:А онзи шемет при когото ходих направо махна цялото гърне и сложи на негово място друго-ново резонатрно...аман от майстори, ей...
Абе и на мен така ми предлагаха, ама бех дочул, че като влезнем в ЕС ще изискват да има такова нещо. То верно че могат да направят замерване, ама наще нали си падат само да гледат, та си викам да мина метър и затова така. Все пак не мисля да умирам с тази кола.
- bavareza
- кандидат ентусиаст
-
Кире, по катализаторните въпроси може да поспорим, ама като дойдеш да "биеш" сома. Със сигурност ще ги избистрим
И мерси за стикерите

И мерси за стикерите

Уважавай това което имаш, защото утре може да го нямаш!
13 мнения
• Страница 1 от 1