Палене с Код ????
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
20 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
Re: Палене с Код ????
Може и в малката жабка, но идеята освен да е скрито управлението е, че трябва и да е удобно за всекидневна/ежечасна употреба. Ако е забутано някъде и ме затруднява, на мен лично ще ми писне и няма да го ползвам. BTW, виждал съм на френски марки директно под радиото на централната конзола да има клавиатура за запалване.
[url]http://videolost.com/премахване-на-кода-от-клавиатурата-на/[/url]
Хрумна ми една малко щура идея. Ако си iOS или Андроид телефон - да се напише програма, която да комуникира с Bluetooth OBD, закачено за колата. Трябват програмистки умения, а и ако нещо ти се се случи с телефона .... трябва да има резервен вариант за запалване, НО предимството е че телефона/клавиатурата няма да е в колата и няма да има излишни приспособления. Един вид, телефонът играе ролята на допълнителен ключ. Така или иначе е само идея и незнам дали може да се реализира.
[url]http://videolost.com/премахване-на-кода-от-клавиатурата-на/[/url]

- hacker4eto1
- ентусиаст
-
- Кара: Сива Бима
- Мечтае да кара: Черна Голяма Бима
- Детайли за колата: Лачена
не е невъзможно колега ,но ако друг има това приложение
какво правим тогава

- tekabg
- младши ентусиаст
-
- Кара: 530xd F11 individual
В такъв случай друго приложение дали няма да може да генерира код с който да отключи системата.Един вид крак да се получи.Аз си мисля ,че с нормална клавиатура е най-надежно.Има и вероятност и блутут конекцията нещо да се бъгне и да не могат да се разпознаят двете устройства в един момент тогава какво правим...
Колеги, извинявам се, че се намесвам малко
, но няма ли да е по-удобно да се помисли над вариант за безконтактно палене (не включвам отключване, защото при него има бутони на самите дръжки на вратите) - вярно - не е по-надеждно от код за палене, но пък е далеч по-удобно:), а в крайна сметка колите ни трябват за удобство а BMW и за удоволствие 

20 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2