Въпрос за Турбо...
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
10 мнения
• Страница 1 от 1
- lucifer686
- Потребител
-
Въпрос за Турбо...
Здравейте Колеги....имам няколко въпросчета...използвах търсачката ,намерих някакви неща но мн мн не ми вършат работа...така въпроса ми е дали е възможно монтирането на турбо на двигател 318и феис 143 коня...дали ще издържи двигателя при нормално раздуване на турбината (0.6-0.7 до колкото разбрах от др теми някои двигатели не издържат и се прецакват бързо.. ), с колко ще се вдигне мощността, дали ще има рязка промяна в разхода, ще трябва ли задължително да се подменят други части от рода на бутала, клапани и т.н или може да мине без това.....и най-вече колко горе долу ще струва това така желано от всички удоволствие... мерси предварително...

- gazibarev
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 330D
- Мечтае да кара: щраус
Re: Въпрос за Турбо...
Нагласи едни излишни 10 бона много време и хора с опит и познания в турбоконверсията и тогава може да ти минават такива мисли... иначе турбокитче от ибей за 2 бона и след три дена освен прецаканото китайско турбо ще имаш един добре прецакан мотор.
- Zagy
- нафтения
-
- Кара: го на спомени
- Мечтае да кара: E39 M5 или E46 M3
Тоя мотор е много слаб. Хич не се и занимавай.
Si non confectus, non reficiat.
- desoxr
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW e46 touring
Zagy написа:Тоя мотор е много слаб. Хич не се и занимавай.
Е това е отговор!Колко такива си счупил!?
- lucifer686
- Потребител
-
кофти...наистина колата мн си ме кефи и возия и всичко ама просто имам чувството че е доста спъната(може би тоя двигател) особено ако кача още 2 3 души и направо трябва 1 2 3 да ги цеди човек до червено за да усета някакъв вървеж....аз скоро я купих и почва мн да ме е яд ама човек как да прецени от 1 2 кръгчета....с 2 думи вървеж малко разход много :Д:Д:Д ...ами тогава някакъв друг начин да повдигнем кончетата...преди да я взема имах мицубиши каризма 1.8 115 коня имам чувството че то въври колкото бмвто дори по-добро на старт а то не е с 1 или 2 коня повече а почти 30 ??? мн тъпо...иска ми се някак да променя това...помагайте колеги искам предложения... :Д

- cHaunepucTa
- младши ентусиаст
-
Смени мотора - ще ти излезе по-евтино 

- Zagy
- нафтения
-
- Кара: го на спомени
- Мечтае да кара: E39 M5 или E46 M3
desoxr написа:Zagy написа:Тоя мотор е много слаб. Хич не се и занимавай.
Е това е отговор!Колко такива си счупил!?
На НФС или насън?

Si non confectus, non reficiat.
- lucifer686
- Потребител
-
кой мотор е най-добър (в смисъл вървеж , здравина разход...)колко парички горе долу струва а и някои неща от рода на стартер,скорости,динамо,компресор и т.н дали ще стават или ще трябва и те да се подменят с др за дадения двигател....
- cHaunepucTa
- младши ентусиаст
-
Човек, какви каризми, какви 115 коня?
Да не би да има някакви проблеми колата, защото специално за мен вървежа особенно на първа, втора и трета си е доволен на тоя мотор.
На старт на първа и бърза втора трябва да не си иска гумите...
С какъв бензин караш, свещи сменял ли си, проблеми някакви с колата имал ли си?
Колко гори?
Първо си оправи колата, после мисли за турбо!

Да не би да има някакви проблеми колата, защото специално за мен вървежа особенно на първа, втора и трета си е доволен на тоя мотор.

С какъв бензин караш, свещи сменял ли си, проблеми някакви с колата имал ли си?
Колко гори?
lucifer686 написа:...смениха едни съмнителни маркучета и крешката на помпата била изчезнала но проблема с паленето остава...но при мен има и още нещо ...понякога като я вкарам в обороти почти преди червено и в момента на превключване на предавките някой път от 1 на 2 друг път от 2 на 3 точно като зацепи има едно зачудване около 1 2 секунди и после си върви добре ама така се зачудва че направо се едно съм набил спирачката... ? датчици ли , помпа ли , софт ли не се знае... ??? помагайте.. иначе мотора е същия 318 феис 143 коня
Първо си оправи колата, после мисли за турбо!

10 мнения
• Страница 1 от 1