колата няма мощност
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
колата няма мощност
Здравейте колеги,от една седмицата насам е ходене по мъките за мен.Колата ми взе леко да тресе при запален двигател и няма мощност, отидох на диагностика и майстора ми каза че, показва повреда в бобината.сменихме я но , се оказа , че проблема не е там.След консултация ни посъветваха да проверим дюзите, свалихме ги оказа се че , едната дюза е запушена .Отпушиха я сложихме ги отново , отначало беше супер, но след половин час на работа на двигателя пак същия проблем .Направо ми е писнало и не знам какво да предприема. Моля за помощ.Колата е бензин 316 1.9i M43
- frizzante
- младши ентусиаст
-
- Кара: му се на вода
Re: колата няма мощност
На диагностика какви грешки показва колега? На газ/бензин ли се движиш?
Никой да не се качва на автобуса преди да е дошъл!
Да, на газ бензин се движа, даже изолирахме газовата уредба ,да не би проблема да е от там , но си е същото.Майстора се е хванал за главата, а в Кърджали нямаме сервиз на БМВ.
- kkrumov
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW 325DА touring
На диагностиката показа ли, че дюзата е запушена?
На диагностика ми показва прекъсване на трети цилиндър.И от там като се почна смяна на бобина, смяна на свещи, почистване на дюзите, даже пробвахме с други дюзи и все същия проблем и все същата грешка.Компресията е измерена и е добре, над колектора са проверени всички маркучи да не би да смуче въздух от някъде,и от там не е , остана да проверим под колектора да не би от там да засмуква и след това не знам вече къде да гледаме.
В крайна сметка се оказаха кабелите на свещите, и когато са монтирали газовата уредба са объркали нещо по токовете. 

6 мнения
• Страница 1 от 1