Проблем с перката на климатика
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
2 мнения
• Страница 1 от 1
- s.nikoloff
- Потребител
-
Проблем с перката на климатика
Здравейте! Търсих, но не намерих тема с проблем като моя. Надявам се, че не повтарям съществуваща тема.
Автомобила е е46 99г. 2.8 бензин.
В жегите установих, че климатика не иска да работи на място. От там излезе проблем, че перката не въртяла на високите си степени/обороти. Колата е с виско. Сега ми казват, че перката ми била от друга кола. Върти се, но слабо. Някой имал ли е подобен проблем?
В жегите установих, че климатика не иска да работи на място. От там излезе проблем, че перката не въртяла на високите си степени/обороти. Колата е с виско. Сега ми казват, че перката ми била от друга кола. Върти се, но слабо. Някой имал ли е подобен проблем?
- oci
- старши ентусиаст
-
- Кара: '12 BMW F10
- Мечтае да кара: самолет
Re: Проблем с перката на климатика
s.nikoloff написа:Здравейте! Търсих, но не намерих тема с проблем като моя. Надявам се, че не повтарям съществуваща тема.
колега много са били с твоя проблем за съжаление ще трябва да смениш перката проблема и е в модула явно ти пуска само ниските скорости
2 мнения
• Страница 1 от 1