Ремонтирано турбо бмв е39
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
- bobiblagov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 530d и е36
Ремонтирано турбо бмв е39
Здравей те колеги онзи ден слагам от ремонтираното турбо на колата, и ми се струва, че турбото почва да надува от 3000 оборота нагоре преди това нещо немога да го усетя.Не можах да я закача на диагностика но тия дни щего направя, за да видя какво ще покаже.Вие ако може да помогнете с нещо каде да търся повреда ще сам ви благодарен колата е 530д 99г. Вакумните маркучи всичките сам ги сменил като стисна маркуча от кулера към егр и подавам каз кам 2500-3000об. той си остама мек и нищо до колкото знам трябва да се издува. Търсих в терсачката но нищо не излиза по моя въпрос. Мерси предварително
- Atsalov
- Ацалов
-
- Кара: Колело
- Мечтае да кара: Лодка в морето
Re: Ремонтирано турбо бмв е39
При палене и гасене лосчето на геометрията на турбото мести ли се? ...да не се окаже вакумния клапан ,щом си сменил мъркучите на вакума.
- bobiblagov
- кандидат ентусиаст
-
При подаване на газ лосчето се мърда. Ето сега пак я карах и я пона ступих но я няма никаква утре или други ден ще я закача на диагностика и ще видим кво ще покаже.за сега не знам какво може да е.
- Zubcho
- старши ентусиаст
-
- Кара: Кенеф за великани
- Мечтае да кара: Alpina B10 biturbo
Дано има гаранция ремонта.
Препоръчвам смяна на всички скоби по пътищата след турбото. С годините се отпускат и колкото и да ги стягаш не стават нещата. При мен така изпускаше едната скоба. Съвсем леко, но достатъчно за да прави пик по-късно турбото.
Скоби - Wurth ( и по-късно ще добавя и другия вид от който съм доволен)
Препоръчвам смяна на всички скоби по пътищата след турбото. С годините се отпускат и колкото и да ги стягаш не стават нещата. При мен така изпускаше едната скоба. Съвсем леко, но достатъчно за да прави пик по-късно турбото.
Скоби - Wurth ( и по-късно ще добавя и другия вид от който съм доволен)
Пийте си редовно хапчетата от сушени жаби и карайте внимателно по острите завои, че да не ви се подострят колите.
Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?
Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?
- bobiblagov
- кандидат ентусиаст
-
Ходих на диагностика и ми излезна дебитомер, и вакум управление на турбото, но този кадето ми прави диагностиката ми каза ,че могло е да бъде от дебитомера.Аз сега сам го откачил и има разлика но ще гледам тия дни най-късно да ги сменя и дебитомера и вакум управлението.Също както е казал колегата за скобите и тях съм ги взел,и ще ги сменя.
5 мнения
• Страница 1 от 1