Проблем с отварянето на багажника
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
- fancooler
- младши ентусиаст
-
- Кара: e46 320Ci '01
Проблем с отварянето на багажника
Здравейте колеги!
Снощи като отварях багажника се откърти пластмасата над номера, на която са захванати осветлението на номера и отварящия багажника механизъм. Днес развих болтовете и се оказа, че самата пластмаса е изпочупена на обособените за винтовете места и сега като отворя багажника въпросната лайстна освен, че пука се движи напред. Колата е е46 купе. Дали да се опитам да заменя дефектиралата част с идентична от някоя морга или да я купя нова? Ако някой е имал същия проблем ще се радвам да сподели как се е справил със ситуацията.
Благодаря предварително!
Снощи като отварях багажника се откърти пластмасата над номера, на която са захванати осветлението на номера и отварящия багажника механизъм. Днес развих болтовете и се оказа, че самата пластмаса е изпочупена на обособените за винтовете места и сега като отворя багажника въпросната лайстна освен, че пука се движи напред. Колата е е46 купе. Дали да се опитам да заменя дефектиралата част с идентична от някоя морга или да я купя нова? Ако някой е имал същия проблем ще се радвам да сподели как се е справил със ситуацията.
Благодаря предварително!
- LoadBoy
- Потребител
-
- Кара: '01 330d
Re: Проблем с отварянето на багажника
не знам колко струва нова,но си мисля,че няма да е 20-30лв. тъй като ако не се лъжа върви с бутона и цялата лайсна е един детаил,който се завинтва,връзват му се кабелите и това е.лепенето определено не изкарва повече от 1-2 месеца,ако въобще може да се залепи изначално.ако не ти трябва в странен цвят (зелено или сигнално жълто например
) имаш огромен шанс да я намериш в някоя морга за 15-20лв. просто трябва да гледаш да няма цепнатини около местата за захващане иначе скоро ще повториш упражнението.след като я вземеш просто закачаш кабела на бутона,болтчетата и си готов 

- LoadBoy
- Потребител
-
- Кара: '01 330d
PS: нова лайсна с бутон в Дару е 188лв 

- fancooler
- младши ентусиаст
-
Благодаря ти много, колега!

Сега ти е възможността да сложиш фейслифтова лайсна. Виждал съм на няколко купета и знам че става с минимално преправяне, а пък седи по-готино.
- fancooler
- младши ентусиаст
-
Погледнах няколко лайстни втора ръка и бяха на същото положение като моята - ако не уцелиш ключалката и ще ти остане в ръцете. Ще се слага нова лайстна. Казаха ми, че може да се купи само пластмасата отделно и да се боядиса. Ще ви кажа колко ще струва и как е станало. 

- propov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е87 130i ниско и твърдо
- Мечтае да кара: Стоково М3 без значение поколението ;)
- Детайли за колата: 235 × 19 Breyton Design
H & R ниско и много кораво окачване
BMC конус за повечко въздух
М пакет по рождение
Ниско, твърдо и максимално оригинално. Всичко е с ТЮФ.
Аз имам същия проблем със седан 318.Така купих колата преди месец(дано това да е е една от малкото забележки по нея)и почнах да проучвам.Не се продава отделно само капачето.Цялата лайсна и то необурудвана(без крушки,стъкалца,механизъм) е около 200лв.Е,благодаря!Залепих я с течен метал на Bisson и стана много здраво,но грозно.Облепих я с фолио и стана ОК.Само имай предвид,че фолиото е много тънко и си личат всякакви размествания и ръбове от лепенето.Трябва да се шкурнат неравностите.
7 мнения
• Страница 1 от 1