Съвет за Е39 2.5 ТДС
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
13 мнения
• Страница 1 от 1
Съвет за Е39 2.5 ТДС
Здравейте, след дълго лутане с други марки съм на път пак да се върна към правилната марка. Става въпрос за тази обява http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=3julaf. Не съм ходил да оглеждам колата,но към петък мисля да отскоча.Искам преди това да видя и вашите мнения за автомобила,дори и само от 4-5 снимки.Благодаря предварително.
- dosko
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 530 D Хафтомат
- Мечтае да кара: 740D
Re: Съвет за Е39 2.5 ТДС
Изглежда мераклийска, но ето какво ми прави впечатление от обявата:
180 к.с. - най-вероятно е чипосана , т.е. едва ли е само заради постигане на икономия.
200000 хил. км. - или както се пее в една песен ''А дано, ама на дали''. Най обичам репликите по автокъщите ''седяла е в гараж , и пенсионера я е изкарвал само събота и неделя да ходи на гробището''. Не знам кой си купува дизел, особенно в европа , за да не го кара. Но пак няма чак толкова голямо значени на колко километри е. Съгласен съм с колегите които казват: ''Дизел не се плаши от много километри - а от лоша потдръжка''
Адаптивни предни светлини - малко изхвъргане.
LED фарове - това да не е Audi?
Няма климатик.
В общи линий, малко е преувеличено. Задължително диагностика! И в крайна сметка ако всичко е наред по колата - скачай смело в джаза :
Успех.
180 к.с. - най-вероятно е чипосана , т.е. едва ли е само заради постигане на икономия.
200000 хил. км. - или както се пее в една песен ''А дано, ама на дали''. Най обичам репликите по автокъщите ''седяла е в гараж , и пенсионера я е изкарвал само събота и неделя да ходи на гробището''. Не знам кой си купува дизел, особенно в европа , за да не го кара. Но пак няма чак толкова голямо значени на колко километри е. Съгласен съм с колегите които казват: ''Дизел не се плаши от много километри - а от лоша потдръжка''
Адаптивни предни светлини - малко изхвъргане.
LED фарове - това да не е Audi?
Няма климатик.
В общи линий, малко е преувеличено. Задължително диагностика! И в крайна сметка ако всичко е наред по колата - скачай смело в джаза :
Успех.
- wladio
- младши ентусиаст
-
- Кара: е39
колега,я по добре гледай други обяви.тук малко в повече са циганиите.това естествено си е мое мнение,
- doncheff
- младши ентусиаст
-
- Кара: 2008 X5 30d
- Мечтае да кара: M-power
Не е задължително. Вземи с теб човек, който разбира от тдс-и и я закарайте на диагностика. Тя ще си покаже.
- barty
- старши ентусиаст
-
- Кара: т му се стари БМВ-та
- Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
- Детайли за колата: отново с чарджър
А климатик? Дали е пропуснат или няма? Защото ако няма клима въобще не ходи да я гледаш.... Е39, ТДС, 4000лв и липса на клима-мечта! А, и няма снимки на салона....

- dbanchev
-
-
- Кара: e39 M52 газов котлон
- Мечтае да кара: колело на кило ракия
Пичага бягай далече от тая кола- само като и видиш външния вид е ясно, че е циганска мечта, всеедно е излязла от магазин всичко по левче....... ужас
.

Има клима колеги, отвън не е циганска мечта според мен.М пакет има. на мен в общи линии ми хареса. Отвътре има забележки- лявата седалка е съдрана,мизерна е малко.
- Zapa
- ентусиаст
-
- Кара: сивушка на нафта
- wladio
- младши ентусиаст
-
- Кара: е39
dbanchev написа:Пичага бягай далече от тая кола- само като и видиш външния вид е ясно, че е циганска мечта, всеедно е излязла от магазин всичко по левче....... ужас.
беше ме срам и неудобно да го кажа.

- Николай К
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E39 52Oi
Колега аз няма да съм така груб, ама бягай от тази кола.... по външния вид можеш да съдиш какво ще е състоянието на интериора (може за това да няма снимки вътре
)
По добре си търси нещо друго.
Всичко това разбира се си е мое мнение и не искам да го налагам на никой. Успех

По добре си търси нещо друго.
Всичко това разбира се си е мое мнение и не искам да го налагам на никой. Успех
Поздрави!
Николай Кадийски
Николай Кадийски
- mad_presley
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 M5
Следващото колега е това 
Прочети горе закачените теми, ако си харесал кола и тъсиш някой колега от форума да ти помогне с огледа и диагностиката, тогава пускаш тема и ако се отзове някой, отивате да гледате.
Тук няма какво да гледаме обявите от сайтовете, защото по снимка и баба Ванга не може да си купи кола

Прочети горе закачените теми, ако си харесал кола и тъсиш някой колега от форума да ти помогне с огледа и диагностиката, тогава пускаш тема и ако се отзове някой, отивате да гледате.
Тук няма какво да гледаме обявите от сайтовете, защото по снимка и баба Ванга не може да си купи кола

13 мнения
• Страница 1 от 1