Съвет за Е-39 523
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
36 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
Re: Съвет за Е-39 523
iv4o9999 написа::OT: в наши дни кола се продава доста трудно, и да си вържеш клиента направо е простотия, но всяко зло за добро по-добра ще излезе
Излезна : http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=3jxd13, но вече незнам дали се радвам. Утре ще ходя дя я прехвърля - дано не стане като днес. Този глупак ми развали настроението и момчето, което ми я продава вика: помисли гледам те, че не я взимаш с кеф. Но само нещата да станат утре ще е супер. и в четръртък АЙДЕ НА МОРЕТО.
- iv4o9999
- ентусиаст
-
- Кара: e46 compact 320td
sin_fen написа:iv4o9999 написа::OT: в наши дни кола се продава доста трудно, и да си вържеш клиента направо е простотия, но всяко зло за добро по-добра ще излезе
Излезна : http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=3jxd13, но вече незнам дали се радвам. Утре ще ходя дя я прехвърля - дано не стане като днес. Този глупак ми развали настроението и момчето, което ми я продава вика: помисли гледам те, че не я взимаш с кеф. Но само нещата да станат утре ще е супер. и в четръртък АЙДЕ НА МОРЕТО.
а така минаваш към нашия отбор е46

- barty
- старши ентусиаст
-
- Кара: т му се стари БМВ-та
- Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
- Детайли за колата: отново с чарджър
sin_fen написа:iv4o9999 написа::OT: в наши дни кола се продава доста трудно, и да си вържеш клиента направо е простотия, но всяко зло за добро по-добра ще излезе
Ако трябва да съм честен, Е39-ката ми хващаше повече окото. Тая "сивушка" е много ..... сива

- Stefanov_simeon
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: NISSAN PATROL 2.8 GL&OPEL OMEGA
- Мечтае да кара: Alpina / B7 (E65/E66L) / 4.4 i V8 32V L (500 Hp)
Днес бях до София да гледам вьпросната 523-ка.
Човека дойде в уреченото време до тук добре.
Автомобила е цялостно пребоядисвани и то в гаражни условия.Първоначално човека твърдеше че е пребоядисвал само 2 детаила, но като вдигнахме капака на двг-то се видя че оригиналния цвят на колата е бил сив и е боядисвана цялата.тавана има доволно кит не изшкурен добре..избила рьжда под боята на багажника, както о под огледалата,скъсани и прегорели упльтнения на вратите и предното и задното стъкло....
Отказах се дори да я карам.ходих да видя още 2 петици една 535 i седан 5000 лв и 523 i комби за 3500 нов внос сьс забележки.8 мака доста циганско изпьлнение по салона с проблем с хидравликата и много пуши.523 технически добре но скьсана тапицерия и с удар отзад.
Търсенето продьлжава.
Р.С. не сьжалявай колега че не си я взел.не си заслужава 6500 за тази кола.
Успех
Автомобила е цялостно пребоядисвани и то в гаражни условия.Първоначално човека твърдеше че е пребоядисвал само 2 детаила, но като вдигнахме капака на двг-то се видя че оригиналния цвят на колата е бил сив и е боядисвана цялата.тавана има доволно кит не изшкурен добре..избила рьжда под боята на багажника, както о под огледалата,скъсани и прегорели упльтнения на вратите и предното и задното стъкло....
Отказах се дори да я карам.ходих да видя още 2 петици една 535 i седан 5000 лв и 523 i комби за 3500 нов внос сьс забележки.8 мака доста циганско изпьлнение по салона с проблем с хидравликата и много пуши.523 технически добре но скьсана тапицерия и с удар отзад.
Търсенето продьлжава.
Успех

:-)
- boksioraE39
- кандидат дрифтър
-
- Кара: 535d M-sport
- Мечтае да кара: Зад дъщеря си!
- Детайли за колата: My BMW does not believe in tears..
Колега всичко добре но престани да гледаш недоразумение като 523 или 535... на същите цени има 528 и 540,разгледай и обявите в форума защото няма нищо по-хубаво да си вземеш кола от фен а не от мърляч и все пак кажи тавана на парите който ти се дават за Е39ка защото това е фактора каква кола ще вземеш от опита ми с 7-броя от любимата марка съм разбрал че хубава и евтина баварка няма... а и да има само ти си мислиш че е хубава. 

https://www.youtube.com/watch?v=scJPUQU5YOo
Има моменти благословени от всевишния,в мъки и беди дори и без насъщния,когато тихо си припяваме в непрогледен мрак,"ДЯКОНЕ СЛЕД 100-ГОДИНИ НАС НИ ИМА ПАК"!!!
СЪРЦЕ,ДУША ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
Stefanov_simeon написа:Днес бях до София да гледам вьпросната 523-ка.
Търсенето продьлжава.
Успех
За ръждата на капака на багажника си е проблем на всички германки и огледалата и аз ги видях, но като цяло беше много стегната - като ходова част. Щях да му броя 6 450 лева ако ми беше вдигнал телефона - добре че но го направих като чета твоето мнение. Засега излезна проблема с паленето, но аз знаех за него при покупката. Ще видим какво ще излезе, но това ще е почти сигурно след морето.Но няма значение аз вече приключих одисеята - вече и официално.
36 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3