Тампони Lemforder??
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
18 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- iv4o9999
- ентусиаст
-
- Кара: e46 compact 320td
Re: Тампони Lemforder??
Нарочно ще разтупам тази тема от прахта за да не пускам нова, оказа се че тампоните на мотора са за смяна М47N, преди 3 години смених единия с оригинал вероятно грешка направих но както и да е сега цената им е 160лв броя за сметка на 95лв преди 3 години, колегата Лавиатан ми предложи СУАГ, БИЛЩАИН И ЛЕМФИОРДЕР, оригинални няма да сложа не заради друго ами защото повишаването на цената им е абсурдно, да го наречем протест но както и да е.
Дайте акъл за марка и собствен опит няма да е излишен.
Дайте акъл за марка и собствен опит няма да е излишен.
- VladislavHristov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW e90 330d LCI Edition Sport
- Мечтае да кара: Нищо повече от това.
Колега ,преди 2 седмици сложих ляв и десен тампон на двигателя Lemforder и за сега съм много доволен. Попринцип и аз съм на мнение ,че просто с тези цени на оригинални части се излагат вече.То не бе качване на цените ,то не бе чудо.Като хората преди 1-2 години на какви цени са купували ,сега лошо ми става.
Моето мнение е ,взимай Лемфордера и не се притеснявай.
Моето мнение е ,взимай Лемфордера и не се притеснявай.
От доста места вече чувам добри отзиви за Феби, включително и из немските форуми ги хвалят. Аз лично мисля съвсем скоро да сложа такива, само да намеря време. Цената им е към 65-70 лв. единия. Прекаляват с тия цени на оригиналните части. Няма да се женя за тая кола. 

18 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2