...за касетофона
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
- Hristo
- ентусиаст
-
- Кара: Е36 320i и E39 535i без ваноси
- Мечтае да кара: М5
- Детайли за колата: много синя и много черна
...за касетофона
някой може ли да ми каже каква е процедурата по заменяне на оригиналния касетофон с цд(което е с евробукса) откъм кадеби
с какви кабели/букса е оригиналния и какво трябва да има, за да сложа цд-то
извинявам се,ако темата не е за тук
благодаря предварително!
с какви кабели/букса е оригиналния и какво трябва да има, за да сложа цд-то
извинявам се,ако темата не е за тук
благодаря предварително!
- flober
- младши ентусиаст
-
- Кара: G30
- theraven_nz
- младши ентусиаст
-
- Кара: F15
flober написа:и оригиналния е по същия начин с евро букса просто вадиш старото и слагаш новото
Човека искаше да каже, че новия е с евробукса

Та по темата, имаш два начина Ице. Първия и по-лесния е да си купиш директно преходник от твоята оригинална букса на БМВ (то не е букса, то е топуз) към новия модел

Втория е да си купиш само евробуксата с голи кабели накрая и по тази схема да си ги омотаеш сам. Предимството в случая е, че няма да се чудиш къде да напъхваш още една педя кабелаци в и без това тясното пространство зад касетофона (по-принцип в задната лява част има дупка и там се събират) ако си купиш преходник. Успех

---
- Hristo
- ентусиаст
-
мерси за информацията,
а като си слагам европукса без преходник/само със жиците/ трябва да се махне оригиналната букса/топуз/ и на жиците отзад да се сложат новите/на европуксата/. С едни гумички като шлауфки се стягат отгоре и става стабилно, поне на бившата кола беше така.
на схемата където пише за амп кънектор ще ми трябва ли или само горната част ще стигне
уговорил съм един спец по жиците за утре и ще човъркаме
а като си слагам европукса без преходник/само със жиците/ трябва да се махне оригиналната букса/топуз/ и на жиците отзад да се сложат новите/на европуксата/. С едни гумички като шлауфки се стягат отгоре и става стабилно, поне на бившата кола беше така.
на схемата където пише за амп кънектор ще ми трябва ли или само горната част ще стигне
уговорил съм един спец по жиците за утре и ще човъркаме

Последна промяна Hristo на 16 Сеп 2006, 20:49, променена общо 1 път
- Митко Ганчев
- старши ентусиаст
-
- Hristo
- ентусиаст
-
на схемата където пише за амп кънектор ще ми трябва ли или само горната част/ радио кънектор ще стигне
- theraven_nz
- младши ентусиаст
-
- Кара: F15
хич не го гледай това
това е, ако имаш заводски усилвател ама май само за хамериканските модели слагат, поне аз не съм виждал тука такова животно.
И да ти се прииска да слагаш усилвател и басчета ще прекараш нови дебели жици и така... не се коси ами слагай новата букса

това е, ако имаш заводски усилвател ама май само за хамериканските модели слагат, поне аз не съм виждал тука такова животно.
И да ти се прииска да слагаш усилвател и басчета ще прекараш нови дебели жици и така... не се коси ами слагай новата букса

---
- Hristo
- ентусиаст
-
готово
ако знаех, че ще има толкова голяма разлика от оригиналния щях да го сменя доста по-рано.
нищо че е само 3-та серия пайнера(без мосфет 4х45) с оригиналните колони извади в пъти по-добър и качествен звук от преди
10х отново за подкрепата

ако знаех, че ще има толкова голяма разлика от оригиналния щях да го сменя доста по-рано.
нищо че е само 3-та серия пайнера(без мосфет 4х45) с оригиналните колони извади в пъти по-добър и качествен звук от преди
10х отново за подкрепата
8 мнения
• Страница 1 от 1