Тапицерия M textur
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
10 мнения
• Страница 1 от 1
Тапицерия M textur
Здравейте,
тапицерията ми е М textur alcantara-красива, но и капризна. На едно място на шофьорската седалка е започнала леко да се прокъсва. Притеснява ме, че е рядка и незнам дали мога да намеря в продажба от същия плат.
Прилагам снимка на модела. Ако някой е търсил или има идея дали може да се купи отнякъде, моля да каже.
тапицерията ми е М textur alcantara-красива, но и капризна. На едно място на шофьорската седалка е започнала леко да се прокъсва. Притеснява ме, че е рядка и незнам дали мога да намеря в продажба от същия плат.
Прилагам снимка на модела. Ако някой е търсил или има идея дали може да се купи отнякъде, моля да каже.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- Gqbriel
- старши ентусиаст
-
- Кара: комби
- Мечтае да кара: Нещо с S мотор
- Детайли за колата: N52B25
Re: Тапицерия M textur
MMG написа:Здравейте,
Уникален салон,ако само алкантарата се е прокъсала и плата е двукомпонентен,в смисъл такъв,да се отделя алкантарта от плата - със сигурност може да я смениш.
Е в крайна при дилър все ще поръчаш тапицериятата но цената ще е

bgpavlp написа:Ремапа е като морския пясък на Приморско, влезнели един път в г..а, чистене няма.
Сложиш ли един път ремап, после не ти се иска да го махаш.
екс:М47/м47Н/Н52б30/м52б28/н52б5
- iv4o9999
- ентусиаст
-
- Кара: e46 compact 320td
Наистина уникален салон, как умирам от яд че няма такъв за Компакт
, но както и да е, за съжаление този тип тапицерия, колкото е красива, толкова и лесно се поврежда, не знаех че представителството предлага плат, но ще трябва да я подмениш в един момент, аз лично не знам начин за рециклиране корекция или нещо от този сорт, освен ако не се подмени примерно плата само на седалката без облегалката, което обаче ще доведе до разлика.

- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
Плат се продава, но определено време след спиране на модела, което не е дълго. Аз съм търсил плат за салон плат/кожа Европа и вече не се предлага, само кожата я има под формата на готово изрязани детайли на скандални цени.
Never mistake motion for action...
Ще питам евентуално из дилърите, но се съмнявам да има... все пак доста време е минало след края на производството.
- vvasilev1
- старши ентусиаст
-
- Кара: 318td compact '03
- Мечтае да кара: M3
- Детайли за колата: с две порти
Уникално е. ..просто
Потърси из форума за някой добър тапицер.
Може да предложи решение.

Потърси из форума за някой добър тапицер.
Може да предложи решение.
Eто снимка на захабената част. Като че ли е от две части като каза Gqbriel, защото отдолу прозира плата- вижда се синята ивица.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- Gqbriel
- старши ентусиаст
-
- Кара: комби
- Мечтае да кара: Нещо с S мотор
- Детайли за колата: N52B25
MMG написа:Eто снимка на захабената част. Като че ли е от две части като каза Gqbriel, защото отдолу прозира плата- вижда се синята ивица.
Убеден съм ,че е двукомпонентен плата...затова докато не е станало по-сериозно,ясно ми е че Vilner не работят евтино,но това,което правят е качествено.Там със сигурност,ще сменят тази част или поне съм почти убеден,че ще я имат.
Нищо не пречи поне да прегледат и да ти кажат - просто салона е много рядък и си заслужава да се направи като хората.
bgpavlp написа:Ремапа е като морския пясък на Приморско, влезнели един път в г..а, чистене няма.
Сложиш ли един път ремап, после не ти се иска да го махаш.
екс:М47/м47Н/Н52б30/м52б28/н52б5
- русиабн
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше Е36, Е46, E61, а сега Passat B8
- Мечтае да кара: BMW
Уникален салон
Поздрави колега
Според мен наистина намери някой добър тапицер да оправи прокъсаното по-бързо докато не е станало непоправимо, такъв салон не е за разваляне

ЖЕНА БЕЗ ЦИЦИ Е КАТО СЕЛО БЕЗ НАЧАЛНО УЧИЛИЩЕ-НЯМА ОТ КЪДЕ ДА ЗАПОЧНЕШ !

Благодаря за препоръките! Като имам време ще отскоча, за да видя какво ще ми предложат тапицерите 

10 мнения
• Страница 1 от 1