Лайсни на вратите/прозорците
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
13 мнения
• Страница 1 от 1
- Djongov
- Потребител
-
- Кара: Е60 530i LCI
- Мечтае да кара: каквото карам сега
Лайсни на вратите/прозорците
Здравейте колеги,
Имам няколко въпроса за лайсните по-долу на снимката. Понеже абсолютно цялата кола ми е черна и много искам да си ги направя/сменя с черни. Та въпросите са ми :
1. Как се казват, защото не съм сигурен как да ги наричам.
2. Кое е по-добре ? Тези да се направят черни ако е възможно, или да си купя черни и да ги сменя.
3. Ако могат да се направят черни, ако може съвет как, или още по-добре място или човек които може да ми ги направи черни.
4. Ако не могат да се направят, може ли някой да ми даде съвет къде продават и къде могат да ми ги сложат. Може и на ЛС ако би нарушило някое форум правило.
5. Колко струва

Имам няколко въпроса за лайсните по-долу на снимката. Понеже абсолютно цялата кола ми е черна и много искам да си ги направя/сменя с черни. Та въпросите са ми :
1. Как се казват, защото не съм сигурен как да ги наричам.
2. Кое е по-добре ? Тези да се направят черни ако е възможно, или да си купя черни и да ги сменя.
3. Ако могат да се направят черни, ако може съвет как, или още по-добре място или човек които може да ми ги направи черни.
4. Ако не могат да се направят, може ли някой да ми даде съвет къде продават и къде могат да ми ги сложат. Може и на ЛС ако би нарушило някое форум правило.
5. Колко струва

- Моджо
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 320i мнооо убаво )))
- Мечтае да кара: Еххх...
- Детайли за колата: e46, седан, M52,2000 cm3,150 Hp.
Re: Лайсни на вратите/прозорците
http://www.realoem.com/bmw/showparts.do ... g=51&fg=20
N13 на схемата. Това трябва да е. Има черни, виждал съм.
51138208501
Описание : ЛАЙСНА ВОДОБРАН
Ед.цена (с ДДС) : 326.72 BGN
Няма наличност
Търсиш секънд хенд
))
N13 на схемата. Това трябва да е. Има черни, виждал съм.
51138208501
Описание : ЛАЙСНА ВОДОБРАН
Ед.цена (с ДДС) : 326.72 BGN
Няма наличност
Търсиш секънд хенд

Хм,хм...
- red_bull92
- младши ентусиаст
-
- Детайли за колата: ARKTISSILBER METALLIC (309)
Колега, защо ще ги махаш така колата е много по-красива. Хората търсят начини да си направят такива лайстните, а ти искаш да ги махнеш, а и на черна кола хромирани лайстни седят уникално. Иначе другите черните, които търсиш се продават, но са гумени, а не като тези алуминиеви.
Кола с предно предаване е като жена с малки цици, върши работа, но не доставя удоволствие!
BMW E36 318is (m42b18) на части -> http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... 5#p3958725
BMW E36 318is (m42b18) на части -> http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... 5#p3958725
Щото е по-мутренско шсичко да е черно. До нас има една Х5 Е53, направена е точно както колегата иска да си направи тройката: всичко черно, прозорци, лайсни, фарове, стопове, джанти, абе всичко. И да Ви кажа няма по-отвратително нещо, цялата линия на колата е изчезнала. Просто се движи нещо там черно и бучи.
Но всеки има право на вкус.
Но всеки има право на вкус.
Djongov написа:Здравейте колеги,
Извън темата, но подкрепям горните две мнение.
Ако затъмниш прозорци и ги оставиш, пак ще изглежда много добре с хрома.
Успех

- VladislavHristov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW e90 330d LCI Edition Sport
- Мечтае да кара: Нищо повече от това.
Колега ти си луд!!
Аз пък искам точно такива да си намеря за моята ,но така и нямам успех за сега.
Ако решиш да сменяш твоите ,ще съм ти много благодарен ако ми пишеш за продажба на твоите.При разумна цена гарантирам ,че ще ги взема!
П.С. Моята е с гумени черни.

Ако решиш да сменяш твоите ,ще съм ти много благодарен ако ми пишеш за продажба на твоите.При разумна цена гарантирам ,че ще ги взема!
VladislavHristov написа:Колега ти си луд!!![]()
Той търси като твоите, а ти като неговите. Решението е елементарно.

Трябва да си богат, за да караш BMW!
Трябва да си много богат, за да караш старо BMW!
Трябва да си много богат, за да караш старо BMW!
- overclock
- младши ентусиаст
-
- Кара: E36 316 96', Е46 316 03'
Колегата се стреми към т.н. shadow line и ако се направи както трябва се получава добре:

Да влагаш чувства не е като да чувстваш влага!
- desoxr
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW e46 touring
Има черен хром,който включва колонките на вратите и бъбреците!И аз си търся такъв пакет,но за комби.
- TheKiller
- младши ентусиаст
-
- Кара: '99 E46 318i
- Детайли за колата: M43B19TU
Колега твоите може да ги направи черен мат или лак всеки който се занимава с фолио 

/// 6>4

- maikooo
- младши ентусиаст
-
- Кара: F90 M5
TheKiller написа:Колега твоите може да ги направи черен мат или лак всеки който се занимава с фолио
Абсолютно

Може да пробваш и пластидип, само, че зимата ако ти замръзнат вратите ще го разлепиш цялото

- Djongov
- Потребител
-
- Кара: Е60 530i LCI
- Мечтае да кара: каквото карам сега
maikooo написа:TheKiller написа:Колега твоите може да ги направи черен мат или лак всеки който се занимава с фолио
АбсолютноАз така направих моите, тъй като и без това хрома ми беше в много лошо състояние. Взех фолио черен мат от 3М на Г.М.Димитров , беше 8лв. кв.м. и фолио е толкова еластично, че е елементарно и сам да го направиш. Има и фолио черен металик, което е почти 1:1 с BLACK SAPPHIRE METALLIC-а.
Може да пробваш и пластидип, само, че зимата ако ти замръзнат вратите ще го разлепиш цялото
Колега,
това всъшност е доста добра идея. Не знаех, че става като хората да ги облепиш. Тъкмо така няма нужда да сменям моите хубавите с гумени черни и ще си спестя цялата главоблъсканица с намиране за трампи и т.н Да не говорим, че има сервизи и хора който не искат да пипат от тоя тип лайсни от страх да не си оставят ръцете.
А до колкото за външния вид ..... Колега дето разправя, че ако затъмня прозорците може и да стане ефекта който търся, може и да е прав. И без това мисля да ги затъмнявам Август на заплата

- TheKiller
- младши ентусиаст
-
- Кара: '99 E46 318i
- Детайли за колата: M43B19TU
И да покажеш как е станало и според мен ще стои много добре 

/// 6>4

13 мнения
• Страница 1 от 1