Дилема:Вие какво бихте направили?
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
56 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4
- sean-john
- ентусиаст
-
- Кара: ше е36,е39, сега и аз незнам
- Мечтае да кара: М5
Re: Дилема:Вие какво бихте направили?
Cyberloner,аз горе долу съм запознат с м52-то и тези разходи и аз ги смятам,благодаря все пак. Явор-защо така ме лъзгаш по тънката лайстна
, какво да я правя тая дачия...

- dosko
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 530 D Хафтомат
- Мечтае да кара: 740D
При положение че си решил да останеш на Е39 купе, бих те посъветвал да си оправиш колата.
Аз така бих направил. Поне ще знам какво съм направил.Имах 525tds , оправих си я цялата (е почти де) , продадох я и взех 530d.
Айде пак същата песен на нов глас. Една година се ядосвах за дето си продадох оправената кола , за да почна да оправям друга(не че е била кочина - просто всякакви дреболии)
И последно , от М57 съм много доволен.
Аз така бих направил. Поне ще знам какво съм направил.Имах 525tds , оправих си я цялата (е почти де) , продадох я и взех 530d.
Айде пак същата песен на нов глас. Една година се ядосвах за дето си продадох оправената кола , за да почна да оправям друга(не че е била кочина - просто всякакви дреболии)
И последно , от М57 съм много доволен.
- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
при е39 или м5 или нищо 

С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782
- sean-john
- ентусиаст
-
Е то и аз искам М5 ама за сега е само в подписа ми под "Мечтае да кара: М5 Е39"
за сега се спрях на варианта или ще си оправя моята или м57...

- AngelG
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: W221 S550 AMG / CLA 220d / X5 3.0d
Купи нова
- Kala
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E39 '02 525 dA touring
Явор написа:при е39 или м5 или нищо
Класик...истината боли

- rosko3001
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: БМВ Е39 530Д 2002г.
- Мечтае да кара: БМВ Ф10 530хд
Вземи си М57 с ръчка и да е след 2001год. и няма да съжаляваш, много върви ,харчи малко и няма нищо общо с бензина,а и в момента са на много добри цени и си заслужава покупката от всяка една гледна точка
аз лично съм много доволен 530д! 

- Дидо85
- кандидат ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 3.2i CSL '03
Ти сам си изброил какви са ти възможните варианти най-добре. Лично аз бих последва посочения от теб вариант номер 2. Той ми се струва най-приемлив. 

- Zubcho
- старши ентусиаст
-
- Кара: Кенеф за великани
- Мечтае да кара: Alpina B10 biturbo
Аз също съм за вариант да си вземеш едно е39 читаво и да си ползваш сегашната кола за донор или да я продадеш. Може да се ослушваш за 3.5 или 4.4 двигател. 11/100 извън града съм чувал, че харчи и 17/100 в града. Обаче е несравнимо усещането при каране и винаги може да му се сложи газ 
Успех!

Успех!
Пийте си редовно хапчетата от сушени жаби и карайте внимателно по острите завои, че да не ви се подострят колите.
Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?
- Bavarcho
- Пантерчо
-
- Кара: WBS нов внос
- Мечтае да кара: Е30 от скъпите
Е какъв е смисъла да прехвърля М62 в неговото купе? За да стане като хората ще трябва да прехвърли половината кола (двигател, скортости, диференциал, генерация, окачване, спирачки...) И после да тръгне да я узаконява още пари. Преди време когато Е39 бяха доста по-скъпи имаше смисъл да вземеш англичанка и да прехвърляш или да обръщаш волана, но сега има много повече избор.
Според мен няма никакъв смисъл да сменя мотора на неговата с какъвто и да е, особено В8 (аз ако сменя мотора със сигурност бих го узаконил, а това са време, пари и нерви)
Според мен няма никакъв смисъл да сменя мотора на неговата с какъвто и да е, особено В8 (аз ако сменя мотора със сигурност бих го узаконил, а това са време, пари и нерви)

- Zubcho
- старши ентусиаст
-
- Кара: Кенеф за великани
- Мечтае да кара: Alpina B10 biturbo
Bavarcho написа:Е какъв е смисъла да прехвърля М62 в неговото купе? За да стане като хората ще трябва да прехвърли половината кола (двигател, скортости, диференциал, генерация, окачване, спирачки...) И после да тръгне да я узаконява още пари. Преди време когато Е39 бяха доста по-скъпи имаше смисъл да вземеш англичанка и да прехвърляш или да обръщаш волана, но сега има много повече избор.
Говоря да си закупи направо друга е39 535 или 540i

Пийте си редовно хапчетата от сушени жаби и карайте внимателно по острите завои, че да не ви се подострят колите.
- Bavarcho
- Пантерчо
-
- Кара: WBS нов внос
- Мечтае да кара: Е30 от скъпите
Zubcho написа:Говоря да си закупи направо друга е39 535 или 540iСтарата остава за донор и продава всичко което не му трябва от нея.
Да този вариант по-става. (не съм те разбрал правилно горе

Макар, че пак какво толкова ще му потрява. Те цените на частите паднаха доста. Пък окачването е друго, мотора, то какво остана тенекиите. Май най-добре е да я продаде, без да налива пари в нея. (тея пари може да ги наелее в следващата)

- sean-john
- ентусиаст
-
в8 не е за моя джоб
точно за това не съм го посочил...а не защото не ми се кара вървяща кола
(като оставим на страни предложението на Явор
за М5) варианта е 28-ца и моята за донор,но с моя разпокъсан начин на живот (не се закрепям за дълго на едно място,парите са виновни...) ще трябва да я оставя в двора в България да гние... като аз през това време ще съм извън страната да речем и не става...дефакто никакъв донор нямам
, иначе офертата за 28 + моята е най-изгодна...ако реша,мога да си прехвърля ГИ-то + окачване и една карам други работи...но при мен този вариант е много трудно осъществим...затова или ще постегна моята да изтика още няколко години или ще я продам и да взема 30д...постоянно гледам обявите и поне по снимките 30д фейс за около 8 има 1-2 в момента читави.

- Dirty M5 driveR
- старши ентусиаст
-
- Кара: the real 5er
- Мечтае да кара: 0:00h. at La Sarthe
А защо не 25д? Карал съм 520и и 525дА, и ако трябва да говорим за динамика... Направо се влюбих в това М57, а с ръчка ще е доста по-добре предполагам. После с един хубав ремап винаги може да го позасилиш. Аз много искам комънрейлово е39 и сега ако имах пари за такова щях да търся каквото намеря читаво, без значение 25д или 30д.
- sean-john
- ентусиаст
-
Няма проблем колега и 25д да е,аз не го изключвам изобщо,просто цените са горе долу едни...разхода също...и за това посочих 30д,вече зависи кое ще изпадне по читаво.
56 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4